Νέα

Αποτελέσματα έρευνας, μόνο για Βυζολάγνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patrick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
373
Πόντοι
26
To World Data Info μαζεύει δεδομένα από όλο τον κόσμο δημιουργώντας ενδιαφέρουσε λίστες. Μετά τη λίστα με τα μεγέθη του πέους σε όλο τον κόσμο, το ίδιο μέσο έφτιαξε μια λίστα για τα μεγέθη στήθους ανά τον κόσμο.
Το πρόβλημα που αντιμετώπισαν, όπως γράφουν είναι οι διαφορετικές ονομασίες μεγέθους και οι διαφορετικές κλίμακες που χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν τουλάχιστον έξι διαφορετικά συστήματα μεγεθών παγκοσμίως, τα οποία αποτελούνται από αριθμούς και παρόμοια γράμματα. Επιπλέον, υπάρχουν κατασκευαστές που διαφοροποιούν και πάλι αυτά τα συστήματα για τα δικά τους προϊόντα. Για παράδειγμα, το αμερικανικό μέγεθος 34C αντιστοιχεί ήδη στο βρετανικό μέγεθος 34D και στο μέγεθος 75D της ΕΕ. Είναι 90D στη Γαλλία και 12C στην Αυστραλία. Η τσεχική ονομασία 2D είναι λίγο πιο εύκολο να διακριθεί οπτικά. Όλα αυτά τα μεγέθη αντιστοιχούν στις ίδιες διαστάσεις και επομένως οδηγούν ξανά και ξανά σε μπερδέματα.

Η έκπληξη στην κορυφή και η θέση της Ελλάδας

erevna.png

Μια τρόπον τινά έκπληξη φιλοξενείται στην κορυφή της λίστας καθώς πολλοί θα περίμεναν να δουν κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βραζιλία ή τις ΗΠΑ, κάποια μεσογειακή χώρα ενδεχομένως. Ωστόσο την πρωτιά παίρνει στην συγκεκριμένη έρευνα η Νορβηγία με μέγθος «C-D» σε μέσο δείκτη μάζας σώματος 26.2. Ακολουθεί ακόμα μια έκπληξη, το Λουξεμβούργο, η Ισλανδία, οι ΗΠΑ και η Βρετανία που καταγράφουν μέγεθος C, ενώ αυτό που τις κατατάσσει είναι ο δείκτης μάζας σώματος.

Πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
στις ΗΠΑ εχουν οριακα παχυσαρκο μεσο ορο οι τυπισσες :2funny:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
περίεργα πράγματα... θα περίμενε κανείς στις χώρες που υπάρχει πολύ παχυσαρκία (Ελλάδα, Τουρκία, Βαλκάνια, Αρμενία ,ΗΠΑ, Αγγλία) να έχουμε πρωτιές και στις χώρες που γυμνάζονται όλες (Σκανδιναβικές χώρες, Φιλνανδία, Ρωσία) να είμαστε πιο κάτω. Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι οι Αγγλίδες έχουν πολύ βυζι.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.525
Πόντοι
456
Ποτε δεν καταλαβα τον ενθουσιασμο με τα τεραστια βυζια
Ειναι συνηθως ακαλαισθητα και κρεμονται, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τα οποια ειναι ωραια μονο για λιγα χρονια μεχρι να μεγαλωσει και να κρεμασουν κιαυτα
Χιλιες φορες να χει κωλαρα και κορμαρα, τα βυζια φτιαχνουν και με πλαστικη
Πολυ καλυτερα τα πλαστικα ειναι απο τα αληθινα
ε οχι ρε ψηλε,οχι και τα πλαστικα.Πλαστικο βυζι βαζουν και οι τρανς,πλαστικο εχει και η φουσκωτη κουκλα. Γουστα ειναι αυτα βεβαια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ποτε δεν καταλαβα τον ενθουσιασμο με τα τεραστια βυζια
Ειναι συνηθως ακαλαισθητα και κρεμονται, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τα οποια ειναι ωραια μονο για λιγα χρονια μεχρι να μεγαλωσει και να κρεμασουν κιαυτα
Χιλιες φορες να χει κωλαρα και κορμαρα, τα βυζια φτιαχνουν και με πλαστικη
επειδη ακριβως τα πλαστικα τα βαζουν ολες αμα θελουν, αυξανεται η αξια των ωραιων φυσικων. Και επειδη ακριβως τα μεγαλα φυσικα θα πεσουν αργα ή γρηγορα, αυτο σημαινει οτι ειναι ειδος με ημερομηνια ληξης. Οποτε, διπλη η σπανιοτητα των υπεροχων στητων φυσικων βυζαρων.

Ο ενθουσιασμος πηγαζει απο τα αρχεγονα ενστικτα της διαιωνισης του ειδους. Μεγαλα βυζια σημαιναν γονιμοτητα καποτε (και επιστημονικα καποιες ερευνες το αποδεικνυουν), και γενικα τα βυζια μεγαλωνουν με την εγκυμοσυνη. αυτο εχει περαστει στο dna μας, η φυση δηλαδη σου λεει οτι τα μεγαλα βυζια ισον διαιωνιση αρα για σπιτι και γαμησι, μικρα βυζια ισον αντρογυναικα για κυνηγι.

παραθετω τυχαιες βυζαρες για να τονισω τα points μου

1687208805156.png
1687209011837.png
1687209054214.png

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Οι απόψεις σου είναι τυπικό δείγμα της παρακμής της εποχής μας, της έκπτωσης κάθε αξίας, καθετί αληθινού. Έχεις πρόβλημα τύπε και πρέπει να το λύσεις. Σε κάποιον ψυχολόγο απευθύνσου για αυτόν τον μισογυνισμό...

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ο ενθουσιασμος πηγαζει απο τα αρχεγονα ενστικτα της διαιωνισης του ειδους. Μεγαλα βυζια σημαιναν γονιμοτητα καποτε (και επιστημονικα καποιες ερευνες το αποδεικνυουν), και γενικα τα βυζια μεγαλωνουν με την εγκυμοσυνη. αυτο εχει περαστει στο dna μας, η φυση δηλαδη σου λεει οτι τα μεγαλα βυζια ισον διαιωνιση αρα για σπιτι και γαμησι, μικρα βυζια ισον αντρογυναικα για κυνηγι.
Ποια διαιώνιση του είδους και μεταφυσικές πούτσες μπλε. Όλα ξεκινούν από την παιδική ηλικία μας που χαράζει κάποια πράγματα στο υποσυνείδητο μας. Το στήθος συνδέεται με την ικανοποίηση της τροφής μας, της βασικής ενστικτώδους ανάγκης μας. Κάθε φορά που γκρινιάζαμε είναι επειδή κάτι θέλαμε και η απάντηση σε αυτό ήταν το στήθος της μητέρας μας, που ικανοποιούσε την θέληση μας. Αυτό μετά υποσυνείδητα λειτουργεί μέσα μας συμβολικά. Το στήθος συμβολίζει την ικανοποίηση.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Δεν ειμαι μισογυνης
Οι γυναικες ειναι αντικειμενα
Πως γινεται να μισεις ενα επιπλο;
Το πρόβλημα σου βασικά είναι ότι δεν σου αρέσει η πραγματικότητα, αλλά η τεχνιτή πραγματικότητα. Αν βλέπεις πολλές τσόντες έτσι γίνεται.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Κι αν ρουφας πολλες ψωλες γινεσαι μια αδερφη σαν κι εσενα
Μια μόνο γυναίκα από τις κατακτήσεις μου να καταφέρεις στη ζωή σου να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό...

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Εισαι μεγαλη αδερφη και κανεις μπαμ τυπε
Thats Good Robert Deniro GIF

Και η μαλακία πάει σύννεφο λέμε...καληνύχτα 15χρονο. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα, νέες ευκαιρίες, κόψε την τσόντα και όλα καλά θα πάνε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ποια διαιώνιση του είδους και μεταφυσικές πούτσες μπλε. Όλα ξεκινούν από την παιδική ηλικία μας που χαράζει κάποια πράγματα στο υποσυνείδητο μας. Το στήθος συνδέεται με την ικανοποίηση της τροφής μας, της βασικής ενστικτώδους ανάγκης μας. Κάθε φορά που γκρινιάζαμε είναι επειδή κάτι θέλαμε και η απάντηση σε αυτό ήταν το στήθος της μητέρας μας, που ικανοποιούσε την θέληση μας. Αυτό μετά υποσυνείδητα λειτουργεί μέσα μας συμβολικά. Το στήθος συμβολίζει την ικανοποίηση.
μεταφυσικες πουτσες τα ενστικτα του ανθρωπου και οτι ειναι γραμμενο στο dna του;
Ποτε μεγαλωνουν τα βυζια της γυναικας ρε μπακαλη; Οταν ειναι στην εφηβεια και σκαει η περιοδος. Οταν ωριμαζει, οταν μπορει πλεον να γινει μανα. Απο τα αρχαια χρονια, μολις εβλεπαν βυζια, αυτοματα σημαινε ΓΑΜΗΣΙ, γιατι μπορουσε να κανει παιδια.
Ως ζωο που εισαι μαλλον ξεχνας οτι ειμαστε ζωα και λειτουργουμε κατα τεραστιο βαθμο βαση ενστικτου.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
μεταφυσικες πουτσες τα ενστικτα του ανθρωπου και οτι ειναι γραμμενο στο dna του;
Ποτε μεγαλωνουν τα βυζια της γυναικας ρε μπακαλη; Οταν ειναι στην εφηβεια και σκαει η περιοδος. Οταν ωριμαζει, οταν μπορει πλεον να γινει μανα. Απο τα αρχαια χρονια, μολις εβλεπαν βυζια, αυτοματα σημαινε ΓΑΜΗΣΙ, γιατι μπορουσε να κανει παιδια.
Ως ζωο που εισαι μαλλον ξεχνας οτι ειμαστε ζωα και λειτουργουμε κατα τεραστιο βαθμο βαση ενστικτου.
Θεωρίες του κώλου...Εγώ σου εξήγησα με ποιους μηχανισμούς δημιουργείται μέσα στο υποσυνείδητο μας η έλξη αυτή. Κι εσύ μου λες για αρχαίους προγόνους και για dna;!
Ναι είναι μεταφυσικά όλα αυτά

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Θεωρίες του κώλου...Εγώ σου εξήγησα με ποιους μηχανισμούς δημιουργείται μέσα στο υποσυνείδητο μας η έλξη αυτή. Κι εσύ μου λες για αρχαίους προγόνους και για dna;!
Ναι είναι μεταφυσικά όλα αυτά
με την υπερπιπα που εγραψες θα επρεπε και οι γυναικες να γουσταρουν βυζαρες. Η δικη μου εξηγηση ειναι σαφως ανωτερη οπως παντα αλλωστε, ελα επομενο παρατραγουδο μη μου φερνετε αλλους αργοστροφους με εχετε κουρασει σημερα :coffee:

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Σα γκομενα κανεις
Τελειώσατε τις εξετάσεις και είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα μικρέ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με την υπερπιπα που εγραψες θα επρεπε και οι γυναικες να γουσταρουν βυζαρες. Η δικη μου εξηγηση ειναι σαφως ανωτερη οπως παντα αλλωστε, ελα επομενο παρατραγουδο μη μου φερνετε αλλους αργοστροφους με εχετε κουρασει σημερα :coffee:
Όντως παπαροτρίφτουλας...

Alexia9090

Call-Girl
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Like
12.224
τον έχουμε μικρό τον βυζο στην Ελλάδα αρα

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Τα αντίθετα φύλα δημιουργούν βρε παπάρα μηχανισμούς έλξης μεταξύ τους. Η μητέρα με τον γιο και ο πατέρας με την κόρη.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
τον έχουμε μικρό τον βυζο στην Ελλάδα αρα
Και τον πούτσο μικρό μας έβγαλαν ότι τον έχουμε. Και η νοημοσύνη μας δεν πάει πίσω, αν κρίνω από τις τελευταίες εκλογές. Γενικά στην Ελλάδα πάμε καλά σε διάφορα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Τραβα στη μανουλα σου να θηλασεις το βυζακι της μωρη λουγκρα
κατσε εχει βγει για βαρδια με το ταξι τωρα, θα αραζει για διπλοταριφα στην πιατσα του αεροδρομιου με τους αλλους καθηγητες.
αυριο θα μπει να μας κανει διαλεξη παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom