Νέα

Απώλεια αντικειμένου σε studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fisfiris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fisfiris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα στην πρωϊνη βαρδια του STUDIO ARTEMIS (Βαλεντινα), περιπου 15:00 ξεχασα το κινητο μου (παλιο μοντελο ΝΟΚΙΑ). Περιέχει σημαντικό για μενα καταλογο. Αν καποιος συναγωνιστης το βρει ας επικοινωνήσει με pm ή ας το αφήσει στην υπηρεσία για να το πάρω.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
κατ ευθείαν τηλ στο  στουντιο ---  τηλ.: 210 9244424
πολυ  καλο θρεντ. 
Ολοι να  ψαχνομαστε- πριν βγουμε /  και αφου βγουμε  απο  τετοιους χώρους- διοτι συνηθως δεν  ειμαστε / βγαινουμε με εντελως καθαρο μυαλο  μετα .. :)

Το τηλέφωνο του Στούντιο Αρτεμις είναι 210-3420-967 και όχι αυτό που παραθέτεις

OP
OP
F

fisfiris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κατ ευθείαν τηλ στο  στουντιο ---  τηλ.: 210 9244424
πολυ  καλο θρεντ.  
Ολοι να  ψαχνομαστε- πριν βγουμε /  και αφου βγουμε  απο  τετοιους χώρους- διοτι συνηθως δεν  ειμαστε / βγαινουμε με εντελως καθαρο μυαλο   μετα .. :)
Πήρα με καθυστέρηση περίπου 45΄λεπτών αλλά έλαβα αρνητική απάντηση, περίμενε ένα συναγωνιστής για να μπει. Άλλες φορές περνάει ώρα για να μπεί πελάτης... Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του Μερφυ.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
σορρυ τοσβησα-- (ήταν βουρβαχη ....)
μηπως  να ζητήσει  να πάει να ξαναψάξει στο δωματιο ? :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
- Μαλακα Χασαν πηγα γκαμησα σημερα , με καναν ντορο και κινητο
- Που ρε ?
- Σε ενα στουντιο , σαλαμ
- Αλαχ αλαχ .. να μπαω και γω αυριο μπρε ...

:tooth;

OP
OP
F

fisfiris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα στην πρωϊνη βαρδια του STUDIO ARTEMIS (Βαλεντινα), περιπου 15:00 ξεχασα το κινητο μου (παλιο μοντελο ΝΟΚΙΑ). Περιέχει σημαντικό για μενα καταλογο. Αν καποιος συναγωνιστης το βρει ας επικοινωνήσει με pm ή ας το αφήσει στην υπηρεσία για να το πάρω.
Επανέρχομαι στην αναζήτηση του γαμοκινητού μου. Μπορεί να σπαω αρχίδια αλλά μπορεί ο συναγωνιστής που το βρήκε να μην είχε μπει στο σαιτ χθες. Θα ενοχλησω και άλλη μια φορά και αυριο και μετα ξεκινάει το γαμήσι του να ξαναβρώ όλα τα γαμοτηλέφωνα.

OP
OP
F

fisfiris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επανέρχομαι στην αναζήτηση του γαμοκινητού μου. Μπορεί να σπαω αρχίδια αλλά μπορεί ο συναγωνιστής που το βρήκε να μην είχε μπει στο σαιτ χθες. Θα ενοχλησω και άλλη μια φορά και αυριο και μετα ξεκινάει το γαμήσι του να ξαναβρώ όλα τα γαμοτηλέφωνα.
Τριτη και φαρμακερη αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παιρνουμε ενα buckup που και που ρε fisfiri... :rolleyes:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Όταν παίρνεις τηλέφωνο στο κινητό σου χτυπάει κανονικά ή είναι κλειστό;
Αν είναι κλειστό ξέχνα το....

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Μαρία, η Ελένη και η Κατερίνα που έχεις στο ευρετήριο είναι καλά τεμάχια;

OP
OP
F

fisfiris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαρία, η Ελένη και η Κατερίνα που έχεις στο ευρετήριο είναι καλά τεμάχια;
Συναγωνιστή tromere είχες ποσοστό επιτυχίας 1/3 στα ονόματα και αν έψανες καλύτερα θα έβρισκες αρκετά τηλέφωνα που δεν τα βρίσκεις εύκολα στα διάφορα θρεντ. :grin: Το καλό είναι ότι το κινητό βρέθηκε, (μου το έδωσε η σημερινή βάρδια, δηλ. μετά από τρεις μέρες). Βέβαια όταν το άνοιξα είχε αλλάξει το φόντο του κινητού και είχαν σβηστεί οι πρόσφατες κλήσεις, το οποίο σημαίνει ότι κάποιος μπήκε στον πειρασμό και έβαλε άλλη sim και το άνοιξε. Προφανώς διαπίστωσε από το μέγεθος του καταλόγου ότι μου ήταν απαραίτητος και έτσι ήρθε στα χέρια μου. (άλλωστε ήταν προηγούμενο μοντέλο). Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για όσους ενδιαφέρθηκαν έστω και χιουμοριστικά και κυρίως την ιδιοκτησία του STUDIO που το επέστρεψε. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή συμπεριφορά. Ελπίζω να μην κούρασα και εύχομαι να μην περάσει κανείς την αγωνία που είχα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παλι καλα που δν ειχες κανα iphone

OP
OP
F

fisfiris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παλι καλα που δν ειχες κανα iphone
Θα το ΄κλαιγα στα σίγουρα. Ισως και γι΄αυτό επιστράφηκε γιατί δεν είχε αξία μεταπώλησης. Εκτός βέβαια αν το έβρισκε ο Χασάν όπως λέει και ο JO145 :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom