Νέα

Αποκαλύπτοντας Τις Kinky Φαντασιώσεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM : /p/bdsm_30.html
Αποκαλύπτοντας Τις Kinky Φαντασιώσεις 
/2012/03/kinky.html



Απο την αρχή δημιουργίας του μπλόγκ , ένα θέμα συνεχώς ανέκυπτε μέσα απο τις συζητήσεις και τα μηνύματα των αναγνωστών .
Το ερώτημα πώς μπορεί ένας υποτακτικής ψυχολογίας  άντρας να αποκαλύψει στην μόνιμη σύντροφό του τις kinky φαντασιώσεις του σπάζοντας μια και καλή το ταμπού των παραδοσιακών ρόλων στο κρεβάτι και την κοινωνία .



Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα , κάποιος να βγεί και να αποκαλύψει ότι θέλει να υποταχθεί στην σύντροφό του , ότι θέλει να τον υποτάξει , ίσως και να τον χρησιμοποιήσει με παθητικό τρόπο με δονητές και στραπον . 
Είναι απολύτως λογικό ότι το ψυχολογικό «φράγμα» είναι πολύ υψηλό μιας και το διακύβευμα είναι και αυτό με την σειρά του πολύ υψηλό και  ουσιαστικά είναι το μέλλον της σχέσης ή ακόμα χειρότερα και της οικογένειας σε περίπτωση που ο υποτακτικός άντρας είναι παντρεμένος .



Η εναλλακτική ;  Κρυφή ταυτότητα , διπλή ζωή και επισκέψεις σε Επαγγελματίες  Αφέντρες που ναι μεν καλύπτουν την ανάγκη για υποταγή και μάλιστα με ολοένα και αυξανόμενες σε ποιότητα υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια , εντούτοις όμως , πως να το κάνουμε ..... κάτι  λείπει όταν τελειώνει το session , χώρια τα αναρίθμητα φετίχ και φαντασιώσεις που δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν απο Επαγγελματίες λόγω στενότητας χρόνο και φυσικά στις εποχές που ζούμε χρήματος .



Πώς να γνωρίσω στην κοπέλα / γυναίκα / σχέση μου το κόσμο της Γυναικεία Κυριαρχίας ;
Το αιώνιο ερώτημα στο μυαλό κάθε υποτακτικού και δεν σας κρύβω και το δικό μου ερώτημα .
Έχω ξαναγράψει το δικό μου πιστεύω , ότι δηλαδή η καλύτερη επιλογή γι΄ αυτό το θέμα , όπως και σε κάθε θέμα σε μια σχέση είναι η ειλικρίνεια .
Το θέμα όμως είναι το εξής . Οι σύγχρονες γυναίκες Ελληνίδες , είναι έτοιμες να αποδεχτούν μια τέτοια πραγματικότητα ; Εϊναι έτοιμες όταν ακούσουν για Γυναικεία Κυριαρχία να ζωστούν ένα στραπον , να φορέσουν γόβες ψηλοτάκουνες και να γίνουν οι Αφέντρες των Ονείρων μας .



Δεν σας κρύβω ότι μέχρι που ξεκίνησα το μπλόγκ μου , δεν ήμουν και τόσο σίγουρος ότι ήταν εύκολο να γίνει στην Ελλάδα αυτό μιας και κακά τα ψέματα, υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα στις  σχέσεις Ελλήνων με Ελληνίδες .
Δεν το έχω ερμηνεύσει αλλά η γενιά 30+ ενώ βίωσε την σεξουαλική χειραφέτηση και ελευθερία , αυτή την πραγματοποίησε όπως ακριβώς περιέγραφαν τα διάσημα lifestyle περιοδικά της εποχής που έθεσαν τέτοια στάνταρ που στο τέλος δημιούργησαν αντροπαρέες και γυναικοπαρέες απο την άλλη με στεγανά και κωλύματα που δεν μπορούσαν με τίποτε να δικαιολογηθούν απο την απλή λογική .
Ακόμα και όταν  μια σχέση γεννιόταν , έπρεπε να φιλτραριστεί απο το «φιλικό περιβάλλον», να δραστηριοποιηθεί με συγκεκριμένο τρόπο ( Αράχωβα , Ψυρή , Γκάζι , Μύκονο ) μόνο και μόνο επειδή το έλεγε ένα περιοδικό .
Αν δεν ήταν οι Ανατολικοευρωπαίες , θα ζούσαμε σαν χώρα ένα Μεσαίωνα Σέξ                              ( τουλάχιστον η δική μου γενιά) και ειδικά όσοι άνθρωποι δεν ταιριάζαν στην «φόρμα» που όριζε το lifestyle.
Το πραγματικά θετικό είναι ότι οι νεώτερες γενιές που τώρα μπαίνουν στα 20 +  έχουν μεγαλύτερη διάθεση για πειραματισμό και δραστηριότητες και φαίνονται απαλλαγμένες απο κόμπλεξ παλαιότερων ετών .
Προσωπικά πιστεύω ότι στο μέλλον θα είναι ευκολότερο για ένα αγόρι στα 20 – 25 να ζητήσει κάτι πιο kinky  απο την κοπέλα του .
Ποιός ξέρει , ίσως κάποια στιγμή , αν επιβιώσουμε την οικονομική κρίση που μας κάνει πάντα πιο συντηριτικούς , να ακολουθήσουμε και στο χώρο του BDSM τα μονοπάτια της Ευρώπης και των ΗΠΑ .

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα :
Και Οι Παντρεμένοι Θέλουν Αυταρχικά Σενάρια
/2011/12/blog-post_20.html
Ποιά Γυναίκα Είναι Η Ονειρεμένη Αφέντρα ?
/2011/08/blog-post_11.html
Γυναίκες Αφέντρες Στην Καθημερινότητα
/2011/08/blog-post_25.html
Αναζητώντας Την Femdom σχέση
/2011/09/femdom.html
Μετά Τα Αυταρχικά Παιχνίδια Πως Εξελίσσεται Η Σχέση Για Ένα Ζευγάρι ?
/2011/09/blog-post_06.html
Σταθερή Επιδίωξη Κάθε Υποτακτικού Η Διαρκής Ικανοποίηση Της Αφέντρας
/2011/11/blog-post.htm
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.631
Κριτικές
57
Like
6.800
Πόντοι
5.406
Τι σας έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό και βάζετε όλο υποτακτικές μαλακίες στο bourdela;;;;;;;;;;;;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom