Επισκέπτης
Στο παλιό forum είχα 1000+ μηνύματα,τώρα γιατί ξεκίνησα απο το 0;
Αν δεν κάνω λάθος ο Alexxx έχει πει ότι για όποιον θεωρει σημαντικό τον αριθμό μηνυμάτων !?!!?!!!!????????????????????!!!!!!
μπορεί να του τον φτιάξει να ξεκινάει και από το 100.000
Πιστευω οτι τους περισοτερους τους ενοχλει οτι επειδη δεν εχουν πολλα μηνυματα οπως παλια στο προφιλ, τους βγαινει νεος και οχι προχωρημενος.Γνωμη μου
Εγω προτεινω να ξαναμπει το karma. Γουσταρω να εχω 30 account και να αυτοψηφίζομαι. Μετα θα αυτοθαυμαζομαι. Εχετε δει επεισοδιο του Mr Bean που εστελνε Χριστουγεννιατικες καρτες στον εαυτό του και μετα ολο εκπληξη χαιροταν που τις ανοιγε?
προτεινω να προσφυγουμε στην επιθεωρηση εργασιας για τα ''φαγωμενα'' μας ενσημα....
επισης και στην επιτροπη ανταγωνισμου..
το καρτελ του αλεξ και των moderator δεν θα περασει...
που θα παει, ερχονται και εκλογες...!!!!
Κάνε ό,τι κάνανε ορισμένοι τον Αύγουστο, όταν άλλαξε το site και ξεκινήσαμε όλοι απ' το 0: βρες ένα thread με φωτογραφίες (λ.χ. θεϊκοί κώλοι), και ανέβαζε μία-μία της φωτογραφίες (μία ανά post). Επίσης, γράφε συνεχώς posts της μίας πρότασης. Μπορεί να σπάσεις τ' @@ των άλλων συναγωνιστών που διαβάζουν το thread - εμένα, τουλάχιστον, μου είχαν σπάσει με αυτό το 'κολπάκι' > - αλλά μετά θα είσαι περήφανος για τα αστέρια που με τόσο κόπο και φαια ουσία κατάφερες να αποκτήσεις ;)
δεν μιλησα προσωπικα για σενα η για ατομα που κανουν χαβαλε!!και κανω χαβαλε πολλες φορες!!υπαρχει ομως ενα αλλα.....