You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άργος - Ναύπλιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
στο Αργος εχει κατι μπουρδελα της κακιας ωρας... στουντιο δεν υπαρχει...Επειδή σε λίγες μέρες πάω Αργολίδα με κάτι φιλαράκια ξέρει κανείς να μου πέι αν υπάρχουν studio - μπουρδέλα στο Άργος ή στο Ναύπλιο?
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ποτε δεν ακουστηκε αυτη η περιοχη για μπουρδελα κ πουτανες... αν θες στριπτιζαδικα και κωλομπαρα κατι θα βρεις στην παραλιακη Ν.Κιου...Τόσο χάλια είναι??
gustom2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
ελα φιλε δικος μου εισαι!μπουρδελα στο αργος εχει σε 2 μεριες.διπλα απο το ποταμι λιγο εξω απο την πολη τα οποια φαινονται απο τον δρομο και καποια αλλα που ειναι μεσα σε χωραφι,θα πρεπει να στριψεις γιανα τα βρεις δεν φαινονται απο τον δρομο.τωρα για κωλομπαρα ειναι γεματο αργος,ναυπλιο,νεα κιος,δαλαμαναρα ακομη κ σε χωρια εχει.στριπτιζαδικο εχει στη νεα κιο το butterfly!καλη διαμονη.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ελα ρε νεο, ρωτα καναν παλιο και θα σου πει, ξερουν αυτοιΜήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο κατατοπιστικός σε σχέση με αυτά που είπες?
Π.χ.τα μπουρδέλα πού ακριβώς είναι??Σε ποιά γέφυρα??Έχουν καλά κομμάτια ή δεν αξίζει τον κόπο??
το στρατοπεδο τιγκα στους αργιτες ειναι
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
ελα ρε νεο, ρωτα καναν παλιο και θα σου πει, ξερουν αυτοι
το στρατοπεδο τιγκα στους αργιτες ειναι
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τυπε το baterfly που ειπε ο τυπος ειναι στη Ν.Κιο και αξιζει μια επισκεψη μιας και εχει καλα πορνιδια και παιζει να φορτωσεις (αν διαθετεις και χρημα βεβεα)... τα μπουρδελα του αργους αν δεν ξερεις την περιοχη θα χρεαστεις χαρτη και απο οτι εχω ακουσει πολυ σπανια θα βρεις κομματι που να αξιζει...
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
τυπε το baterfly που ειπε ο τυπος ειναι στη Ν.Κιο και αξιζει μια επισκεψη μιας και εχει καλα πορνιδια και παιζει να φορτωσεις (αν διαθετεις και χρημα βεβεα)... τα μπουρδελα του αργους αν δεν ξερεις την περιοχη θα χρεαστεις χαρτη και απο οτι εχω ακουσει πολυ σπανια θα βρεις κομματι που να αξιζει...
Δηλαδή σ'αυτό το baterfly έχει καλά κομμάτια ???
Μήπως ξέρεις επίσης πόσα περίπου πρέπει να δώσω για να πάρω καμία ???
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τυπε οτι και να σου πω μπορει να μην ισχυει γιατι εχω αρκετα καιρο να περασω απο εκει.. αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι φερνει καλα γκομενακια σε σχεση με αλλα μαγαζια...Δηλαδή σ'αυτό το baterfly έχει καλά κομμάτια ???
Μήπως ξέρεις επίσης πόσα περίπου πρέπει να δώσω για να πάρω καμία ???
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΙΜΗΣΗ.Ευχαριστώ φίλος !!
Μάλλον θα επισκεφθώ το εν λόγο μαγαζί ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΙΜΗΣΗ.
Σε ποιό σπίτι από όλα γιατί από όσα έχω διαβάσει έχει 5 ή 6 αν δεν κάνω λαθος. . .
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ 5 ΣΠΙΤΙΑ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣε ποιό σπίτι από όλα γιατί από όσα έχω διαβάσει έχει 5 ή 6 αν δεν κάνω λαθος. . .
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ 5 ΣΠΙΤΙΑ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Δηλαδή κάνει καλό κρεβάτι ??
Να την τιμίσω??
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
γνωριζει κανεις αν στα μπουρδελα του αργους κανουν οι κοπελες ελευθερο στοματικο τελειωτικο?ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ 5 ΣΠΙΤΙΑ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις