Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αθλητικός ποδοσφαιρικός όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
παιδιά μέ εντυπωσίασε
νομίζω ότι έχω νά δώ χρόνια ελληνική ομάδα νά παίζει τόσο καλή μπάλα
ομαδικότιτα αλληλοκάλυψη, τεχνική, φυσική κατάσταση
νομίζω ξεπέρασαν ολυμπιακό παναθηναικό κλπ
μπράβο καί καλή συνέχεια

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αθλητικός ποδοσφαιρικός όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
παιδιά μέ εντυπωσίασε
νομίζω ότι έχω νά δώ χρόνια ελληνική ομάδα νά παίζει τόσο καλή μπάλα
ομαδικότιτα αλληλοκάλυψη, τεχνική, φυσική κατάσταση
νομίζω ξεπέρασαν ολυμπιακό παναθηναικό κλπ
μπράβο καί καλή συνέχεια
[/quote στο πρώτο ημίχρονο ειδικά ήταν απολαυστικός!!! :thumbsup: :thumbsup:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
και ο αιλτον μεγαλη παιχτουρα!!

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
και ο αιλτον μεγαλη παιχτουρα!!
και ο μαντούκα και ο πίντο  παιχταράδες..γενικά μού φάνικαν όλοι πολλοι καλοί παίχτες
έχω τήν εντύπωση οτι ήταν πολυ καλύτερη σαν ομάδα από τούς πολωνούς

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
και ο μαντούκα και ο πίντο  παιχταράδες..γενικά μού φάνικαν όλοι πολλοι καλοί παίχτες
έχω τήν εντύπωση οτι ήταν πολυ καλύτερη σαν ομάδα από τούς πολωνούς
ναι και ο μαντουκα εβγαζε ματια :o :o καλα εδω τον ειχαν στην αεκ και τον εστειλαν σαν αχρηστο :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εμένα τό αποελ μετά το γκολ που δεχτικε μού άρεσε περισσοτερο απο το α ημίχρονο.που λένε οτι ηταν καλύτερο...
τέτοια τεχνική δέν έχω δεί από ελληνική ομάδα
αλλά μόνο ελληνικη ομάδα είναι μέ έναν έλληνα παίχτη...

Επισκέπτης
εμένα τό αποελ μετά το γκολ που δεχτικε μού άρεσε περισσοτερο απο το α ημίχρονο.που λένε οτι ηταν καλύτερο...
τέτοια τεχνική δέν έχω δεί από ελληνική ομάδα
αλλά μόνο ελληνικη ομάδα είναι μέ έναν έλληνα παίχτη...
εχει καμια σχεση η ελλαδα με την κυπρο φιλε?

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Εδώ έχει ο Αλία και ο Μεχμέτ (ελέω πασοκονεοδημοκρατών), δεν θα έχουν οι από χιλιετίες Έλληνες;;;

Άκου κανένα Κύπριο να μιλάει και τσέκαρε τα ρήματα αν είναι αρχαιελληνικά αυτά που δεν καταλαβαίνεις με την πρώτη.

ΚΥΠΡΟΣ=ΕΛΛΑΣ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πρεπει να εισαι πολυ ανιστορητος και αδαης να λες αυτο.πρωτον η γλωσσα των κυπριων ειναι πιο κοντα στην αρχαιοελληνικη απο οτι των ελληνων και δευτερον απο αρχαιοτατων χρονων εχει συνδεση η και κοινη καταγωγη με αρχαια ελλαδα οπως και αλλα μερη της μεσογειου.επισης το γεγονος οτι ειναι διχοτομημενη η χωρα φταιει πρωτα η ελλαδα η χουντα αλλα και ολοι οι ελληνες πολιτικοι που κυβερνουσαν ο καθενας στο μεριδιο που του αναλογει.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπραβο στο ΑΠΟΕΛ  να πανε γαμηθουν οσοι βριζουν τους κυπριους και το αντιθετο μπραβο στα παιδια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που αναφέρεται στο ότι είναι Έλληνες
είναι Ελλήνων Λευκωσίας τα τελευταία δύο γράμματα
επίσης από μπάλα πολύ καλή απόδοση σήμερα
τους Ομονοιάτες δεν τους θεωρώ Έλληνες παρεπιπτόντως

Επισκέπτης
ρωτηστε τους κυπριους αν εχουν σχεση με την (συνχρονη)ελλαδα και τι αισθηματα τρεφουν για εσας τους ελληναραδες

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ενταξει παιδια ωραια μπαλα επαιξε ο αποελ.αλλα το ποσο πολυ μας αγαπανε εμας τους ελληνες οι κυπριοι το ξερουν οσοι εχουνε υπηρετησει ΕΛΔΥΚ

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο στο ΑΠΟΕΛ. ΜΠΡΑΒΟ αδέρφια Κύπριοι. Μόνο μπράβο και συγκίνηση για αυτή την ομαδάρα και τους γαμάτους οπάδους που κρατούσαν τη γαλανόλευκη. Να μη σας λέγαν και θρύλο....

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρωτηστε τους κυπριους αν εχουν σχεση με την (συνχρονη)ελλαδα και τι αισθηματα τρεφουν για εσας τους ελληναραδες

Τι σχέση έχει η σύγχρονη Ελλάδα με αυτή προ εικοσαετίας;;;

Οι Κύπριοι έχουν ίδιο αίμα, γλώσσα, κουλτούρα κτλ. Μόνο η νοοτροπία έχει επηρεαστεί (προς το καλύτερο) από την αγγλοκρατία...

Βασικά, ένα σημαντικό τμήμα της Κύπρου είναι φόρτσα ανθέλληνες. Και επειδή το ποδόσφαιρο ειναι ο καθρέπτης της κοινωνίας, ανθέλληνες είναι η Ομονοια και η ΑΕΛ (ΑΕ Λεμεσού).

Ένθερμοι φιλέλληνες (αδόκιμος ο όρος-φιλελλαδίτες καλύτερα) είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός. Και μετά Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού κ.α.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αλλο αυτο και αλλο το αν εχει σχεση η κυπρος με την ελλαδα ιστορικα.και αν τρεφουν ασχημα αισθηματα για τους ελληνες σε ενα βαθμο τους δικαιολογω γιατι η ελλαδα τους εκανε ζημια τελικα.ασε που και πολλοι ελληνες μπορει να τρεοφυν ασχημα αισθηματα για κυπριους.και να μην αποφευγεις να παραδεχτεις την πατατα σου σχετικα με την απορια σου για την ιστορικη συνδεση των δυο αυτων χωρων παραθετοντας ασχετη απαντηση σχετικα με αισθηματα των κυπριων για ελληνες και βλακωδεις χαρακτηρισμους οπως ελληναραδες.

Επισκέπτης
Τι σχέση έχει η σύγχρονη Ελλάδα με αυτή προ εικοσαετίας;;;

Οι Κύπριοι έχουν ίδιο αίμα, γλώσσα, κουλτούρα κτλ. Μόνο η νοοτροπία έχει επηρεαστεί (προς το καλύτερο) από την αγγλοκρατία...

Βασικά, ένα σημαντικό τμήμα της Κύπρου είναι φόρτσα ανθέλληνες. Και επειδή το ποδόσφαιρο ειναι ο καθρέπτης της κοινωνίας, ανθέλληνες είναι η Ομονοια και η ΑΕΛ (ΑΕ Λεμεσού).

Ένθερμοι φιλέλληνες (αδόκιμος ο όρος-φιλελλαδίτες καλύτερα) είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός. Και μετά Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού κ.α.
για πες εσυ που τα ξερεις.
οι οπαδοι της ομονοιας απ οτι ξερω ειναι γαυροι και του αποελ βαζελοι.
οι αλλοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom