ρε μαλακα εισαι οντως το '56 γεννημενος? και καθεσαι και μανουριαζεις ετσι εδω μεσα?
ναι ρε.. το 56.. γιατί απαγορεύεται να μανουριάζω?????????????????
ρε μαλακα εισαι οντως το '56 γεννημενος? και καθεσαι και μανουριαζεις ετσι εδω μεσα?
ναι ρε.. το 56.. γιατί απαγορεύεται να μανουριάζω?????????????????
Ειχατε φαει ποτε κυρωσεις στο σχολειο ( εστω και στο πανεπιστημιο και στο στρατο ) αποβολες ,ποινολογια ,προσβολες και τετοια ωραια?
Νομιζω οτι αυτα ειναι το αλατι στην ολη διαδικασια , θα τα θυμομαστε οταν γερασουμε και θα γελαμε ;)
ε δεν εισαι για ραντεβου ομως...λεω γω τωρα...
αν και ο πλεζουρας απο οτι ακουω γεροκαμπια ειναι οποτε οκ
με έχεις δεί από κοντά?
αντε ρώτα κανέναν από αυτούς που με ξέρουν και μετά μου λε΄ς αν είμαι για ραντεβού ή όχι...
το παρατσούκλι τέρας δεν το έβγαλα εγώ...
αφου θα πεθανεις που θα πεθανεις ρε φιλε , γιατι να το συντομευεις?Εγω δεν θελω να γερασω.
Θελω να πεθανω νεος!
ρε δε πα νασαι και 2 μετρα...για μανουρα δε κανει παντως. Για μενα λεω δηλαδη...
ασχετο ο περσονας ποσο ειναι ξερει κανεις?
παντως τερας οτι διαπλαση και να'χεις δεν αξιζει να χαλιεσαι για μαλακιες στο νετ..με έχεις δεί από κοντά?
αντε ρώτα κανέναν από αυτούς που με ξέρουν και μετά μου λε΄ς αν είμαι για ραντεβού ή όχι...
το παρατσούκλι τέρας δεν το έβγαλα εγώ...
το βιν ντιζελ τον εχει για Π Λ Α Κ Α!!!!ασχετο ο περσονας ποσο ειναι ξερει κανεις?
καλά λενε οτι οι ηλικιωμένοι έχουν έντονη μακρυπρόθεσμη μνήμη και ασθενική βραχυπρόθεσμη, για πες θείο..στην ηλικία σου, σου κάνει κούκου και είσαι μέλος στα μπουρδέλα?λοιπόν...
1η
16 μέρες (συνολικά) γιατί δεν πήγαινα στον κυριακάτικο εκκλησιασμό, από 2 κάθε φορά μετά με βαρεθήκανε και δεν μου ξαναρίξανε
2α
10 μέρες (6+4) η πρώτη γιατί με πιάσανε σε σινεμά που έπαιζε ακατάλληλο έργο και η δεύτερη δεν θυμάμαι
3η
12 μέρες γιατί πλάκωσα ένα συμμαθητή μου
4η
20 μέρες (λίαν επιεικώς) γιατί έριξα μπουνιά σε έναν καθηγητή
5η
16 μέρες γαι τσιγάρο, κοπάνες, πλακώματα
τα ρέστα στην έκτη τάξη... σωτήρια έτη 1967-1973 (μετά χριστόν κωλόπαιδα)
παντως τερας οτι διαπλαση και να'χεις δεν αξιζει να χαλιεσαι για μαλακιες στο νετ..
αν ηταν να κανονιζονταν τοσο ευκολα τα ραντεβου,θα'χαν γεμισει οι ατζεντες...
το βιν ντιζελ τον εχει για Π Λ Α Κ Α!!!!
καλά λενε οτι οι ηλικιωμένοι έχουν έντονη μακρυπρόθεσμη μνήμη και ασθενική βραχυπρόθεσμη, για πες θείο..στην ηλικία σου, σου κάνει κούκου και είσαι μέλος στα μπουρδέλα?
1.95, 105 κιλά.. πάγκο ακόμη στα 54 παιρνω 90 κιλά... και να ξέρεις κάτι.. δεν υπάρχει καυγας που να δίνεις μόνο... τρώς κιόλας..
αυτά τα λέει ε΄νας παλιός στο άθλημα...
δεν έχω ιδέα και ούτε ασχολούμαι με την κατσαρίδα αυτή..
1.95, 105 κιλά.. πάγκο ακόμη στα 54 παιρνω 90 κιλά... και να ξέρεις κάτι.. δεν υπάρχει καυγας που να δίνεις μόνο... τρώς κιόλας..
αυτά τα λέει ε΄νας παλιός στο άθλημα...
υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να φύγεις απο καυγά χωρίς γρατζουνιά...
ένας ενδεικτικός που περνά απ'το μυαλό μου είναι η οπλοφορία...
*οπλο δεν θεωρείται μόνο το κουμπούρι..;)
μπραβο εισαι ωραιος που ασχολεισαι.
Τωρα για το αλλο... εγω ειμαι αλλης σχολης αλλα δεν ειναι της παρουσης.
χαχαχαχα τι να αποβαλεις πλεον?αναμνησεις μονο!εσύ γυρνα σκύψε και θα δείς...
χαχαχαχα τι να αποβαλεις πλεον?αναμνησεις μονο!
φαε τα χρόνια που απομένουν στους αλτήρες θείο..
μιλάμε για αντρίκιο καυγά φιλε.. αν είναι να κουβαλάς μαχαίρια τότε το πράμα ξεφεύγει...