Νέα

Αργό τελείωμα, έως καθόλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Πάσχω από αυτό το πρόβλημα τι να κάνω?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
να μας δωσεις εμας λιγο απ το προβλημα σου οχι πολυ μπας και σταματησουμε να πιτσιλαμε στο 10λεπτο...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
διαδοσε το σε γυναικοπαρεες. θα σε λατρεψουν.. εκτος αν υστερεις σε φυσικη κατασταση.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δηλαδη φιλε μου πηδας και αργεις πολυ να τελιωσεις?? αν δεν τελιωνεις καθολου κοιταξε το σε κανενα γιατρο..!!μπορει να ειναι και ψυχολογικο..!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oι γυναίκες αισθάνονται ψυχολογικά την ανάγκη να χύσει ο άντρας για να επιβεβαιωθούν ως γυναίκες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Oι γυναίκες αισθάνονται ψυχολογικά την ανάγκη να χύσει ο άντρας για να επιβεβαιωθούν ως γυναίκες.
αυτο ειναι μια αληθεια γιατι αν πηδας και δεν τελειωνεις σιγουρα η κοπελα θα παραξενευτει...!

Επισκέπτης
την πρωτη γυναικα που θα τελειωσετε πριν απο αυτη απο την καυλα, να την παντρευτητε. Καμιά αλλη. :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μα καλα, δεν ξενερωνετε οταν χυνουμε γρηγορα?? (και ειδικα οταν την πεφτουμε και για υπνο στα καπακια..)

πρεπει να ειμαστε των ακρων δηλαδη? τα νορμαλ χρονικα περιθωρια δεν εβλαψαν κανεναν :P αλλα και το πολυωρο σεξ κουραζει και ειναι και επιπονο συνηθως......καλα το γρηγορο συνηθως δεν το παιρνεις καν χαμπαρι.....χαχαχαχα

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Να πας στην αμερικη να γινεις πορνοσταρ,αν δεν εχεις λυσει το επαγγελματικο σου.
Βεβαια θα φας μερικες ψωλες στην αρχη με gay movies αλλα αν εχεις ταλεντο θα πας μπροστα.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πρεπει να ειμαστε των ακρων δηλαδη? τα νορμαλ χρονικα περιθωρια δεν εβλαψαν κανεναν :P αλλα και το πολυωρο σεξ κουραζει και ειναι και επιπονο συνηθως......καλα το γρηγορο συνηθως δεν το παιρνεις καν χαμπαρι.....χαχαχαχα
δηλαδη μουνιτσα εμενα που μου ετυχε 2 φορες να πηαδαω μιαμιση ωρα και να χω τελιωσει μονο 1 φορα στο 1ο μισαωρο και την υπολοιπη ωρα στα καπακια δεν ητανε καλο χρονικο διαστημα??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θανο τα παντα ειναι σχετικα.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μωρε σχετικα ειναι!!αλα εμενα σεν μου αρεσει το 15λεπτο 20λεπτο καλυτερα να μην πηδηξω καθολου..!!!

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τελικά τελείωσα μετά απο πολλές φορές sex σε 15 λεπτά.
Αυτό ειναι πρόοδος!

Ίσως γιατί χρησιμοποίησα το ποιό λεπτό προφυλακτικό durex.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχω ένα κολιτό που έχει το ίδιο πρόβλημα (είχαμε παρει κατι πουτάνες παρτούζα έτσι το ξέρω)και είναι και γιατρός και είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά πρέπει να βρεις ένα μουνί με κατανόηση υπομονή και με κάμποσο ελεύθερο χρόνο.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αυτό ειναι πρόοδος!

Αυτό ειναι πρόοδος!

ειναι νομιζω το sensitivo, σωστα?

OP
OP
D

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Ναι το sensitivo.

Αλλά μετά μου σπάσανε 2 sensitivo τιν κρίσιμη στιγμή και τα έκοψα μαχαίρι!

Τώρα και με κανονικό προφυλακτικο (jean durex) λειτουργώ καλά.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια πως σας σκιζονατι τα Durex?ειναι απο τα καλυτερα προφυλακτικα!!εμενα ποτε παντως!!εξαρταται και πως τα βαζετε....!!εννοω δεν πρεπει να μαζευτει αερας μεσα σε αυτα!!σπανε πολυ ευκολα μετα!!φιλε DOM μηπως εχεις κανει καμμια περιτομη??χωρις πλακα!!εμενα ενας φιλος μου εκανε και μου ελεγε οτι αργουσε πολυ να τελειωσει!!ενω πριν την περιτομη πιτσιλουσε σχετικα γρηγορα!!!παντως δεν ειναι κακο να αργεις να τελειωσεις...εμενα ενας φιλος μου για να αργησει να τελειωσει σκεφτεται ακυρα πραγματα!!!τις προαλλες μου ελεγε οτι ενω πηδουσε σκεφτοταν το RIVALDO...ολα αυτα πριν τον διωξουν απο τον Ολυμπιακο!!χαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom