Νέα

Αποβολες στο σχολειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποσες αποβολες ειχατε φαει στο σχολειο η εισασταν φυτακια?

• καμια ημουν καλο παιδι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μια

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Δυο

• Τρεις

• γαμησετα ποινολογια αποβολες ,ουτε ο πασαρης να ημουν!

• γα@#μω τα φυτα! (ασχετο)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Επισκέπτης
οταν ειχα φαει το φτερο του κροκοδειλου επειδη ταριφας παραβιασε το στοπ να δεις
γλεντια που'χαμε..ειναι και μαλακες αυτοι..με την ασφαλιστικη περασε ενα 6μηνο μεχρι να αποζημιωθουμε..

σε 2 με 3 βδομάδες...τους ξεκώλιασα...λυτούς κ δεμένους έβαλα...

το μωράκι μου...είναι οτι ομορφότερο έχω αποκτήσει..κ λόγω συνθηκών..είχα χαρεί λιγότερο...

αλλά δε γαμιέται...δεν είναι για πολλά km...είναι για λίγες κ καλές στιγμές !!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οταν ειχα φαει το φτερο του κροκοδειλου επειδη ταριφας παραβιασε το στοπ να δεις
γλεντια που'χαμε..ειναι και μαλακες αυτοι..με την ασφαλιστικη περασε ενα 6μηνο μεχρι να αποζημιωθουμε..

δικη σου η δικη του ασφαλιστικη?

Επισκέπτης
σοβαρα τωρα...εκτος των πλαστικων ειναι πολλα πραματα που πρεπει να δεις σε μηχανη που οδηγεις 230+. Ενα απλο στατικο πεσιμο και ποτε πια δε ξαναπαει ισια...τουλαχιστον εγω ειμαι περιεργος σε αυτα και αλαφροισκιωτος. Αν δε πλαγιαζει το ιδιο ευκολα και απο τις δυο πλευρες, αν δε παει καρφι ευθεια (χωρις χερια) κ.ο.κ το αισθανομαι και με διαολιζει

εννοείται ρε...τα παιδιά που είδαν το μηχανάκι...στην "αντιπροσωπεία" εδώ στην ελλάδα μου είπαν..θα παραγγείλουμε/αναφέρουμε τα προβληματικά κομμάτια..κ κατόπιν θα τα αλλάξουμε ή θα το πας/στείλεις Ιταλία..απο κει που το πήρες να τα κανονήσουν οι ίδιοι...

εεε...όταν σου λένε οτι πρέπει να πάει πίσω στην χώρα παραγωγής...καταλαβαίνεις οτι κάτι μπορεί να μην πάει καλά..οπότε το βάζεις στο σαλόνι κ το καμαρώνεις !!!!!!

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μηχανακι που τρωει γερο τσαμπουκα το φτιαχνεις και το δινεις....
σου μενει ψυχολογικο οτι κατι εχει... ΠΑΝΤΟΤΕ!

αν δεν πηγαινει ισια....ε ναι.... μαλλον πρεπει να το κοιταξεις...! :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Candy_Whip.gif
    Candy_Whip.gif
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Παντα ημουν παρα πολυ τυχερος, μονο ωριαιες εχω φαει σε γυμνασιο και λυκειο γιατι μιλουσα με διπλανους μου. Στην θητεια εχω επιστρεψει στην μοναδα με 11 ημερων μουσι, Σαββατο ητανε, λεω δεν πειραζει, θα ξυριστω μεσα, την επομενη μερα με βλεπει ενας υπαξ, μου λεει "εχει τιποτα το κυλικειο?" μπα τιποτα του απανταω εχουν τελειωσει αυριο θα μας φερουν. "Δεν παμε στην διπλα μοναδα να παρουμε κανα τοστακι?" Να παω να ξουριστω πρωτα του απανταω, θα μας δει κανεις και δεν θα απολυθω ουτε του χρονου, μου λεει "δεν πειραζει παμε" Παμε διπλα, περπαταμε ενας ανθυπας μας βλεπει, "λεει στον υπαξ που ηταν διπλα μου, "τι ειναι αυτος ρε?" απανταει ο υπαξ το αλησμονητο, "ΠΑΠΑΣ"!!! Γυρναει και μου λεει εμενα "σκασε, σκυψε το κεφαλι και προχωρα" στον δρομο προς την εξοδο αφου πηραμε τα τοστακια, μας βλεπει ο ανθυπας παλι "να τον βαλεις να ξυριστει αμεσως με ακους? και να τον τιμωρησεις παρ'αυτα σαν πολυ καλομαθημενους τους εχετε τους φανταρους σας" Τελικα πηγα και ξυριστηκα αφου εφαγα το τοστακι!

Για οσους δεν το καταλαβατε ακομα, υπηρετησα αεροπορια, οποιαδηποτε ομοιοτης με θητεια ειναι απλα συμπτωματικη χαχαχα!Αν ειχα υπηρετησει ΣΞ, ακομα θα υπηρετουσα μαλλον απο τις φυλακες. Ωραιες αναμνησεις!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχα φάει μια βαρβάτη τριήμερη στην Β'Γυμνασίου,γιατί πέταξα μια κροτίδα ΜΙΝΕΡΒΑ μέσα στο πούλμαν που μας πήγαινε εκδρομή στον Μαραθώνα.
Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός,ο οδηγός ήταν καρδιακός κ πήγε να του φύγει το λεωφορείο κ πάρτον τον ΣΚΟΤΕΙΝΟ με τριήμερη.
Μεταξύ μας και λίγο μου έριξαν.

Καλά δεν συζητάω για τις μονόωρες.Συνέχεια έξω με μονόωρη αποβολή ήμουν.
Αφού να σκεφτείται έμπαινε μέσα ο καθηγητής κ το παζα΄ρευε μεζί μου:π.χ. μου έλεγε ΄΄έχω 2 ώρες μάθημα,αν βγεις κ τις 2 θα σου ρίξω μόνο 1 ώρα΄΄ και άλλα τέτοια.

Καλά το τι αλχημείες είχα κάνει με το απουσιολόγιο για να μην μείνω ,αφήστε το...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Είχα φάει μια βαρβάτη τριήμερη στην Β'Γυμνασίου,γιατί πέταξα μια κροτίδα ΜΙΝΕΡΒΑ μέσα στο πούλμαν που μας πήγαινε εκδρομή στον Μαραθώνα.
Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός,ο οδηγός ήταν καρδιακός κ πήγε να του φύγει το λεωφορείο κ πάρτον τον ΣΚΟΤΕΙΝΟ με τριήμερη.
Μεταξύ μας και λίγο μου έριξαν.

Καλά δεν συζητάω για τις μονόωρες.Συνέχεια έξω με μονόωρη αποβολή ήμουν.
Αφού να σκεφτείται έμπαινε μέσα ο καθηγητής κ το παζα΄ρευε μεζί μου:π.χ. μου έλεγε ΄΄έχω 2 ώρες μάθημα,αν βγεις κ τις 2 θα σου ρίξω μόνο 1 ώρα΄΄ και άλλα τέτοια.

Καλά το τι αλχημείες είχα κάνει με το απουσιολόγιο για να μην μείνω ,αφήστε το...

σιγά θα σου σκιστεί το καλτσόν.. τριήμερη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  στην εποχή μου δεν την θεωρούσα αποβολη ρεεεεεεεεεεεεε... 93 μέρες σε σύνολοα μέσα σε έξι χρόνια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμένα σκοτεινούλα με είχαν αποβάλει από 3 σχολεία.
στο 4ο απείλησα ότι θα βάλω βόμβα και με άφησαν ήσυχο.

Επισκέπτης
τελικα στο αιγιο ημασταν ολοι μας πολυ φλωροπαιδα  :P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικα στο αιγιο ημασταν ολοι μας πολυ φλωροπαιδα  :P :P

καλά ρε πιστεύεις το κάθε μαλακισμένο που ποστάρει δω μέσα για να κάνει φιγούρα για το ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΗΣ ήταν στα σχολικά χρόνια;

Υ.Γ.
στο Λόγγο πάντως είχα πάει στο αστυνομικό Αιγίου με την κατηγορία απόπειρας εκτροχιασμού γιατί είχα βάλει στις γραμμές του τρένου πέτρες...

αααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
καλά ρε πιστεύεις το κάθε μαλακισμένο που ποστάρει δω μέσα για να κάνει φιγούρα για το ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΗΣ ήταν στα σχολικά χρόνια;

Υ.Γ.
στο Λόγγο πάντως είχα πάει στο αστυνομικό Αιγίου με την κατηγορία απόπειρας εκτροχιασμού γιατί είχα βάλει στις γραμμές του τρένου πέτρες...

αααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα

απο τη μια εχεις δικιο, αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να φανταστω να ειναι καποιος τοσο καμμενος ωστε να λεει μουφες για ποσο κωλοπαιδι ηταν.. ειναι εντελως ανουσιο!  :headbang:

υγ. ελεος??! ποσο ησουν?! εγω το μονο που εκανα μικρηηη ηταν να βαζω διφραγκα στις ραγες για να γινονται μετα λεια και μακροστενα τα νομισματα! ει οπ  :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο τη μια εχεις δικιο, αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να φανταστω να ειναι καποιος τοσο καμμενος ωστε να λεει μουφες για ποσο κωλοπαιδι ηταν.. ειναι εντελως ανουσιο!  :headbang:
όσο διαβάζεις.  :grin: :grin:

υγ. ελεος??! ποσο ησουν?! εγω το μονο που εκανα μικρηηη ηταν να βαζω διφραγκα στις ραγες για να γινονται μετα λεια και μακροστενα τα νομισματα! ει οπ  :dancing:

13.
Είχαμε μάθει όλο το πρόγραμμα απ το σταθμάρχη στη φυλασσόμενη.
Από κέρματα ξεκινήσαμε, μετά πέτρες.
Μετά μας ήρθε η φαεινή να εκτροχιάσουμε το τρένο. Σιδερόβεργες, κάσες αλουμινίου, ό,τι υπήρχε πρόχειρο το χρησιμοποιούσαμε για πυρομαχικά. Μας πήρε πρέφα ένας μπάρμπας και φώναξε το σταθμάρχη.
μας την έπεσε όλο το τμήμα του Αιγίου....
ααααααααααααχαχχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχα

ευτυχώς όταν γύρισα υπήρχε ακόμα το ποδήλατο.....δίπλα στις γραμμές. :uglystupid:

Επισκέπτης
13.
Είχαμε μάθει όλο το πρόγραμμα απ το σταθμάρχη στη φυλασσόμενη.
Από κέρματα ξεκινήσαμε, μετά πέτρες.
Μετά μας ήρθε η φαεινή να εκτροχιάσουμε το τρένο. Σιδερόβεργες, κάσες αλουμινίου, ό,τι υπήρχε πρόχειρο το χρησιμοποιούσαμε για πυρομαχικά. Μας πήρε πρέφα ένας μπάρμπας και φώναξε το σταθμάρχη.

ευτυχώς όταν γύρισα υπήρχε ακόμα το ποδήλατο.....δίπλα στις γραμμές. :uglystupid:

αχαχαχαχαχα!!τσογλαααανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικα ποιο τμημα? αμα μαθαινε κατι τετοιο ο πατερας μου, δε θα ζουσα τωρα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
για πυρομαχικά. Μας πήρε πρέφα ένας μπάρμπας και φώναξε το σταθμάρχη.

Αγιο παιδί ήσουν στα νιάτα σου....χαχαχαχαχαχαχα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχα!!τσογλαααανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικα ποιο τμημα? αμα μαθαινε κατι τετοιο ο πατερας μου, δε θα ζουσα τωρα!

σάμπως θυμάμαι; έχουν περάσει δεκαετίες. Εμένα δε μου πέρασαν χειροπέδες επειδή ήμανε μικρός. Στους άλλους πισθάγκωνα. Φάγαμε και μερικές καρπαζές πατρικές 
ο μπαμπα φασίστας καθάρισε στο τμήμα με τους φίλους του τα μπατσάκια αλλα στο σπίτι με έκανε κάδρο όπως την εικόνα του βασιλιά.

Επισκέπτης
σάμπως θυμάμαι; έχουν περάσει δεκαετίες. Εμένα δε μου πέρασαν χειροπέδες επειδή ήμανε μικρός. Στους άλλους πισθάγκωνα. Φάγαμε και μερικές καρπαζές πατρικές 
ο μπαμπα φασίστας καθάρισε στο τμήμα με τους φίλους του τα μπατσάκια αλλα στο σπίτι με έκανε κάδρο όπως την εικόνα του βασιλιά.

οχι που δε θα απλωναν το χερι τους...  :headbang:

ποσο καιρο εκανες να ξαναβγεις απο το σπιτι μετα?  :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι που δε θα απλωναν το χερι τους...  :headbang:

ποσο καιρο εκανες να ξαναβγεις απο το σπιτι μετα?  :helpplea:

δε μπορούσαν να με κρατήσουν. Ημουν πολύ μαλακισμένο. Μπορούσα να κάνω κακό και στον εαυτό μου και φοβούνταν. Εάν πείσμωνα δεν κώλωνα πουθενά ακόμα και με προσωπικές συνέπειες. Με τον πόνο είχα από μικρός καλή σχέση. Ημανε μπάσταρδος από μικρός και επειδή ήξερα ότι ο μπάρμπας μου έχει τρελλή αδυναμία το τράβαγα στα άκρα. πάντα έκανε πίσω για να μην κάνω καμμιά μαλακία. 
μια φορά είχα καρφωθεί γύρω στα 7-8 με το ποδήλατο σε μάντρα και μου έκαναν 10 ράμματα στο δόξα πατρί. Επαιρνα φόρα και έκανα κόντρα φρένο για κωλιές... Εκείνη τη μέρα κόλλησε η κόντρα και άρχισαν τα τετακέ και πετάχτηκα απ το ποδήλατο.
Παράτησα το ποδήλατο και γύριζα ποδαράτος στο σπίτι στη Σαλαμίνα. Θυμάμαι ότι τα αίματα έσταζαν παντού, φορούσα ένα άσπρο φανελάκι και είχε γίνει ασορτί με του γάβρου... Αχχχαχαχαχα.... Η μανα μου όταν με είδε έπαθε ΥΣΤΕΡΙΑ.
Από τότε της είχα δημιουργήσει φοβία. Οποτε έπαιρναν τηλέφωνο από το σχολείο για μένα πάθαινε πανικο....
αααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχα

ωραία χρόνια.

Υ.Γ.
τέρας ξέρω π΄σο παρακαλάς να είχα μείνει τέζας.
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κακό σκυλί ψόφο δεν έχει......

ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom