Νέα

Απο RPG games ξερετε ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Facial_Freak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 798
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα. Ποσο "κολλημενοι" ειστε με παιχνιδια στους υπολογιστες??? Προσωπικα ειμαι ξετρελαμενος με role playing games. Ειδικα τωρα, που εχω τρακαρει με τη μηχανη κ ειμαι στο κρεβατι,εχω ξεθαψει το Baldur's Gate το πρωτο κ τοχω ξεκολιασει. Παιζω ατελειωτες ωρες, χανομαι στο μαγικο του κοσμο. Μολις το τελειωσω θα αρχισω το 2 και μετα Icewind Dale.
Παλιοτερα επαιζα το επιτραπεζιο (τρελο γελιο - τρελο κολλημα).
Εχει ασχοληθει κανεις???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συναγωνιστες καλησπερα. Ποσο "κολλημενοι" ειστε με παιχνιδια στους υπολογιστες??? Προσωπικα ειμαι ξετρελαμενος με role playing games. Ειδικα τωρα, που εχω τρακαρει με τη μηχανη κ ειμαι στο κρεβατι,εχω ξεθαψει το Baldur's Gate το πρωτο κ τοχω ξεκολιασει. Παιζω ατελειωτες ωρες, χανομαι στο μαγικο του κοσμο. Μολις το τελειωσω θα αρχισω το 2 και μετα Icewind Dale.
Εχει ασχοληθει κανεις???
εμενα  μαρεσουν τα παλια κλασσικα παιχνιδια
στα ουφαδικα που λεγεμε τοτε :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Εχει ασχοληθει κανεις???
Χριστός Ανέστη μεγάλε και περαστικά με τη μηχανή! Από ότι βλέπω είσαι fun των κλασικών rpg! Παρόμοιο με αυτά που αναφέρεις είναι και το Planescape:Torment! Από action - rpg σε ενδιαφέρει κάτι; 

bendiwolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου αν θελεις να δοκιμασεις κατι πιο καινουργιο που να εχει ομως το "look & feel" των RPG που αναφερεις (Baldur's Gate, Icewind Dale), τοτε δοκιμασε το Drakensang !!! Το παιζω τωρα και ειναι σαν να παιζω κατι απο αυτα τα classics αλλα με 3D γραφικα...

bendiwolf

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γαματο ηταν και το Gothic 2. Τρελο κολλημα, εφυγε μονορουφι!!!

edit: Επισης απο παλιοτερα περαν του Diablo που νομιζω ειναι κλασσικο, ηταν απιστευτα και τα Fallout

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Εχει ασχοληθει κανεις???

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο ! Και το επιτραπέζιο D & D είναι κάβλα αμα εχεις 4 -5 καλούς φίλους να παίζεις !

Με το Bladur's Gate I, II και Throne of Baal καθώς και το Icewind Dale Ι & ΙΙ μαζί με expansion packs (π.χ Heart of Winter) θα παίζεις μέχρι του χρόνου ! Και μετά μπορέις να παίξεις και Diablo I & II...

Αν ποτέ κολλήσεις μπορείς να κανεις google search ( το όνομα του παιχνιδιού που παίζεις) + walkthrough και να βρεις τη λύση αμέσως !

Καλό Πάσχα και καλό gaming !

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
είχα και εγώ κάποτε αυτη την αρρωστια με την tsr πριν γίνει wizards of the coast
και μετά απλα hasbro
walkthroughs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom