Νέα

Απάτη «ΤΟ ΒΗΜΑ»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ShowLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ζητώ συγνώμη που βάζω αυτό το θέμα εδώ, αλλά δεν ξέρω πώς να ανοίξω καινούριο θέμα για να το εντάξω.Ο λόγος που γράφω  ειναι η απάτη της "έγκριτης" εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" όπου έδινε πρόσφατα με το κυριακάτικο τεύχος μια κάρτα VIVA με δώρο 100 ώρες τηλεφωνίας προς Ελλάδα και εξωτερικό! Αλλά αν δει κανείς πιο προσεκτικά, λέει πιο κάτω ότι η χρέωση είναι σαν αστική προς viva. To oποίο σημαίνει ότι αν καλώ εγώ κάπου στην Ελλάδα χρησιμoποιώντας την κάρτα της Viva που μοίραζε ΤΟ ΒΗΜΑ, θα πληρώνω  0,0364 € ανά λεπτό αντί 0,03094 €/λεπτό που κοστίζει να τηλεφωνώ χωρίς αυτήν την κάρτα, δηλαδή μέσω ΟΤΕ. Δηλαδή ΑΠΑΤΗ! Ντροπη σας "σοβαροεκδότες"!

OP
OP
S

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ο λόγος που γράφω  ειναι η απάτη της "έγκριτης" εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" όπου έδινε πρόσφατα με το κυριακάτικο τεύχος μια κάρτα VIVA με δώρο 100 ώρες τηλεφωνίας προς Ελλάδα και εξωτερικό! Αλλά αν δει κανείς πιο προσεκτικά, λέει πιο κάτω ότι η χρέωση είναι σαν αστική προς viva. To oποίο σημαίνει ότι αν καλώ εγώ κάπου στην Ελλάδα χρησιμoποιώντας την κάρτα της Viva που μοίραζε ΤΟ ΒΗΜΑ, θα πληρώνω  0,0364 € ανά λεπτό αντί 0,03094 €/λεπτό που κοστίζει να τηλεφωνώ χωρίς αυτήν την κάρτα, δηλαδή μέσω ΟΤΕ. Δηλαδη μέσω της κάρτας αυτής χρεώνεσαι περισσότερο από το να μην την χρησιμοποιείς!ΑΠΑΤΗ! Ντροπη σας "σοβαροεκδότες"! Μια επίσκεψη στις σελίδες της VIVA και του ΟΤΕ, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τις χρεώσεις και την απάτη! Δεν πίστευα στα μάτια μου!

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
την ειχα και εγω  αν παρης ωμος  εξωτερικο ειναι πολλη φτεινη,δοκιμασε......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βγαλτε το thread απο sticky παιδες ;)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μιας και εχω σχεση με εταιρίες τηλεποικοινωνιών...1 εχω να πω και αυτο ειναι οτι ΟΛΟΙ κλέβουν και πολύ παραπάνω απο το 100% της αξίας για οτιδήποτε ειτε λέγεται ADSL,PSTN,ISDN,X11,VOIP,Τηλέφωνο ή κλήση..Σε λιγα χρονια παρολα ταυτα θα αλλαξει αυτο αναγκαστηκα....αλλα κρατω σιγη μεχρι τοτε@

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Α και φυσικά υπάρχει και η ΕΕΤΤ για οσους δεν το ξέρουν οι οποια ειναι ο ΕΠΟΠΤΗΣ για ολα αυτα που συμβαινουν και μπορειτε να κανετε γραπτη καταγγελία σε δευτερολεπτα και να σας συμβουλεψουν για οποιο προβλημα εχετε με τηλεπικοινωνιακους φορείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom