Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
κουφάλες, μόνο η παναιτωλικάρα είναι καθαρή
θελεις να σου πω τι παιχνιδι στηθηκε και πως στηθηκε με την παναιτωλικαρα τελευταια αγωνιστικη σε ακριβες σκορ για να ανεβει απο την γ εθνικη στη β??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
916
Πόντοι
86
θελεις να σου πω τι παιχνιδι στηθηκε και πως στηθηκε με την παναιτωλικαρα τελευταια αγωνιστικη σε ακριβες σκορ για να ανεβει απο την γ εθνικη στη β??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν λες για το ματς στα Γιαννιτσα δεν ηταν στημμενο!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
:o
ο Ραπτοπουλος(μαλακας δημοσιογραφος τησ Θεσσαλονικης) μιλαει για αυριανη συλληψη του Ζαγορακη και οτι την εχει κοπανησει για Αγιο Ορος

Ο μεγαλύτερος σκατιάρης δημοσιογράφος, έχει πεί απίστευτες μαλακίες και έχει αναγκαστεί πολλές φορές να ζητήσει συγνώμη, αξιοπιστία μηδέν.
Ειναι της φιλοσοφίας του για να πάρει μερικά sms και να ακουστεί μπορεί να πει οτι έπεσε και ο λευκός πύργος.
:jerking:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Γιατι γελας ρε??Επειδη ο Κωστουλας επινε καφε με τον προεδρο των Γιαννιτσων την Κυριακη το πρωι??? :blowup:
ενημερωμενο σε βλεπω κουφαλιτσα......τον καφε τον κερασε ο οικοδεσποτης προεδρος.ο φιλοξενουμενος κερασε μια 70000αρα.και λενε μετα για να βγαλω αυτα τα 70 δεν το παιζουμε και ακριβες σκορ 0-2??και ενω εχουν συμφωνησει ολοι για το 0-2 που θα πονταριζοταν και μπορει να κινουσε τις υποψιες,αλλα το ματσακι ηρθε 0-3 στο 80 φευγα και μειναν ολοι με το πουλι στο χερι.μονο ενας πονηρος το επαιξε 0-3 και εκανε την μπουκα...ποιος αραγε :think: :think: :think: :think: :think:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011
[size=16pt]Το στήσιμο του φετινού αγώνα της Superleague με το ανέλπιστο αποτέλεσμα
[/size]
Το ματς της Superleague που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος είναι φετινό και μεταξύ ομάδων του λεκανοπεδίου Αττικής, όπως αποκάλυψε η "Δίκη" στην τηλεοπτική της παρέμβαση στον ΣΚΑΪ.

Στο παιχνίδι αυτό συναντήθηκαν δύο δημοφιλείς ομάδες και το αποτέλεσμά του ήταν ανέλπιστο.

Εχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ συνομιλίες προέδρου-μάνατζερ που αποδεικνύουν το στήσιμο του αγώνα.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011
[size=16pt]Το στήσιμο του φετινού αγώνα της Superleague με το ανέλπιστο αποτέλεσμα
[/size]
Το ματς της Superleague που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος είναι φετινό και μεταξύ ομάδων του λεκανοπεδίου Αττικής, όπως αποκάλυψε η "Δίκη" στην τηλεοπτική της παρέμβαση στον ΣΚΑΪ.

Στο παιχνίδι αυτό συναντήθηκαν δύο δημοφιλείς ομάδες και το αποτέλεσμά του ήταν ανέλπιστο.

Εχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ συνομιλίες προέδρου-μάνατζερ που αποδεικνύουν το στήσιμο του αγώνα.
αντε???αληθεια?ποσο ανελπιστο?  6-0 ας πουμε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι συλλήψεις μεγαλοπαραγόντων, αλλά και το… τσουνάμι που ακολουθεί έχουν φέρει την Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα. Το… νέο σοκ με την αποκάλυψη πολιτικής ιστοσελίδας για εμπλοκή προέδρου μεγάλης ΠΑΕ σε… στημένο ντέρμπι άναψε νέες φωτιές και όλοι περιμένουν εξελίξεις. Ένας εκ των ισχυρών ανδρών των Μedia, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος και έχει γνώσεις για πολλά ζητήματα, με μήνυμα του στο twitter κάνει λόγο πως τις επόμενες ώρες θα βρεθεί κατηγορούμενος νέος πρόεδρος «Νέος πρόεδρος με μεγάλο εγωισμό θα είναι κατηγορούμενος. Αν έχεις τύχη διάβαινε…»

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Η ΑΕΚ το μεγάλο θύμα!
Ο sportdog αποκαλύπτει ποια από τις κορυφαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκα είναι το μεγάλο θύμα της υπόθεσης των "ύποπτων" αγώνων που ερευνά η δικαιοσύνη!
Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο θύμα, αυτή έχει πληγεί περισσότερο από τη λαίλαπα που άρχισε να αποκαλύπτεται πριν από λίγες ώρες, με τις 20 προσαγωγές και τις συνολικά 9 συλλήψεις (για την ώρα) στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου.
Μπορεί να ισχύει και το "όπου φτωχός κι η μοίρα του" ή απλά η ΑΕΚ να πληρώνει την αδυναμία της στο χώρο του παρασκηνίου και την ουσιαστική "απουσία" της από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και η πικρή αλήθεια είναι πως η Ένωση έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα
Εκείνο που έχουμε μάθει και το γράφουμε με κάθε βεβαιότητα, είναι πως η ΑΕΚ από αυτή την υπόθεση θα βγει ηθικά δικαιωμένη και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
Μείνετε συντονισμένοι, οι αποδείξεις -από την πλευρά της δικαιοσύνης- δεν θα αργήσουν...

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
916
Πόντοι
86
ενημερωμενο σε βλεπω κουφαλιτσα......τον καφε τον κερασε ο οικοδεσποτης προεδρος.ο φιλοξενουμενος κερασε μια 70000αρα.και λενε μετα για να βγαλω αυτα τα 70 δεν το παιζουμε και ακριβες σκορ 0-2??και ενω εχουν συμφωνησει ολοι για το 0-2 που θα πονταριζοταν και μπορει να κινουσε τις υποψιες,αλλα το ματσακι ηρθε 0-3 στο 80 φευγα και μειναν ολοι με το πουλι στο χερι.μονο ενας πονηρος το επαιξε 0-3 και εκανε την μπουκα...ποιος αραγε :think: :think: :think: :think: :think:
Ποιος  ρε τυπε??Οχι ο Κωστουλας??Παντως ο Παναι δεν νομιζω να εχει στησει αλλο παιχνιδι..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ πάντως ότι όνομα και να ακούσω (σχεδόν) δε θα πέσω από κανένα σύννεφο. Πάντως από τα μεγάλα ψάρια δε νομίζω ότι θα ακουμπήσουν κανένα. Πάλι κανένας μικρός θα τη πληρώσει και μετά το θέμα θα ξεχαστεί.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τι η αλλη βρε παπαρα ποια ειναι.φως φαναρι ειναι οτι ειναι το ματς γανυμηδης-παο 2-1.εχεις δει εσυ αλλο ντερμπυ που η διαιτησια να μην εκανε μπαμ οτι ηταν στημενη;

Έγραψες σωστά το "Γανυμήδης" μάστορα!!!!!

URL]]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
:o
ο Ραπτοπουλος(μαλακας δημοσιογραφος τησ Θεσσαλονικης) μιλαει για αυριανη συλληψη του Ζαγορακη και οτι την εχει κοπανησει για Αγιο Ορος

Θα γυρίσει μετά ο Ζαγοράκης με προπονητή τον Αγγελάρα.
Απόλυτε, κλάααααααααψεεεε!!!!! :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κάποιο πρωινό νέο?
είχε Live κάποιο κανάλι τη πρωινή λειτουργία που έκανε ο Ζαγόρ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
."..Επιπλέον, μπλέχτηκε σε ύποπτες συναλλαγές με παίκτες, παράγοντες και διαιτητές στην Ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ.. Αποκορύφωμα όλων αυτών οι υποθέσεις των Άρβιντας Σαμπόνις, όπου ο Big Mac φερόταν αποφασισμένος ν’αγοράσει τον Λιθουανό παίκτη, με αντάλαγμα την κατασκευή ενός γηπέδου 12.000 θέσεων για τη Ζαλγκίρις Κάουνας(!!) και Ντάνι Βρέινς.. Τα όσα περιέγραψε ο Βρέινς στην εφημερίδα «The Salt Lake Tribune» τον Δεκέμβρη του 2002 είναι άκρως ενδεικτικά.. Ο Ψωμιάδης του είχε τάξει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1.6 εκ. $, σπίτι με θέα στη Μεσόγειο, μία Mercedes και πληρωμένο Αμερικάνικο σχολείο για τα παιδιά του, αλλά αντ’αυτών ο Βρέινς πήρε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο, ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο και μια επιταγή που δεν ερχόταν ποτέ στην ώρα της, αν ερχόταν.. “Την πρώτη φορά που πληρώθηκα ποτέ, ο Ψωμιάδης με πήγε σ’ένα στενό και μου έδωσε μια υφασμάτινη τσάντα με μπανάνες πάνω πάνω και από κάτω δολάρια κρυμμένα” αναφέρει ο Βρέινς.. “Τα δολάρια δύσκολα βρίσκονται στην Ελλάδα” ήταν η απάντηση του Μάκαρου και η διήγηση συνεχίζεται: “Πήρα περίπου 200.000 $ από τα 500.000 $ που μου είχαν υποσχεθεί για τον πρώτο χρόνο. Μετακόμισα και σ’ένα διαμέρισμα, αλλά και εκεί τα προβλήματα συνεχίστηκαν, αφού το φως κοβόταν συχνά πυκνά με τους λογαριασμούς να μένουν απλήρωτοι.. Το Αμερικάνικο σχολείο δεν κράτησε τα παιδιά μου, γιατί τα δίδακτρα δεν πληρώθηκαν ποτέ. Όλα κατέρρεαν..” Ο Βρέινς είχε αρχίσει ν’αντιδρά και επικοινώνησε με την Αμερικάνικη Πρεσβεία, η οποία μετά από έρευνα του είπε πως ο συγκεκριμένος τύπος είναι “κακός χαρακτήρας”.. Του χορήγησε μάλιστα και ένα Διπλωματικό Διαβατήριο, ώστε να μπορέσει να φύγει εύκολα από την Ελλάδα.. Πάντως, τα καλύτερα ο Ψωμιάδης τα άφησε για το τέλος.. “Είχα πει ότι αν δεν πληρωθώ δεν θα παίξω. Ερχόταν όμως ένα δύσκολο παιχνίδι και ήθελαν να παίξω οπωσδήποτε. Ήμουν όμως αμετακίνητος στην απόφασή μου. Δυο μέρες πριν φύγω από την Ελλάδα πήγα να επισκεφθώ έναν φίλο μου, τον Κωνσταντίνο, στο γραφείο του. Ενώ ήμουν εκεί, μπήκαν μέσα κάτι τύποι και άρπαξαν τον Κωνσταντίνο! Η επόμενη κίνηση ήταν να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν ότι αν δεν αγωνιζόμουν θα έβρισκα τον φίλο μου σε μια πλαστική σακούλα.. Τους είπα ότι για να παίξω θα πρέπει ο φίλος μου να είναι στο γήπεδο καλά και να τον δω. Τον είδα, έπαιξα και νικήσαμε” διηγείται ο Αμερικανός παίκτης, ο οποίος αργότερα καταλόγισε στον Ψωμιάδη απόπειρα απαγωγής του μικρού του παιδιού.. Τον Μάρτιο του 1989, γίνεται μια περίεργη απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Μάκη Ψωμιάδη, έξω από την Αίγλη. Ο Ψωμιάδης (που λέγεται ότι αυτοπυροβολήθηκε..) νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και μόλις μαθαίνει ότι εκδίδεται ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, εξαφανίζεται από προσώπου γης..

P.S. Για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Ντάνι Βρέινς ανέφερε τα εξής: “Πριν μπούμε στο γήπεδο μας είπαν ότι θα κερδίζαμε εκείνο το βράδυ. Ήταν μια κωμωδία όλο το παιχνίδι και όλα έγιναν γιατί ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήθελε να δει ο κόσμος ότι έχει μια πολυ καλή ομάδα. Ήταν ανέκδοτο, εγώ έβαλα 38 πόντους απέναντι στον Άρβιντας που αποδείχθηκε πολύ κακός ηθοποιός..”

Επίσης γνωστή και η ιστορία όπου χρωστάει σε παίκτη της μπασκετικής ΑΕΚ (μάλλον Κουντουράκης)κάποιο ποσό και του έχει δώσει επιταγή. Τον καλεί στο γαρφείο του ( σε μπαρ που είχε στην οδό Αμερικής) και του λέει να του δώσει την επιταγή για να την δει. Μόλις την παίρνει τη βάζει στο στόμα του και την εξαφανίζει και μετά γυρνάει και του λέει " ποιά επιταγή".

αυτη την ιστορια τη θυμαμαι απο παιδι και τωρα ειμαι μεσηλιξ. Εντυπωση προκαλει η ταχυτης της ελλ. δικαιοσυνης. Ο  Σαγόνιας δικαιώνεται :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αχαχαχαχαχα... την ιστορία με την επιταγή την θυμάμαι και γω. Glory days του μάκαρου στην κούλα.

Όσο για το δημοσίευμα του sportdog, για την ταπεινή και καταφρονεμένη κούλα, μόνο τον τελικό κυπέλλου να σκεφτείς...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στο metropolis fm άλλη μια ιστορική κωλοτούμπα του Ραπτόπουλου μετα τις μαλακιούλες και τα υπονούμενα που πετούσε χθες το βράδυ για τον Ζαγοράκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom