Νέα

Απο την αρχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο παλιό forum είχα 1000+ μηνύματα,τώρα γιατί ξεκίνησα απο το 0;

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αν δεν κάνω λάθος ο Alexxx έχει πει ότι για όποιον θεωρει σημαντικό τον αριθμό μηνυμάτων !?!!?!!!!????????????????????!!!!!!
μπορεί να του τον φτιάξει να ξεκινάει και από το 100.000

Επισκέπτης
Πιστευω οτι τους περισοτερους τους ενοχλει οτι επειδη δεν εχουν πολλα μηνυματα οπως παλια στο προφιλ, τους βγαινει νεος και οχι προχωρημενος.Γνωμη μου

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Πιστευω οτι τους περισοτερους τους ενοχλει οτι επειδη δεν εχουν πολλα μηνυματα οπως παλια στο προφιλ, τους βγαινει νεος και οχι προχωρημενος.Γνωμη μου

Ακριβώς.
ʼρα το site μας δίνει μια νέα ώθηση, νέο κίνητρο για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών!!!  :rolleyes:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μολις ειδα στο in.gr ότι στο ΑΣΕΠ, θα παρουν τον αριθμο μηνυματων στο παλιό forum απο τον Alexxx, ώστε να έχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες. Το ιδιο θα κανει και ο ΣΕΒ για του εργαζόμενους που είναι μέλη του forum. Επισης επειδη αυριο ξεκινουν εκπληκτικες εκπτωσεις στα μαγαζια της Αθηνας για τους προχωρημένους του forum, θα εκδοθούν πιστοποιητικά μεταφερόμενου αριθμού μυνημάτων. Γενικά επειδη προσφέρονται φοβερες ευκαιρίες για τους προχωρημένους του forum πρέπει αμέσως να διορθωθεί η αδικία με τα χαμένα μυνήματα. 350+ έχασα, που είναι το κράτος????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μονο 100,000?
ε αυτο ειναι κλοπη!!!!!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κάνε ό,τι κάνανε ορισμένοι τον Αύγουστο, όταν άλλαξε το site και ξεκινήσαμε όλοι απ' το 0: βρες ένα thread με φωτογραφίες (λ.χ. θεϊκοί κώλοι), και ανέβαζε μία-μία της φωτογραφίες (μία ανά post). Επίσης, γράφε συνεχώς posts της μίας πρότασης. Μπορεί να σπάσεις τ' @@ των άλλων συναγωνιστών που διαβάζουν το thread - εμένα, τουλάχιστον, μου είχαν σπάσει με αυτό το 'κολπάκι'  >:( - αλλά μετά θα είσαι περήφανος για τα αστέρια που με τόσο κόπο και φαια ουσία κατάφερες να αποκτήσεις ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προτεινω να προσφυγουμε στην επιθεωρηση εργασιας για τα ''φαγωμενα'' μας ενσημα....
επισης και στην επιτροπη ανταγωνισμου..
το καρτελ του αλεξ και των moderator δεν θα περασει...
που θα παει, ερχονται και εκλογες...!!!!

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η μαλακια παει συννεφο εδο μεσα... ρε αντε πηγενεται σε κανενα μπουρδελο να ξελαμπηκαρετε...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εγω προτεινω να ξαναμπει το karma. Γουσταρω να εχω 30 account και να αυτοψηφίζομαι. Μετα θα αυτοθαυμαζομαι. Εχετε δει επεισοδιο του Mr Bean που εστελνε Χριστουγεννιατικες καρτες στον εαυτό του και μετα ολο εκπληξη χαιροταν που τις ανοιγε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγω προτεινω να ξαναμπει το karma. Γουσταρω να εχω 30 account και να αυτοψηφίζομαι. Μετα θα αυτοθαυμαζομαι. Εχετε δει επεισοδιο του Mr Bean που εστελνε Χριστουγεννιατικες καρτες στον εαυτό του και μετα ολο εκπληξη χαιροταν που τις ανοιγε?

....ναι μεχρι και δωρο του ειχε παρει........!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
προτεινω να προσφυγουμε στην επιθεωρηση εργασιας για τα ''φαγωμενα'' μας ενσημα....
επισης και στην επιτροπη ανταγωνισμου..
το καρτελ του αλεξ και των moderator δεν θα περασει...
που θα παει, ερχονται και εκλογες...!!!!

είναι και βαρέα και ανθυγιεινά  τα ένσημα.... :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κάνε ό,τι κάνανε ορισμένοι τον Αύγουστο, όταν άλλαξε το site και ξεκινήσαμε όλοι απ' το 0: βρες ένα thread με φωτογραφίες (λ.χ. θεϊκοί κώλοι), και ανέβαζε μία-μία της φωτογραφίες (μία ανά post). Επίσης, γράφε συνεχώς posts της μίας πρότασης. Μπορεί να σπάσεις τ' @@ των άλλων συναγωνιστών που διαβάζουν το thread - εμένα, τουλάχιστον, μου είχαν σπάσει με αυτό το 'κολπάκι'  >:( - αλλά μετά θα είσαι περήφανος για τα αστέρια που με τόσο κόπο και φαια ουσία κατάφερες να αποκτήσεις ;)

Σωστός ο lj... και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Επισκέπτης
αμαν με αυτα τα αστερια και τις δημοσιευσεις!!ποιος νοιαζεται για τα ποσα αστερια εχει?χεστηκε η φοραδα στο αλονι!!λες και προκειται για καποιο συνταρακτικο επιτευγμα!

Επισκέπτης
Και απο το 1.000.000 να ξεκινάει η αρίθμηση,προσωπικά...στ'αρχίδια μου.Κάπιοι κρίνοντας εξ ιδίων τ'αλλότρια έσπευσαν ν΄απαντήσουν,χωρίς να δίνουν σοβαρή απάντηση όμως.Δε με απασχολεί καθόλου,άλλωστε το μήνυμά μου δεν απευθυνόταν σε άλλους εκτός απο τους διαχειριστές του forum.

Επισκέπτης
φαινεται οτι πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι στο τι γραφουμε εδω μεσα γιατι πολλοι εχουν το χομπυ να κραζουν χωρις λογο!σαν παλιος εδω μεσα πρεπει να το ξερεις καλα! ;)!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω προσωπικα δεν ποσταρα για να κραξω καποιον γενικοτερα ή τον dstp.
καποια παληκαρια το εριξαν στην πλακα (και νομιζω καλα εκαναν, χαβαλες ειναι δεν βλαπτει) και το εριξα κι εγω, οπως νομιζω ολοι.

Επισκέπτης
δεν μιλησα προσωπικα για σενα η για ατομα που κανουν χαβαλε!!και κανω χαβαλε πολλες φορες!!υπαρχει ομως ενα αλλα.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν μιλησα προσωπικα για σενα η για ατομα που κανουν χαβαλε!!και κανω χαβαλε πολλες φορες!!υπαρχει ομως ενα αλλα.....

συντεχνε warhol δεν απαντησα για σενα, απαντησα για το παληκαρι dstp μη νομιζει οτι τον εκραξα. PEACE BRO....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom