Νέα

Απορία...τι λέμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καλά εσύ, έμπλεξες με την carerra...καλά ξεμπερδέματα.
...ναι!Αλλα οχι οτι κι οτι carrera....turbo λεμεεεεεεεε!Δυναμη! :dancing:

Πως θα ξεφυγω δεν ξερω....ειναι πολλα τα "αλογα"!Ξερεις εσυ! ;)

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
:thumbsup: :thumbsup: χαχαχα σωστός!! Εννοείται και πρέπει να τα λέμε. Εξάλλου και οι γυναίκες όποια και να ρωτήσεις θα σου πεί οτι εχει πάει μόνο με τρεις.Όλες το ίδιο λένε χαχαχα.

Ναι ρε φίλε αυτό πάλι πως γίνεται..? Όλες και όταν λέω όλες εννοώ ΟΛΕΣ οι γκόμενες το ίδιο λένε... Και το πιο αστείο είναι ότι το τελευταίο 6 μηνο που έτυχε να πηδήξω 3 35+ και αυτές ακόμα μου είπαν ότι είχαν πάει με 4 ή 5 πριν από μένα....

Και θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Πως γίνεται ρε γαμώτο όταν γνωρίζω μια γκόμενα που είναι να παίξει κάτι την πηδάω την ίδια μέρα, άντε το πολύ μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες και όλες μου λένε ότι κάθονται αφού έχουν κλείσει τουλάχιστον 1 μήνα σχέσης και δεν ξέρουν πως τους συνέβη απλά ΕΓΩ τους ενέπνευσα σιγουριά και το έκαναν τόσο γρήγορα. Συνεννοημένες είναι..? Εννοείται ότι τα ίδια ακριβώς έχουν ακούσει και όλοι μου οι φίλοι από όλες τις γκόμενες που έκαναν σχέση.... Τι έγινε ρε παιδιά?? (που έλεγε κ ο Παπαδόπυλος στους Απαράδεκτους) Ή είμαστε η παρέα των γαμιάδων και δεν το ξέρουμε ή κάνουμε μπαμ ότι είμαστε ανυπερβλητοι μαλάκες και μας ξεφουρνίζουν με τόση φυσικότητα τέτοιες ιστορίες...     

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.600
Πόντοι
22.785
Ποιος ειναι ο μαλακας που στην συμερινη εποχη εχει γκομενα;;;;;;;
Σχεση συντομη αγορι μου χωρις πολλα πολλα....
Εικσαημερη ανανεωση στον πουτσο για να δουλευη στις 7500 στροφες.
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bounce: :bounce:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.119
Πόντοι
5.956
εγω εχω σχεσεις μονο με cg οποτε τι κανω τους το λεω η το παιζω παρθενος για να με προσεξουν περισσοτερο?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
:thumbsup: :thumbsup: χαχαχα σωστός!! Εννοείται και πρέπει να τα λέμε. Εξάλλου και οι γυναίκες όποια και να ρωτήσεις θα σου πεί οτι εχει πάει μόνο με τρεις.Όλες το ίδιο λένε χαχαχα.

Ακτριβώς! Εννοούν τους 3 τελευταίους :P

Οι υπόλοιποι, αποτελούν ''άτυχες στιγμές'' :2funny:

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1

αυτη η φημη πια... δεν ισχυει.

απο γυναικειας πλευρας παντως δεν με νοιαζει τι εκανε πριν απο εμενα αρκει τωρα να ειναι σωστος.  :)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.866
Πόντοι
216
την κια που σε ακολουθει λεω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα ειχα με μια ουκρανη καποτε γυρω στα 30 δυνατο μωρο... μου ειχε πει μονο για στριπ παλια και κατι παντρεμενους με λεφτα αλλα τπτ αλλο. Στο δυμηνο τα ανακαλυψα ολα μονος οτι ηταν και βιζιτα κτλπ κτλπ αν και ημουνα σιγουρος.Μετα μου εκανε ολα τα χατηρια η γκομενα και φυσικα περναγα ζωη και κοτα λολ!!! Σπαζοταν βεβαια γιατι της την ελεγα πολυ ασχημα ... για τισ δουλειες του παρελθοντος. 

Της ειχα πει κ εγω ολες τις εμπειριες με πουτανες που ειχα και πλερωμενες και μη.

Επισκέπτης
Η γυναίκα μου ξέρει 3-4 πρώην μου.
Από εκεί και πέρα ξέρει την πάσα αλήθεια για μένα και το παρελθόν μου.
Ότι δηλαδή σιχαίνομαι τις πόρνες και δεν είχα πάει ποτέ και ότι δεν έχω πάει ποτέ σε στριπτιτζάδικο.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η γυναίκα μου ξέρει 3-4 πρώην μου.
Από εκεί και πέρα ξέρει την πάσα αλήθεια για μένα και το παρελθόν μου.
Ότι δηλαδή σιχαίνομαι τις πόρνες και δεν είχα πάει ποτέ και ότι δεν έχω πάει ποτέ σε στριπτιτζάδικο.
ανωμαλε

sidewalker

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0

ε και εγω με τρεις εχω....

...κανει ερωτα ;-)

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
498
Πόντοι
306
Γειά σας.Αν μας ρωτήσει η κοπέλα μας αν έχουμε πάει ποτε με πουτάνα τι λέμε;;;;την αληθεια;Για να ακούσω.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γειά σας.Αν μας ρωτήσει η κοπέλα μας αν έχουμε πάει ποτε με πουτάνα τι λέμε;;;;την αληθεια;Για να ακούσω.....

μα φυσικά ότι έχουμε πάει.. εκτός αν δεν έχουμε πάει ποτέ με γυναίκα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μερικές όμως φοβούνται για αρρώστιες και ξενερώνουν..

πες της το ώς εξής.... "σίγουρα έχω πάει με πουτάνα... δεν είμαι παρθένος.. έχω πάει με γυναικα"

καλού καοκού όμως φόρα κράνος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom