Νέα

Άργος - Ναύπλιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Επειδή σε λίγες μέρες πάω Αργολίδα με κάτι φιλαράκια ξέρει κανείς να μου πέι αν υπάρχουν studio - μπουρδέλα στο Άργος ή στο Ναύπλιο?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Επειδή σε λίγες μέρες πάω Αργολίδα με κάτι φιλαράκια ξέρει κανείς να μου πέι αν υπάρχουν studio - μπουρδέλα στο Άργος ή στο Ναύπλιο?
στο Αργος εχει κατι μπουρδελα της κακιας ωρας... στουντιο δεν υπαρχει...

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Τόσο χάλια είναι??

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ευχαριστώ!
Θα το έχω υπόψιν μου!

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
ελα φιλε δικος μου εισαι!μπουρδελα στο αργος εχει σε 2 μεριες.διπλα απο το ποταμι λιγο εξω απο την πολη τα οποια φαινονται απο τον δρομο και καποια αλλα που ειναι μεσα σε χωραφι,θα πρεπει να στριψεις γιανα τα βρεις δεν φαινονται απο τον δρομο.τωρα για κωλομπαρα ειναι γεματο αργος,ναυπλιο,νεα κιος,δαλαμαναρα ακομη κ σε χωρια εχει.στριπτιζαδικο εχει στη νεα κιο το butterfly!καλη διαμονη.

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο κατατοπιστικός σε σχέση με αυτά που είπες?
Π.χ.τα μπουρδέλα πού ακριβώς είναι??Σε ποιά γέφυρα??Έχουν καλά κομμάτια ή δεν αξίζει τον κόπο??

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο κατατοπιστικός σε σχέση με αυτά που είπες?
Π.χ.τα μπουρδέλα πού ακριβώς είναι??Σε ποιά γέφυρα??Έχουν καλά κομμάτια ή δεν αξίζει τον κόπο??
ελα ρε νεο, ρωτα καναν παλιο και θα σου πει, ξερουν αυτοι
το στρατοπεδο τιγκα στους αργιτες ειναι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τυπε το baterfly που ειπε ο τυπος ειναι στη Ν.Κιο και αξιζει μια επισκεψη μιας και εχει καλα πορνιδια και παιζει να φορτωσεις (αν διαθετεις και χρημα βεβεα)... τα μπουρδελα του αργους αν δεν ξερεις την περιοχη θα χρεαστεις χαρτη και απο οτι εχω ακουσει πολυ σπανια θα βρεις κομματι που να αξιζει...

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
τυπε το baterfly που ειπε ο τυπος ειναι στη Ν.Κιο και αξιζει μια επισκεψη μιας και εχει καλα πορνιδια και παιζει να φορτωσεις (αν διαθετεις και χρημα βεβεα)... τα μπουρδελα του αργους αν δεν ξερεις την περιοχη θα χρεαστεις χαρτη και απο οτι εχω ακουσει πολυ σπανια θα βρεις κομματι που να αξιζει...

Δηλαδή σ'αυτό το baterfly έχει καλά κομμάτια ???
Μήπως ξέρεις επίσης πόσα περίπου πρέπει να δώσω για να πάρω καμία ???

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδή σ'αυτό το baterfly έχει καλά κομμάτια ???
Μήπως ξέρεις επίσης πόσα περίπου πρέπει να δώσω για να πάρω καμία ???
Τυπε οτι και να σου πω μπορει να μην ισχυει γιατι εχω αρκετα καιρο να περασω απο εκει.. αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι φερνει καλα γκομενακια σε σχεση με αλλα μαγαζια...

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φίλος !!
Μάλλον θα επισκεφθώ το εν λόγο μαγαζί  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φίλος !!
Μάλλον θα επισκεφθώ το εν λόγο μαγαζί  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΙΜΗΣΗ.

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΙΜΗΣΗ.

Σε ποιό σπίτι από όλα γιατί από όσα έχω διαβάσει έχει 5 ή 6 αν δεν κάνω λαθος. . .

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Σε ποιό σπίτι από όλα γιατί από όσα έχω διαβάσει έχει 5 ή 6 αν δεν κάνω λαθος. . .
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ 5 ΣΠΙΤΙΑ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ 5 ΣΠΙΤΙΑ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Δηλαδή κάνει καλό κρεβάτι ??
Να την τιμίσω??

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
γνωριζει κανεις αν στα μπουρδελα του αργους κανουν οι κοπελες ελευθερο στοματικο τελειωτικο?

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Από Άργος προς Ναύπλιο αμέσως μετά τις γραμμές του τρένου και αριστερά γράφει σ ένα σπίτι απέξω στούντιο κάτι
Είναι ανοιχτό έχει πάει κανείς ?

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Μηπως εχουμε καμια προσφατη εμπειρια απο studio, μπουρδελα, στριπτιζαδικα, απο την συγκεκριμενη περιοχη
Θα κατεβω στο τελος του μηνα, να εχω μια εικονα μηπως χρειαστει
Ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom