Νέα

any advice for Tinder 2020(e-dating in general)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα termina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

termina

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
3
Πόντοι
0
Σπερα!

Όπως γράφω και στον τίτλο, μόλις κατέβασα για πλακά το tinder, badoo στο κινητό. Οποίος έχει χρησιμοποίηση τα apps το τελευταίο χρόνο ας μου γράψει τις εμπειρίες που είχε.

Πρώτα απολα, παίζουν κοπέλες ή θα μιλάω όλη μέρα στον T-3000? Εάν ναι, τι είδους κοπέλες είναι? Πχ, Προ κορονοιου ξέραμε ότι, όταν πηγαίναμε σε ελληναδικο συνήθως εκεί παίζουν γκόμενες που ψάχνουν άντρα βαρύ, εισοδηματία, με πουκαμισακι και σχεδον ξυρισμενο γενακι. Όταν πας σε beach0μπαρο ψάχνουν 2 κιλά κρεατινες και 20 iq. κάθε τύπου μαγαζί , μαζεύει και τον εκάστοτε κοσμό. Πάντα μιλάω σε γενικές γραμμές, για τον μεσο ορο.

Επίσης να ρωτήσω, άμα υπάρχει και κανένας κίνδυνος. Δεν θέλω το επόμενο πρωινό να ξυπνήσω και να μου λείπει κινητο, πορτοφόλι και το δεξί μου νεφρό. Παρατήρησα πως όλα τα dating apps ζητάνε το κινητο σου όταν κάνεις account. Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε τους αριθμούς των κινητων σε διαφημιστικές και να μου πρήζουν τα @@ κάθε μέρα με spam?

Οπότε γράψτε μου, παίζει καθόλου casual sex ή σχέση από τέτοια apps? Η να πεις καμιά μαλακιά ρε αδερφέ για να περάσει η ώρα. Ή τσάμπα θα χάσω τον χρόνο μου?

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Για Ελλαδα δεν μιλαμε παντα;
Τσαμπα, θα χασεις, τον χρονο σου.
Τελεια, και παυλα.

Αν θεωρεις επιτυχια να μιλας με εντελως καμενες, τριμπαζα, τον Τ-3000, και πουτανες με ολη τη σημασια της λεξης,
τοτε δοκιμασε την τυχη σου.

Εγω παντως, δεν θεωρω οτι ο χρονος μας ειναι για πεταγμα....

Καλυτερα παρε ενα φιλο και τραβα για ενα καφε,
καλυτερα θα περασεις,
και θα δεις και αληθινες κοπελες, οτι κι αν ειναι τελωσπαντων....

Το online dating στην Ελλαδα,
ειναι εντελως καμενο χαρτι.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Οι γκόμενες στην Ελλάδα έχουν τίντερ ΜΟΝΟ για να βλέπουν πόσο μετράνε και αν στέλνουν αρκετοί μηνύματα έτσι ώστε να φουσκώνει το εγώ τους. Δεν απαντάνε ποτέ τα αφήνουν αδιάβαστα. Ειδικά οι εμφανίσημες. Οι μέτριες προς μπάζα ίσως και να σου απαντήσουν άμα τύχει να σε ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους 10 που τους έχουν στείλει αν δουν στο προφίλ σου κάτι που τις τραβάει. Επίσης παίζει πολύ catfish με τις μέτριες προσοχή στις φωτό να τσεκάρεις πάντα ότι έχουν μια σέλφι και μία ολόσωμη. Σε γενικές γραμμές αν δεν έχεις δυνατό προφίλ του στυλ γυμναστηριάκιας με καλό αμάξι προσεγμένη εμφάνιση και φωτό από γνωστά κλαμπ τότε ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το on line dating είναι καμμένο , γιατί δεν ... φτιάχνει γκόμενες !
Λειτουργεί με τις υπάρχουσες.

Οι ελληνίδες είναι οι χειρότερες γυναικές στον κόσμο.
Το on line είναι η χειρότερη γνωριμία στον κόσμο !

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ !!!!!!

ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Καλύτερα ... picker !!!!

OP
OP
T

termina

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
3
Πόντοι
0
Yπάρχει ήδη σελίδα για το tinder ρε παίδες... μην δημιουργούμε κι άλλες!!!
Ωραίος, δεν την είχα δει την σελίδα. ευχαριστω για το λινκ. οποιος θελει να μαθει για τιντερ παρακαλω να παει στο παραπανω λινκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom