βρισκομαι σε καποιο ησυχο μερος με μια παντρεμενη φιλη μου.Ετοιμαζομαστε για τα σχετικα κ ξαφνικα εκεινη αρχιζει να κατηγορει τον" μ@λ@κ@" τον αντρα της σκαει μελισσα απο το πουθενα και την τσιμπαει στον κ@λο.Η γκομενα παθαινει αλλεργια κ περασαμε το επομενο διωρο σε κεντρο υγειας...οσο για τα υπολοιπα καταπληκτικα γιατι η πρησμενη της κωλ@ρ@ ηταν κατι το συγκλονιστικο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απίστευτο συμβάν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diversth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εκεινη αρχιζει να κατηγορει τον" μ@λ@κ@" τον αντρα της σκαει μελισσα απο το πουθενα και την τσιμπαει στον κ@λο
Η θεία Δίκη ήρθε ως μέλισσα...
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
τελικα δεν ηταν και τοσο ησυχο το μερος,παλι καλα που δεν ειχε φιδια!βρισκομαι σε καποιο ησυχο μερος με μια παντρεμενη φιλη μου.Ετοιμαζομαστε για τα σχετικα κ ξαφνικα εκεινη αρχιζει να κατηγορει τον" μ@λ@κ@" τον αντρα της σκαει μελισσα απο το πουθενα και την τσιμπαει στον κ@λο.Η γκομενα παθαινει αλλεργια κ περασαμε το επομενο διωρο σε κεντρο υγειας...οσο για τα υπολοιπα καταπληκτικα γιατι η πρησμενη της κωλ@ρ@ ηταν κατι το συγκλονιστικο...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
Άντε να δούμε τι άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα γραφτούν εδώ μέσα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
βρισκομαι σε καποιο ησυχο μερος με μια παντρεμενη φιλη μου.Ετοιμαζομαστε για τα σχετικα κ ξαφνικα εκεινη αρχιζει να κατηγορει τον" μ@λ@κ@" τον αντρα της σκαει μελισσα απο το πουθενα και την τσιμπαει στον κ@λο.Η γκομενα παθαινει αλλεργια κ περασαμε το επομενο διωρο σε κεντρο υγειας...οσο για τα υπολοιπα καταπληκτικα γιατι η πρησμενη της κωλ@ρ@ ηταν κατι το συγκλονιστικο...
πρεπει παντως να ημουν καπου κοντα σου και να επινα φραπε γιατι σε καποια φαση μου ηρθε μια σφηκα και την εδιωξα με το χερι μου και μετα απο λιγο ακουσα μια κραυγη απο διπλανο δωματιο ξενοδοχειου να λεει"γαμημενη μελισσα μου γαμησες τον κωλο!"
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και που να σας εχω κοντα μου, οταν το καλοκαιρι οπως μαμουσα στην παραλια, μου δαγκωσε το ενα ..ρχιδι μια καβουρομαννα.
και τωρα εισαι μοναρχης της συγκεκριμενης παραλιας?
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Και ελεγα γιατι ειχα μια φαγουρα........μα καλα ανοιξες ολοκληρο θρεντ για να μας το πεις αυτο?βρισκομαι σε καποιο ησυχο μερος με μια παντρεμενη φιλη μου.Ετοιμαζομαστε για τα σχετικα κ ξαφνικα εκεινη αρχιζει να κατηγορει τον" μ@λ@κ@" τον αντρα της σκαει μελισσα απο το πουθενα και την τσιμπαει στον κ@λο.Η γκομενα παθαινει αλλεργια κ περασαμε το επομενο διωρο σε κεντρο υγειας...οσο για τα υπολοιπα καταπληκτικα γιατι η πρησμενη της κωλ@ρ@ ηταν κατι το συγκλονιστικο...
Και εμεινες με το πουλι στο χερι ή πηδηξες καμια νοσοκομα?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Εχουμε πηξει στο μουνι, ολες παρακαλανε για πουτσο και εσυ πας και γαμας παντρεμενη και σε επαρχια κιολας?
Χαθηκανε οι στερημενες οι λευτερες?
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Λεω κι εγω κατι τραγικο συνεβει...Αυτο ηταν ολο κι ολο??????βρισκομαι σε καποιο ησυχο μερος με μια παντρεμενη φιλη μου.Ετοιμαζομαστε για τα σχετικα κ ξαφνικα εκεινη αρχιζει να κατηγορει τον" μ@λ@κ@" τον αντρα της σκαει μελισσα απο το πουθενα και την τσιμπαει στον κ@λο.Η γκομενα παθαινει αλλεργια κ περασαμε το επομενο διωρο σε κεντρο υγειας...οσο για τα υπολοιπα καταπληκτικα γιατι η πρησμενη της κωλ@ρ@ ηταν κατι το συγκλονιστικο...
λες η μελισσα να ηταν ο αντρας της μεταμορφωμενος?βρισκομαι σε καποιο ησυχο μερος με μια παντρεμενη φιλη μου.Ετοιμαζομαστε για τα σχετικα κ ξαφνικα εκεινη αρχιζει να κατηγορει τον" μ@λ@κ@" τον αντρα της σκαει μελισσα απο το πουθενα και την τσιμπαει στον κ@λο.Η γκομενα παθαινει αλλεργια κ περασαμε το επομενο διωρο σε κεντρο υγειας...οσο για τα υπολοιπα καταπληκτικα γιατι η πρησμενη της κωλ@ρ@ ηταν κατι το συγκλονιστικο...
Πάλι καλά που δεν τσίμπησε τον δικό σου κώλο... ;)
φαντασου μια μελισα να σου τσιμπα τα αρχιδια ....πρεπει παντως να ημουν καπου κοντα σου και να επινα φραπε γιατι σε καποια φαση μου ηρθε μια σφηκα και την εδιωξα με το χερι μου και μετα απο λιγο ακουσα μια κραυγη απο διπλανο δωματιο ξενοδοχειου να λεει"γαμημενη μελισσα μου γαμησες τον κωλο!"
εγω λεω να πουμε ολοι εδω τις εμπειριες μας απο τα πιο περιεργα σημεια που μας τσιμπησε μελισα
εμενα με εχει τσιμπησει στο ρουθουνι