"Ερώτηση 1:
Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δουλεύουν σε μεγάλα κανάλια και ταυτόχρονα πληρώνονται από τα Γραφεία τύπου κομμάτων, υπουργείων κ.α.;
Ερώτηση 2:
Δεν είναι απολύτως απαραίτητο να γνωρίζει ο πολίτης ότι όταν ενημερώνεται από κάποιον...
δημοσιογράφο για ένα θέμα, π.χ. την απόδοση του Ολυμπιακού ή το έργο ενός συγκεκριμένου υπουργού, ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πληρώνεται από το γραφείο τύπου του Ολυμπιακού ή του συγκεκριμένου Υπουργείου;
Ερώτηση 3:
Ποιοι δημοσιογράφοι εμπίπτουν στις πιο πάνω περιπτώσεις;Ερώτηση 4:
Μήπως αντί τις ερώτησης 3 θα έπρεπε να ρωτήσω ποιοι από του δημοσιογράφους που γνωρίζει ο κόσμος ΔΕΝ πληρώνονται επιπλέον από κάποιο κόμμα ή γραφείο τύπου;
Ερώτηση 5:
Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά ο όρος "παραπλάνηση με δόλο κατ' επανάληψη και κατ' εξακολούθηση " ή παρόμοιος του σε κάποιο νόμο θα υπάρχει. Και για να μην παρεξηγηθώ... δεν με πειράζει να πληρώνεται ο καθένας απ' όπου βρει και να λέει ότι θέλει, αρκεί να γνωρίζω εξ αρχής για την ... αξιοπιστία και αμεροληψία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου για το συγκεκριμένο θέμα.
Δεν είναι καιρός να γίνει κουβέντα και γι'αυτό;
Γιατί για παράδειγμα αν ο κ. Χασ. πληρώνεται από το ΠΑΣΟΚ ή την κυβέρνηση, για να τους σιγοντάρει, να τους δικαιολογεί και να τους καλύπτει, τότε ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ (με τίτλο από κάτω από την αγριμουτσουνάρα του) ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο κ. ΧΑΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ."1