Χαιρετώ σας, σύμμαχοι της ηδονής και του έρωτα! Είπα να ανοίξω αυτό το θεματάκι, μιας και είμαι νέος και στην ηλικία αλλά και στο site και θέλω τις γνώμες σας για το εξής: βλέπω στην Φυλής να ζητάνε συχνά ταυτότητα από πιτσιρικάδες και να τους διώχνουν αν είναι ανήλικοι. Στέκει κάτι τέτοιο ρε παιδιά...; Γιατί εγώ γνωρίζω από τους παλιούς, ότι ο ανήλικος πιτσιρικάς σε οίκους ανοχής έβρισκε καταφύγιο και γινόταν άντρας και μάλιστα ήταν το καμάρι της παρέας! Για σχολιάστε μου το γεγονός ρε αλάνια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απαγορεύονται οι ανήλικοι στους οίκους ανοχής...;!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα patatinas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Αφου εισαι κατω των 18 γιατι εισαι σε αυτο το σαιτ?
Αποσυνδεση τωραααααααα!
Αποσυνδεση τωραααααααα!
Όντως, πάνε κάτι καμμένα πιτσιρίκια λες και είναι σε λούνα παρκ...φυσικα και απαγορευονται...τωρα αν ζηταν ταυτοτητες αλλο θεμα....αμα μεγαλοδειχνει κανεις ή δεν παει σαν τον καραγκιοζη με την μπακουροπαρεα μπορει και να περασει.....
Επισκέπτης
οχι μονο πιτσιρικιαΌντως, πάνε κάτι καμμένα πιτσιρίκια λες και είναι σε λούνα παρκ...
για αυτο η νεολαία την βρίσκει με τα wow και τα linegae
που να ξεσπάσουν τα μικρά
θυμάμαι την εποχη μου (95 97) οι περισσότεροι μαντραχαλαδες είχαμε την πρωτη εμπειρείας μας με ιεροδουλη πριν τα 16
και γι'αυτό και τα περισσότερα είναι αδερφες...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ακριβως ετσι.....ειναι οπως τα μπαρ που δε σερβιρουν σε κατω των 18
Da Korax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
να συπληρώσω οτι δεν δίνουν(και καλα) αλκοολ σε ανήλικούς χωρίς συνοδείαειναι οπως τα μπαρ που δε σερβιρουν σε κατω των 18
ααν ισχύσει το ίδιο στα "σπιτάκια" είναι η τέλεια δικαιολογία για τους νυμφευμενούς
"σουλα πάω τον θανασή στη φύλης δεν θα αργήσουμε"
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κοιτα,να συπληρώσω οτι δεν δίνουν(και καλα) αλκοολ σε ανήλικούς χωρίς συνοδεία
ααν ισχύσει το ίδιο στα "σπιτάκια" είναι η τέλεια δικαιολογία για τους νυμφευμενούς
"σουλα πάω τον θανασή στη φύλης δεν θα αργήσουμε"
αμα η γυναικα σου λεγεται σουλα, εχεις μεγαλυτερο προβλημα και δεν το ξερεις..
Επισκέπτης
και γι'αυτό και τα περισσότερα είναι αδερφες...
ελεος?! το wow τα σπαει! ασχετα αν το αντιπαθω για δικους μου λογους! αχαχαχ
κοιτα,
αμα η γυναικα σου λεγεται σουλα, εχεις μεγαλυτερο προβλημα και δεν το ξερεις..
ε ναι, η αληθεια να λεγεται
Επισκέπτης
Μου έχει τύχει αυτό και να μην με αφήσουν να μπω σε στριπ και μπουρδέλο χωρίς επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας!!!ειναι οπως τα μπαρ που δε σερβιρουν σε κατω των 18
Είμαι και πολύ baby face!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τι baby face ρε, για να μη σε αφήσουν να μπεις σε αυτά πρέπει να είχες ξεχάσει την πιπίλα στο στόμαΜου έχει τύχει αυτό και να μην με αφήσουν να μπω σε στριπ και μπουρδέλο χωρίς επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας!!!
Επισκέπτης
το εχουμε καταλαβει,μην ομολογεις..Μου έχει τύχει αυτό και να μην με αφήσουν να μπω σε στριπ και μπουρδέλο χωρίς επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας!!!
Επισκέπτης
Τι baby face ρε, για να μη σε αφήσουν να μπεις σε αυτά πρέπει να είχες ξεχάσει την πιπίλα στο στόμα
Γαμησέ τααα!!!το εχουμε καταλαβει,μην ομολογεις..
Με μουσάκι όμως σώζεται η κατάσταση!!!
Επισκέπτης
παπαρια..Τι baby face ρε, για να μη σε αφήσουν να μπεις σε αυτά πρέπει να είχες ξεχάσει την πιπίλα στο στόμα
στο λιντο μια νυχτα,πεντε 14χρονα-15χρονα πιτσιρικια,γαμαγαν με το ενα χερι την χουφτα τους & με το αλλο την αφροδιτη με δονητη στο εναλλαξ..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εγω ημουνα θειο..παπαρια..
στο λιντο μια νυχτα,πεντε 14χρονα-15χρονα πιτσιρικια,γαμαγαν με το ενα χερι την χουφτα τους & με το αλλο την αφροδιτη με δονητη στο εναλλαξ..