Νέα

Απαραδεκτο αιτημα του ΣΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Mε ολη μου την εκτιμηση προς τις εκδιδομενες,ειδα ενα αιτημα τους απο τα 10 συνολικα και κουφαθηκα.τα αλλα 9 ειναι οκ.
λοιπον σε αυτο ζητουν να μειωθει η αποσταση απο 200 μετρα σε 50 μετρα σε ευθεια γραμμη απο ναους και σχολεια :idiot:.για τους τραγοπαπες δεν με νοιαζει αλλα το βρισκω λειαν επιοικως απαραδεκτο σε 50 μετρα σχολειο.πρωσοπικα θα το εκανα 5000 μετρα μακρια απο σχολειο καθοτι ολοι μας σε μπουρδελοτσαρκες εχουμε δει καθε καρυδιας καρυδι εξω και μεσα στα δελα.αυτα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αμα φιλε ο οικος ειναι διπλα σε σχολειο...ολους τους κοπανατζηδες εκει θα τους βρισκουμε!! Μαλλον εχεις δικιο. Ας υπαρχει μια αποσταση απο τα σχολεια μονο, αδιαφορη η αποσταση απο ναους.

Επισκέπτης
Μα αυτο ειναι το ΚΥΡΙΟ αιτημα και αυτο που καιει ολους τους μπουρδελιαρηδες. Αυτος ειναι ο λογος που δεν δινονται αδειες στα σπιτια και καθε τοσο αναγκαζονται να τα κλεινουν για να μην περνανε απο τη διαδικασια του αυτοφωρου καθε φορα που κανουν οι μπατσοι παγανια. Ειναι το Νο1 αιτημα και αυτο που μας ενδιαφερει περισσοτερο να ικανοποιηθει.

Τα μπουρδελα πρεπει να μεινουν στο κεντρο της Αθηνας για να ειναι ευκολα προσβασιμα σε ολους. Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που πανε στα μπουρδελα 2-3 φορες τη βδομαδα γιατι εκει ειναι η μονη τους διεξοδος για σεξ. Τα μπουρδελα δεν ειναι πολυτελεια, ειναι αναγκη και τροπος ζωης και πρεπει να μεινουν εκει που ειναι. Μπουρδελα στο κεντρο λοιπον!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτό ήταν όλο;

Κι ανησύχησα ότι ζητάνε να πληρώνονται χωρίς να πηδιούνται  :2funny:

OP
OP
kuzia

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Αμα φιλε ο οικος ειναι διπλα σε σχολειο...ολους τους κοπανατζηδες εκει θα τους βρισκουμε!! Μαλλον εχεις δικιο. Ας υπαρχει μια αποσταση απο τα σχολεια μονο, αδιαφορη η αποσταση απο ναους.
:2funny: :happy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στο κεντρο????????   Αυτο ομωs δεν βοηθαει στην...αποκεντρωση !!!
¨Καλλικρατηs"  και στα μπουρδελα????
Τον αστυνομο τηs γειτονιαs τον ειδαμε......την πουτανα τηs γειτονιαs  ποτε θα την δουμε???
Να περναει να ρωταει....αν ειχαμε καμμια καβλα σημερα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Και μόλις ο μπαμπάς μυριστεί πού πάει το χαρτζηλίκι του γιόκα, θα το κόψει για να πηγαίνει αυτός στις πουτάνες  :dancing:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σχολειο δεν ειναι μονο το λυκειο..
ειναι κ τα δημοτικα... :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εεεεεεεεεεεμμμμ, μπαρδόν αλλά αν κατάλαβα καλά αυτός που άνοιξε το θρεντ λέει ότι δεν είναι καλό να είναι τα μπουρδέλα κοντά στα σχολεία όχι για να μην παρασέρνονται τα αθώα νιάτα αλλά γιατί στα μπουρδέλα μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι, που ίσως δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κυκλοφορεί κοντά σε σχολείο.
Δε μου φαίνεται παράλογο αυτό που λέει, δεν ξέρω βέβαια τι τύποι μαζεύονται στα μπουρδέλα, αλλά σαν σκέψη δεν είναι παράλογη.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
σχολειο δεν ειναι μονο το λυκειο..
ειναι κ τα δημοτικα... :S
Περα απο το σοβαρο της υποθεσης στο οποιο συμφωνω, εγω ειχα κανει μια αποπειρα οταν πηγαινα 2α γυμνασιου να παω στο μπουρδελο, αλλά με γείωσε η φωλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

Μου λεει εισαι μικρος, ελα σε 10 χρονια  :2on1: :2on1: :2on1: :zfuck: :2funny: :2funny:

Και εφυγα απογοητευμενος  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εεεεεεεεεεεμμμμ, μπαρδόν αλλά αν κατάλαβα καλά αυτός που άνοιξε το θρεντ λέει ότι δεν είναι καλό να είναι τα μπουρδέλα κοντά στα σχολεία όχι για να μην παρασέρνονται τα αθώα νιάτα αλλά γιατί στα μπουρδέλα μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι, που ίσως δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κυκλοφορεί κοντά σε σχολείο.
Δε μου φαίνεται παράλογο αυτό που λέει, [glow=red,2,300]δεν ξέρω βέβαια τι τύποι μαζεύονται στα μπουρδέλα[/glow], αλλά σαν σκέψη δεν είναι παράλογη.
ωραιοι τυποι :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δε μου φαίνεται παράλογο αυτό που λέει, δεν ξέρω βέβαια τι τύποι μαζεύονται στα μπουρδέλα, αλλά σαν σκέψη δεν είναι παράλογη.
ακριβως...και δεδομενου του οτι οπως προανεφερα σχολειο ειναι κ το δημοτικο κ το νηπιαγωγειο ισως κ το γυμνασιο...ε ναι..δεν ειναι παραλογο...
ακομα κ γ τις εκκλησιες δεν ειναι παραλογο..
πανε κ εκει μωρα οπως εχετε δει κ γιαγιαδες...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Περα απο το σοβαρο της υποθεσης στο οποιο συμφωνω, εγω ειχα κανει μια αποπειρα οταν πηγαινα 2α γυμνασιου να παω στο μπουρδελο, αλλά με γείωσε η φωλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

Μου λεει εισαι μικρος, ελα σε 10 χρονια  :2on1: :2on1: :2on1: :zfuck: :2funny: :2funny:

Και εφυγα απογοητευμενος  :grin:
αλλο 15 ρε ακορ μου και αλλο 5,7,9....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μαζευονται απο χαρμανηδες(που θελουν να ξεκαβλωσουν απλως και ειναι μια χαρα παιδια), μεχρι καθε λογης μεταναστες και κακοποιους κτλ κτλ  :rolleyes: :'(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ακριβως...και δεδομενου του οτι οπως προανεφερα σχολειο ειναι κ το δημοτικο κ το νηπιαγωγειο ισως κ το γυμνασιο...ε ναι..δεν ειναι παραλογο...
ακομα κ γ τις εκκλησιες δεν ειναι παραλογο..
πανε κ εκει μωρα οπως εχετε δει κ γιαγιαδες...

για τις εκκλησίες διαφωνώ, άμα είναι έτσι να συμπεριλάβουμε και τις βιβλιοθήκες, και τις καφετέριες, κάθε μέρος συνεστιάσεων και τελικά κάθε είδους γειτονιά.

ο νόμος σε υποχρεώνει να πας σχολείο, καθορίζει ακόμα και σε ποιο σχολείο θα πας, οπότε πρέπει και να σε προστατεύει.
στην εκκλησία πας από επιλογή σου, άμα δε σου αρέσει αυτή πήγαινε σε άλλη, ή πήγαινε με τη μαμά/γιο σου για να σε προστατεύει.  Όπως θα ήταν παράλογο να υπάρχει νόμος για ορισμένη απόσταση των μπουρδέλων από καφετέριες, έτσι είναι και για την εκκλησία.

Επισκέπτης
Μαλλον δεν καταλαβαινετε, αυτο ειναι το σημαντικοτερο αιτημα του ΣΕΠΕ. Αυτη τη στιγμη κανενα σπιτι δεν πληρει την προϋποθεση των 200 μετρων και γι' αυτο κανενα δεν εχει αδεια, γι' αυτο και καθε τοσο τα βρισκουμε ολα κλειστα οταν υπαρχουν φημες για εφοδο της αστυνομιας. Ειναι απαραιτητο να τροποποιηθει ο νομος και να μεινουν τα σπιτια εκει που ειναι, δεν θα πηγαινουμε ταξιδι στην επαρχια για να γαμησουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom