Παντα ημουν παρα πολυ τυχερος, μονο ωριαιες εχω φαει σε γυμνασιο και λυκειο γιατι μιλουσα με διπλανους μου. Στην θητεια εχω επιστρεψει στην μοναδα με 11 ημερων μουσι, Σαββατο ητανε, λεω δεν πειραζει, θα ξυριστω μεσα, την επομενη μερα με βλεπει ενας υπαξ, μου λεει "εχει τιποτα το κυλικειο?" μπα τιποτα του απανταω εχουν τελειωσει αυριο θα μας φερουν. "Δεν παμε στην διπλα μοναδα να παρουμε κανα τοστακι?" Να παω να ξουριστω πρωτα του απανταω, θα μας δει κανεις και δεν θα απολυθω ουτε του χρονου, μου λεει "δεν πειραζει παμε" Παμε διπλα, περπαταμε ενας ανθυπας μας βλεπει, "λεει στον υπαξ που ηταν διπλα μου, "τι ειναι αυτος ρε?" απανταει ο υπαξ το αλησμονητο, "ΠΑΠΑΣ"!!! Γυρναει και μου λεει εμενα "σκασε, σκυψε το κεφαλι και προχωρα" στον δρομο προς την εξοδο αφου πηραμε τα τοστακια, μας βλεπει ο ανθυπας παλι "να τον βαλεις να ξυριστει αμεσως με ακους? και να τον τιμωρησεις παρ'αυτα σαν πολυ καλομαθημενους τους εχετε τους φανταρους σας" Τελικα πηγα και ξυριστηκα αφου εφαγα το τοστακι!
Για οσους δεν το καταλαβατε ακομα, υπηρετησα αεροπορια, οποιαδηποτε ομοιοτης με θητεια ειναι απλα συμπτωματικη χαχαχα!Αν ειχα υπηρετησει ΣΞ, ακομα θα υπηρετουσα μαλλον απο τις φυλακες. Ωραιες αναμνησεις!!!!