Νέα

Απογευματινή χοντρούλα στο Εξηκίου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Η κοπέλα με τη λεπτή φωνή που την έχω πετύχει και ξανθιά και καστανή και με κοντό μαλλί και με μακρύ δουλεύει αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο.Με μεγάλα πεσμένα βυζιά και τεράστιο κώλο όποτε πήγα πέρασα πολύ ωραία.Το μόνο που με ζόρισε ήταν ότι σηκωνόταν πολύ απότομα από την πούτσα ....Δέκα δευτερόλεπτα χαλαρώματος τα δικαιούται ο πελάτης!!!Όμως ο χώρος δεν λέει φίλοι....Ακόμα κι εγώ που είμαι πολύ της παρακμής στην τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα δεν κάθησα στο συγκεκριμένο bourdel λόγω μπόχας....Ακόμα θυμάμαι την ελεεινή μυρωδιά στο δωμάτιο.Σαν να ξέχασε κάποιος ένα ζευγάρι κάλτσες φορεμένες τρεις συναπτές εβδομάδες μέσα στον Ιούλιο με μποτάκια!!!Κρίμα γιατί η χοντρούλα νομίζω πως είναι μια όχι κακή επιλογή για όσους γουστάρουν τέτοιους όγκους

gouvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις το όνομα της;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.241
Πόντοι
506
Την έχω πάρει αρκετές φορές-πράγματι είναι πολύ καλή, εμένα πάντα με καύλωνε. Ωραίο τσιμπούκι και χύσιμο στα 4 βλεποντας την κωλάρα της. Απόγευμα δουλεύει, όνομα δε θυμάμαι.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
που ειναι αυτη ρε παιδια????διευθυνση θελω

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.241
Πόντοι
506
Η Εξηκίου είναι ένα στενό κάθετο στη Λιοσίων λίγο πριν φτάσεις στη διασταύρωση Λιοσίων-Ιουλιανού (πηγαίνοντας προς κέντρο).

great

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τι λιγο χοντρουλα. Τοφαλος ειναι αλλα καλη περιπτωση για οσους τους αρεσουν οι χοντρες. Το μαγαζι ομως αστα να πανε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom