Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 999
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikoshunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, δε βαριεστε να ψάχνετε να παρκάρετε; 10 λεπτά ψάξιμο για παρκάρισμα για 3 λεπτά πίπα. Είχα τον navigator δίπλα μου "right baby, left here baby, straight here". Δε ξέρω, ίσως πολύ αργά να είναι πιο χύμα (εγώ πήγα κατά τις 12μιση) και να πιπωνεις πάνω στην Πατησίων, τι να πω... Και πάλι καλά που έτυχε και είχα πάει με το μικρό αμάξι, με το άλλο ακόμα θα έψαχνα

Τελευταία τροποποίηση:

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Ρε παιδιά, δε βαριεστε να ψάχνετε να παρκάρετε; 10 λεπτά ψάξιμο για παρκάρισμα για 3 λεπτά πίπα. Είχα τον navigator δίπλα μου "right baby, left here baby, straight here". Δε ξέρω, ίσως πολύ αργά να είναι πιο χύμα (εγώ πήγα κατά τις 12μιση) και να πιπωνεις πάνω στην Πατησίων, τι να πω... Και πάλι καλά που έτυχε και είχα πάει με το μικρό αμάξι, με το άλλο ακόμα θα έψαχνα
Πηγα και εγω Παρασκευη γυρω στηs 00.30 ,μου πηρε μια πιπα η Ταρα ,κανει καλη πιπα μεχρι τερμα,αλλα η αληθεια ειναι εχει και μια βιασυνη σχετικα.....Αλλα για ενα δεκαρικο ειναι ενα τιμιο αδειασμα.....

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ποια πρωτινεται για πιπα απο το παρκο φιξ στειλτε ονοματα και περιγραφη αν μπορειτε

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Να πούμε στα αρνητικά που έχουν οι Μαύρες είναι το προφυλακτικό στην πιπα ( για εμένα αρνητικό γι άλλους θετικό).

Ερώτηση, ξέρουμε Αν δίνει κάποια κωλο;

Εγώ δίνω πιπα συνέχεια στην
αφάνα την μικρόσωμη με την κωλαρα (συνήθως )

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Να πούμε στα αρνητικά που έχουν οι Μαύρες είναι το προφυλακτικό στην πιπα ( για εμένα αρνητικό γι άλλους θετικό).

Ερώτηση, ξέρουμε Αν δίνει κάποια κωλο;

Εγώ δίνω πιπα συνέχεια στην
αφάνα την μικρόσωμη με την κωλαρα (συνήθως )

Δύσκολο.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
τι όνομα αφού δεν κάνει καμία λέμε ακάποτο από κει
Η Νανσυ πάντως μια φορά π τη πήρα κ τη γαμησα αμάξι μ είχε πει ότι σε χοτελ κάνει ακαποτη πίπα σε πρόγραμμα ώρας 80€. Λογικά παραμυθάκι είναι για να τσιμπήσει πελάτη, επίσης μια φορά την έχω πάρει στο αμάξι για γαμήσι δεν πέρασα καλά δεν μπορείς να την γαμήσεις είναι στενή και ούτε σε αφήνει να της το τρίψεις λίγο

Τελευταία τροποποίηση:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Η Νανσυ πάντως μια φορά π τη πήρα κ τη γαμησα αμάξι μ είχε πει ότι σε χοτελ κάνει ακαποτη πίπα σε πρόγραμμα ώρας 80€. Λογικά παραμυθάκι είναι για να τσιμπήσει πελάτη, επίσης μια φορά την έχω πάρει στο αμάξι για γαμήσι δεν πέρασα καλά δεν μπορείς να την γαμήσεις είναι στενή και ούτε σε αφήνει να της το τρίψεις λίγο

Θα δούμε σήμερα που θα παιχτεί βόλτα στα μαύρα λαγκάδια τα τι και τα πώς.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Πως μοιάζει η ταρα; Μπας και την βρω βρε παιδιά… μαλλιά ύψος στήθος , μια περιγραφή

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Πως μοιάζει η ταρα; Μπας και την βρω βρε παιδιά… μαλλιά ύψος στήθος , μια περιγραφή
παμε αλλη μια,μαλλι εχει ισιο ουτε κοντο ουτε πολυ μακρυ,μεχρι τους ωμους μαυρομαλλα καταμαυρο μεταξενιο μαλλι που οταν μπει σοτ αμαξι εχει κοκκαλακι ή λαστιχακι και το πιανει πισω οσο πηγαινετε να βρειτε καβατζα για να προετοιμαστει και να μη την εμποδιζει αργοτερα:pipa1::pipa1::pipa1:,στηθος καλοκαιρι ειχε τις ΒΥΖΑΡΕΣ εξω,τωρα με τη ζακετα και το μπουφαν στο κρυο ψιλοκρυβονται αλλα και παλι φαινεται οτι εχει φουλ καμπυλες,κλασικο ebony με κωλαρα που παει να σκασει το κολαν βυζαρες μπουταρες,αδυνατη προς κανονικη,και ΠΟΛΥ κοντη,μαξ 1.55 που τη κανει ακομα πιο καυλα για μενα.γενικα 2 ειναι κοντοπουτανα,η νανσυ εχει αφανα-μπουκλα καπως περιεργο αραπινας στυλ μαλλι και η ταρα ισιο,ετσι θα ξεχωρισεις τα 2 κοντοπουτανα.πηγαινε και ρωτα τη υπηρεσιες και πως τη λενε για επιβεβαιωση και νομιζω θα σου πει το ονομα της.αλλα και η νανσυ ειναι τιμια,εγω αυτες τις 2 παιρνω παντα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
παμε αλλη μια,μαλλι εχει ισιο ουτε κοντο ουτε πολυ μακρυ,μεχρι τους ωμους μαυρομαλλα καταμαυρο μεταξενιο μαλλι που οταν μπει σοτ αμαξι εχει κοκκαλακι ή λαστιχακι και το πιανει πισω οσο πηγαινετε να βρειτε καβατζα για να προετοιμαστει και να μη την εμποδιζει αργοτερα:pipa1::pipa1::pipa1:,στηθος καλοκαιρι ειχε τις ΒΥΖΑΡΕΣ εξω,τωρα με τη ζακετα και το μπουφαν στο κρυο ψιλοκρυβονται αλλα και παλι φαινεται οτι εχει φουλ καμπυλες,κλασικο ebony με κωλαρα που παει να σκασει το κολαν βυζαρες μπουταρες,αδυνατη προς κανονικη,και ΠΟΛΥ κοντη,μαξ 1.55 που τη κανει ακομα πιο καυλα για μενα.γενικα 2 ειναι κοντοπουτανα,η νανσυ εχει αφανα-μπουκλα καπως περιεργο αραπινας στυλ μαλλι και η ταρα ισιο,ετσι θα ξεχωρισεις τα 2 κοντοπουτανα.πηγαινε και ρωτα τη υπηρεσιες και πως τη λενε για επιβεβαιωση και νομιζω θα σου πει το ονομα της.αλλα και η νανσυ ειναι τιμια,εγω αυτες τις 2 παιρνω παντα.

Τι έγινε παίχτη.περάσαμε βόλτα απο τα μαύρα μέρη.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.764
Πόντοι
3.246
η Νάνσυ φοράει περούκα, την είχα
πάρει ξενοδοχείο και είχε ζεσταθεί και την έβγαλε για λίγο! εκεί φρίκαρα που την είδα
αλλά την ξαναέβαλε γρήγορα ευτυχώς!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.365
Πόντοι
5.595
Τουμπανέϊρο

Συνημμένα

• SmartSelect_20231123-175728_Facebook.jpg
    SmartSelect_20231123-175728_Facebook.jpg
    649 KB · Εμφανίσεις: 87

0x0

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2020
Like
300
Πόντοι
21

Συνημμένα

• IMG_20231123_181124.jpg
    IMG_20231123_181124.jpg
    319,7 KB · Εμφανίσεις: 97

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Μέρα κυνηγιού σήμερα,ελπίζω να μην βρέξει.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Βλέπω αρχίζει και ξεπετάγεται κόσμος και κοσμάκης στο σημείο με τα γαζελώνια.
Έφτασα 12 παρά τέταρτο και κατάφερα και φόρτωσα γαζέλα 1:10.
3-4 μαυρούλες και δεν προλαβένουν να βγούν απο το έναν μπαίνουν στον άλλον.
Μπούκωσα Τάρα,έτσι όπως ρουφοκωπανιόταν λέω θα φύγει κανα κομάτι κρέας,να το πάρει σπίτι αυτή πεινάει για ανθρώπινη σάρκα και τι σάρκα το καλύτερο σημείο θέλει να φάει.
Τελειώνω και κάθομαι σε ένα κοντινό σημείο να πάρω αέρα και κουράγιο για τον επόμενο αγώνα μάχης,άσπρης πούτσας εναντίον μαύρης τρύπας.
Γυρίζω και ξαναφορτώνω Τάρα που ο δρόμος μας έβγαλε στο γνωστό σημείο κάτω απο τα αστέρια με το κρύο 2 παρα δέκα κι'εγώ με πουκάμισο που λέει και ο Θεός Μακρόπουλος να μπουκώνω και να σπρώχνω,χαστουκίζω το αφράτο πουπουλένιο κωλαράκιον της άταχτης γαζέλας.
Μετά απο μια τίμια μάχη της πέταξα τα μάτια έξω με την ίδια να μουγκανίζει στους θάμνους.
Ο ουρανός φώτιζε την όλη κατάσταση και η οπτασία την στιγμή του ξεβιδώματος αντάμειψε την ταλαιπωρία.
Αραπάκια ολέ.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
εχει ερθει καμια καινουρια? τον χειμωνα βγαινουν κανονικα?

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
18
Like
1.970
Πόντοι
1.196
Πριν καμμία βδομάδα πέρασα από το σημείο , παρόλο το κρύο ημουν με το μηχανάκι κ πετάχτηκε μια ξαφνικά μπροστά μου . Δε γαμιεται λέω , έτσι για την εμπειρία πάμε . Με οδήγησε εκεί σε κάτι θάμνους , πίπα κ γαμησι στα 4 όλα με κάποτα.
Μικρό βυζι αυτή , με στητό κωλο μπορώ να πω . Δεν άφησε δακτύλιασμα. Αυτά .

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Πριν καμμία βδομάδα πέρασα από το σημείο , παρόλο το κρύο ημουν με το μηχανάκι κ πετάχτηκε μια ξαφνικά μπροστά μου . Δε γαμιεται λέω , έτσι για την εμπειρία πάμε . Με οδήγησε εκεί σε κάτι θάμνους , πίπα κ γαμησι στα 4 όλα με κάποτα.
Μικρό βυζι αυτή , με στητό κωλο μπορώ να πω . Δεν άφησε δακτύλιασμα. Αυτά .
20€;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom