Σημερα στην πρωϊνη βαρδια του STUDIO ARTEMIS (Βαλεντινα), περιπου 15:00 ξεχασα το κινητο μου (παλιο μοντελο ΝΟΚΙΑ). Περιέχει σημαντικό για μενα καταλογο. Αν καποιος συναγωνιστης το βρει ας επικοινωνήσει με pm ή ας το αφήσει στην υπηρεσία για να το πάρω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απώλεια αντικειμένου σε studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fisfiris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κατ ευθείαν τηλ στο στουντιο --- τηλ.: 210 9244424
πολυ καλο θρεντ.
Ολοι να ψαχνομαστε- πριν βγουμε / και αφου βγουμε απο τετοιους χώρους- διοτι συνηθως δεν ειμαστε / βγαινουμε με εντελως καθαρο μυαλο μετα ..
Το τηλέφωνο του Στούντιο Αρτεμις είναι 210-3420-967 και όχι αυτό που παραθέτεις
Πήρα με καθυστέρηση περίπου 45΄λεπτών αλλά έλαβα αρνητική απάντηση, περίμενε ένα συναγωνιστής για να μπει. Άλλες φορές περνάει ώρα για να μπεί πελάτης... Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του Μερφυ.κατ ευθείαν τηλ στο στουντιο --- τηλ.: 210 9244424
πολυ καλο θρεντ.
Ολοι να ψαχνομαστε- πριν βγουμε / και αφου βγουμε απο τετοιους χώρους- διοτι συνηθως δεν ειμαστε / βγαινουμε με εντελως καθαρο μυαλο μετα ..
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
σορρυ τοσβησα-- (ήταν βουρβαχη ....)
μηπως να ζητήσει να πάει να ξαναψάξει στο δωματιο ?
μηπως να ζητήσει να πάει να ξαναψάξει στο δωματιο ?
Επανέρχομαι στην αναζήτηση του γαμοκινητού μου. Μπορεί να σπαω αρχίδια αλλά μπορεί ο συναγωνιστής που το βρήκε να μην είχε μπει στο σαιτ χθες. Θα ενοχλησω και άλλη μια φορά και αυριο και μετα ξεκινάει το γαμήσι του να ξαναβρώ όλα τα γαμοτηλέφωνα.Σημερα στην πρωϊνη βαρδια του STUDIO ARTEMIS (Βαλεντινα), περιπου 15:00 ξεχασα το κινητο μου (παλιο μοντελο ΝΟΚΙΑ). Περιέχει σημαντικό για μενα καταλογο. Αν καποιος συναγωνιστης το βρει ας επικοινωνήσει με pm ή ας το αφήσει στην υπηρεσία για να το πάρω.
Τριτη και φαρμακερη αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Επανέρχομαι στην αναζήτηση του γαμοκινητού μου. Μπορεί να σπαω αρχίδια αλλά μπορεί ο συναγωνιστής που το βρήκε να μην είχε μπει στο σαιτ χθες. Θα ενοχλησω και άλλη μια φορά και αυριο και μετα ξεκινάει το γαμήσι του να ξαναβρώ όλα τα γαμοτηλέφωνα.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Παιρνουμε ενα buckup που και που ρε fisfiri...
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Όταν παίρνεις τηλέφωνο στο κινητό σου χτυπάει κανονικά ή είναι κλειστό;
Αν είναι κλειστό ξέχνα το....
Αν είναι κλειστό ξέχνα το....
Συναγωνιστή tromere είχες ποσοστό επιτυχίας 1/3 στα ονόματα και αν έψανες καλύτερα θα έβρισκες αρκετά τηλέφωνα που δεν τα βρίσκεις εύκολα στα διάφορα θρεντ. Το καλό είναι ότι το κινητό βρέθηκε, (μου το έδωσε η σημερινή βάρδια, δηλ. μετά από τρεις μέρες). Βέβαια όταν το άνοιξα είχε αλλάξει το φόντο του κινητού και είχαν σβηστεί οι πρόσφατες κλήσεις, το οποίο σημαίνει ότι κάποιος μπήκε στον πειρασμό και έβαλε άλλη sim και το άνοιξε. Προφανώς διαπίστωσε από το μέγεθος του καταλόγου ότι μου ήταν απαραίτητος και έτσι ήρθε στα χέρια μου. (άλλωστε ήταν προηγούμενο μοντέλο). Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για όσους ενδιαφέρθηκαν έστω και χιουμοριστικά και κυρίως την ιδιοκτησία του STUDIO που το επέστρεψε. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή συμπεριφορά. Ελπίζω να μην κούρασα και εύχομαι να μην περάσει κανείς την αγωνία που είχα.Η Μαρία, η Ελένη και η Κατερίνα που έχεις στο ευρετήριο είναι καλά τεμάχια;
Θα το ΄κλαιγα στα σίγουρα. Ισως και γι΄αυτό επιστράφηκε γιατί δεν είχε αξία μεταπώλησης. Εκτός βέβαια αν το έβρισκε ο Χασάν όπως λέει και ο JO145Παλι καλα που δν ειχες κανα iphone
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K