You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αργό τελείωμα, έως καθόλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
δηλαδη φιλε μου πηδας και αργεις πολυ να τελιωσεις?? αν δεν τελιωνεις καθολου κοιταξε το σε κανενα γιατρο..!!μπορει να ειναι και ψυχολογικο..!!Πάσχω από αυτό το πρόβλημα τι να κάνω?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
διαδοσε το σε γυναικοπαρεες. θα σε λατρεψουν.. εκτος αν υστερεις σε φυσικη κατασταση.
καλα δεν ειναι απραιτητα και προσον...
καλα δεν ειναι απραιτητα και προσον...
μα καλα, δεν ξενερωνετε οταν χυνουμε γρηγορα?? (και ειδικα οταν την πεφτουμε και για υπνο στα καπακια..)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αυτο ειναι μια αληθεια γιατι αν πηδας και δεν τελειωνεις σιγουρα η κοπελα θα παραξενευτει...!Oι γυναίκες αισθάνονται ψυχολογικά την ανάγκη να χύσει ο άντρας για να επιβεβαιωθούν ως γυναίκες.
Επισκέπτης
την πρωτη γυναικα που θα τελειωσετε πριν απο αυτη απο την καυλα, να την παντρευτητε. Καμιά αλλη.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μα καλα, δεν ξενερωνετε οταν χυνουμε γρηγορα?? (και ειδικα οταν την πεφτουμε και για υπνο στα καπακια..)
πρεπει να ειμαστε των ακρων δηλαδη? τα νορμαλ χρονικα περιθωρια δεν εβλαψαν κανεναν αλλα και το πολυωρο σεξ κουραζει και ειναι και επιπονο συνηθως......καλα το γρηγορο συνηθως δεν το παιρνεις καν χαμπαρι.....χαχαχαχα
Επισκέπτης
μιλησε η επαειον...
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Να πας στην αμερικη να γινεις πορνοσταρ,αν δεν εχεις λυσει το επαγγελματικο σου.Πάσχω από αυτό το πρόβλημα τι να κάνω?
Βεβαια θα φας μερικες ψωλες στην αρχη με gay movies αλλα αν εχεις ταλεντο θα πας μπροστα..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
δηλαδη μουνιτσα εμενα που μου ετυχε 2 φορες να πηαδαω μιαμιση ωρα και να χω τελιωσει μονο 1 φορα στο 1ο μισαωρο και την υπολοιπη ωρα στα καπακια δεν ητανε καλο χρονικο διαστημα??πρεπει να ειμαστε των ακρων δηλαδη? τα νορμαλ χρονικα περιθωρια δεν εβλαψαν κανεναν αλλα και το πολυωρο σεξ κουραζει και ειναι και επιπονο συνηθως......καλα το γρηγορο συνηθως δεν το παιρνεις καν χαμπαρι.....χαχαχαχα
Έχω ένα κολιτό που έχει το ίδιο πρόβλημα (είχαμε παρει κατι πουτάνες παρτούζα έτσι το ξέρω)και είναι και γιατρός και είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά πρέπει να βρεις ένα μουνί με κατανόηση υπομονή και με κάμποσο ελεύθερο χρόνο.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Τελικά τελείωσα μετά απο πολλές φορές sex σε 15 λεπτά.
Αυτό ειναι πρόοδος!
Ίσως γιατί χρησιμοποίησα το ποιό λεπτό προφυλακτικό durex.
ειναι νομιζω το sensitivo, σωστα?Τελικά τελείωσα μετά απο πολλές φορές sex σε 15 λεπτά.
Αυτό ειναι πρόοδος!
Ίσως γιατί χρησιμοποίησα το ποιό λεπτό προφυλακτικό durex.
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια πως σας σκιζονατι τα Durex?ειναι απο τα καλυτερα προφυλακτικα!!εμενα ποτε παντως!!εξαρταται και πως τα βαζετε....!!εννοω δεν πρεπει να μαζευτει αερας μεσα σε αυτα!!σπανε πολυ ευκολα μετα!!φιλε DOM μηπως εχεις κανει καμμια περιτομη??χωρις πλακα!!εμενα ενας φιλος μου εκανε και μου ελεγε οτι αργουσε πολυ να τελειωσει!!ενω πριν την περιτομη πιτσιλουσε σχετικα γρηγορα!!!παντως δεν ειναι κακο να αργεις να τελειωσεις...εμενα ενας φιλος μου για να αργησει να τελειωσει σκεφτεται ακυρα πραγματα!!!τις προαλλες μου ελεγε οτι ενω πηδουσε σκεφτοταν το RIVALDO...ολα αυτα πριν τον διωξουν απο τον Ολυμπιακο!!χαχα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 944
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις