Νέα

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Σπείρα γιατρών και φαρμακοποιών...τίποτα το περίεργο.

Όπου δουν δημόσιο εύκολο χρήμα, βουρ.

Κάτι άλλο επειδή το έγραψε σχολιαστής εκεί για το πώς γινόταν η απάτη: Μπήκα στο δικό μου φάκελο του ΕΟΠΥΥ ηλεκτρονικά. Είδα ότι ένας οφθαλμίατρος έχει γράψει σωρηδόν επισκέψεις και μάλιστα την ίδια μέρα, για όλα τα μέλη της οικογένειας ενώ εγώ έχω να πάω οφθαλμίατρο τουλάχιστον 6-7 χρόνια. Κάθε χρόνο μας έγραφε και μία επίσκεψη τουλάχιστον, εικονική εννοείται.
Πόσο καιρό μετά μπορείς να το αμφισβητήσεις; Και πώς να το αποδείξεις φυσικά;
Και κάτι ακόμα: Αν το σύστημα του ΕΟΠΥΥ απαιτεί μόνο τον ΑΜΚΑ για επίσκεψη, τότε μιλάμε είτε για άσχετους, είτε για άτομα με δόλο, όποιος το έστησε.
Κάθε επίσκεψη θα έπρεπε να απαιτεί επιβεβαίωση με κάποια κάρτα από τη μεριά του ασθενή και όχι να είναι παρκαρισμένος ο ΑΜΚΑ στη διάθεση του γιατρού.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Κάτι άλλο επειδή το έγραψε σχολιαστής εκεί για το πώς γινόταν η απάτη: Μπήκα στο δικό μου φάκελο του ΕΟΠΥΥ ηλεκτρονικά. Είδα ότι ένας οφθαλμίατρος έχει γράψει σωρηδόν επισκέψεις και μάλιστα την ίδια μέρα, για όλα τα μέλη της οικογένειας ενώ εγώ έχω να πάω οφθαλμίατρο τουλάχιστον 6-7 χρόνια. Κάθε χρόνο μας έγραφε και μία επίσκεψη τουλάχιστον, εικονική εννοείται.
Και κάτι ακόμα: Αν το σύστημα του ΕΟΠΥΥ απαιτεί μόνο τον ΑΜΚΑ για επίσκεψη, τότε μιλάμε είτε για άσχετους, είτε για άτομα με δόλο, όποιος το έστησε.
Κάθε επίσκεψη θα έπρεπε να απαιτεί επιβεβαίωση με κάποια κάρτα από τη μεριά του ασθενή και όχι να είναι παρκαρισμένος ο ΑΜΚΑ στη διάθεση του γιατρού.
Αν έχεις άυλη συνταγογράφηση, δεν μπορούν να κάνουν κομπίνα: έρχεται ειδοποίηση στο email και στο κινητό για κάθε συνταγή ή παραπεμπτικό που εκδίδεται από γιατρό, καθώς και για την εκτέλεσή τους.
Αν τώρα γίνονται αυτές οι κομπίνες, δε θέλω να σκεφτώ τι γινόταν σε όλη την ελληνική επικράτεια όταν τα συνταγολόγια ήταν χειρόγραφα...

OP
OP
S

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Αν έχεις άυλη συνταγογράφηση, δεν μπορούν να κάνουν κομπίνα: έρχεται ειδοποίηση στο email και στο κινητό για κάθε συνταγή ή παραπεμπτικό που εκδίδεται από γιατρό, καθώς και για την εκτέλεσή τους.
Αν τώρα γίνονται αυτές οι κομπίνες, δε θέλω να σκεφτώ τι γινόταν σε όλη την ελληνική επικράτεια όταν τα συνταγολόγια ήταν χειρόγραφα...
Οφθαλμίατρος, απλή επίσκεψη και δεν πάει πουθενά κάποια ειδοποίηση.
Κάθε επίσκεψη είναι χρέωση 10 ευρώ για το ΕΟΠΥΥ.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Τα αναλώσιμα είναι ακόμα εκτός του συστήματος ειδοποίησης και συνταγογράφηση γίνεται ακόμα χάρτινη. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ακόμη και τα παραπεμπτικά.!
(Δηλαδή εκεί που πέφτουν οι μεγαλύτερες μάσες...)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.235
Πόντοι
12.756
Αυτος που εγραψε το αρθρο δεν εχει ιδεα τι παει να πει απάτη ... :tooth::tooth::tooth:
Το ποσο ειναι για γελια

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356

Συνταγογραφούσαν σε ανασφάλιστα ΑΜΚΑ​

ΓΤΠΚ χώρα

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Αυτος που εγραψε το αρθρο δεν εχει ιδεα τι παει να πει απάτη ... :tooth::tooth::tooth:
Το ποσο ειναι για γελια
Σωστός,οι χονδρές μπίζνες γίνονται αλλού και όχι στις επισκέψεις..
Ο Σταυρίδης ήξερε τι έλεγε..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
474
Πόντοι
36

Συνταγογραφούσαν σε ανασφάλιστα ΑΜΚΑ​

ΓΤΠΚ χώρα

Ειναι θετικο το οτι τους επιασαν. Δειχνει οτι υπαρχει προθεση και χρηση της τεχνολογιας. Επισης στελνει μηνυμα σε αλλα επιδοξα λαμογια

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Ειναι θετικο το οτι τους επιασαν. Δειχνει οτι υπαρχει προθεση και χρηση της τεχνολογιας. Επισης στελνει μηνυμα σε αλλα επιδοξα λαμογια
αγαπητε φιλε ! συλλογισου ποσα βγαλανε και ποσα θα εχουν οταν με 1-2 καλους δικηγορους την βγαλουν καθαρη με 1 χρονο το πολυ

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
474
Πόντοι
36
αγαπητε φιλε ! συλλογισου ποσα βγαλανε και ποσα θα εχουν οταν με 1-2 καλους δικηγορους την βγαλουν καθαρη με 1 χρονο το πολυ

Αν ειναι 3.500.000 απο το 2020 οπως λενε και ειναι 17 ατομα, μιλαμε για περιπου 40.000 το χρονο ο καθενας. Κλαιν μαιν, λιγοτερα και απο την καθαριστρια και τον οδηγο του ΟΠΑΠ που επαιρναν 80Κ και 120Κ το 2010

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Αν ειναι 3.500.000 απο το 2020 οπως λενε και ειναι 17 ατομα, μιλαμε για περιπου 40.000 το χρονο ο καθενας. Κλαιν μαιν, λιγοτερα και απο την καθαριστρια και τον οδηγο του ΟΠΑΠ που επαιρναν 80Κ και 120Κ το 2010

δεν ηξερα ποσα εβγαλαν σε 4 χρονια

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.011
Πόντοι
216
Η ατιμωρησία,οι ποινές που δεν εκτείονται και η χαλαρή κατάσταση των Ελληνικών φυλακών είναι το πρόβλημα και όχι οι απατεωνιές των εν λόγω επιστημόνων...

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.966
Πόντοι
2.546
Εδω γινοταν το παναγυρι στα Κεπα δεν θα γινοταν στα απλα?Και δεν ειναι τωρινο,το ξερουμε οτι δεν ειναι τωρινο αλλα οκ σκεπτομενοι οτι ειναι μειοψηφια δεν πρεπει νατο προσπερναμε γιατι αυτη η μειοψηφια βγαζει εις βαρος μας οσα δεν βγαζουμε ολοι μας μαζι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.897
Πόντοι
6.256

Αν ειχες αϋλη θα σου ερχονταν εμαιλ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.897
Πόντοι
6.256
Ωραιο θα ταν να μαθαιναμε εστω και μετα απο χρονια ποσο καθησαν φυλακη ποσα απ τα κλεμμενα γυρισαν στο κρατος κλπ.
Τιποτα δε θα μαθουμε φυσικα αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι συμφερει να κλέβεις.

Οι εμπλεκόμενοι ΣΙΓΟΥΡΑ θα εκαναν καβατζες με τα λεφτα, δεν ειναι χαζοί. Οταν βγουν θα ναι πλούσιοι και αυτοι και τα παιδιά τους

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.493
Πόντοι
206
Ωραιο θα ταν να μαθαιναμε εστω και μετα απο χρονια ποσο καθησαν φυλακη ποσα απ τα κλεμμενα γυρισαν στο κρατος κλπ.
Τιποτα δε θα μαθουμε φυσικα αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι συμφερει να κλέβεις.

Οι εμπλεκόμενοι ΣΙΓΟΥΡΑ θα εκαναν καβατζες με τα λεφτα, δεν ειναι χαζοί. Οταν βγουν θα ναι πλούσιοι και αυτοι και τα παιδιά τους

Μη γράφεις τέτοια εδώ. Δίπλα είναι το νήμα με τα ανέκδοτα.

Έχεις δει φτωχό γιατρό ή φαρμακοποιό; Όλοι τους κλαίγονται. Οι μεν για τους μισθούς της πείνας και οι δε για τα ελάχιστα ποσοστά. Όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τα έχει παρατήσει ώστε να αλλάξει καριέρα.

Πολύ το χρήμα και μεγάλο ποσοστό μαύρο.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.284
Πόντοι
2.666

Αφου το ιδιο το συστημα δεν εχει διασφαλισει στοιχειωδως τα πραγματα να γινονται σωστα...τι ψαχνουν να βρουν? Το ιδιο το συστημα...ειδικα με την αυλη συνταγογραφηση...αφηνει τους ασφαλισμενους...παντελως εκτεθειμενους...καποιοι ωφελουνται απο αυτο...και κανουν ο,τι θελουν...το ιδιο το συστημα κατηργησε ακομη και τους ελεγκτες ιατρους...που φρεναραν παλαιοτερα καπως τη κατασταση...οποτε...τι συζηταμε??

OP
OP
S

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Αν ειχες αϋλη θα σου ερχονταν εμαιλ
Έχω άυλη.

Στην απλή επίσκεψη ΧΩΡΙΣ συνταγή, δεν έρχεται τίποτα.

Επιτέλους, ανακοίνωσαν το αυτονόητο που είπα χθες: Με κωδικό από τη μεριά του ασθενή, θα γίνεται η δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom