Τελειωσε αδοξα η ιντρενικη καριερα μου. :-Ε δε με ενδιαφέρει και τόσο η γνώμη σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αντικαταθλιπτικα και libido
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 469
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
φιλε επαρχιωτη απο οσο γνωριζω,αυτα τα φαρμακα σε μικρες ποσοτητες καθυστερουν την εκσπερματιση.υπαρχουν καποια που το κανουν περισοτερο π.χ σεροξατ και αλλα σε μικροτερη μορφη.στην στυση εχουν ασημαντη επιδραση.παντως ειναι μαλακια να τα περνεις για αυτο το λογο εκτος αν κινδινευεις να σε σουταρει η γκομενα ;)
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
θα θελα να τα πουμε π.μ για αυτη την αποψη.ενδιαφερονΠαντως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ο γιατρος μου'χε πει τοτε οτι οι επισκεψεις στα μπουρδελα ειναι τρομερη ψυχοσωματικη ασκηση και κατα περισταση λειτουργει καλυτερα και απο το χαπι και απο οποιαδηποτε ψυχοθεραπεια.
Χαπι και μπουρδελα δεν ειναι καλος συνδυασμος εκτος αν πληρωνεις προγραμματα της μιας ωρας.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κύριοι, νομίζω πως είτε δεν διαβάσατε προσεκτικά αυτά που έγραψα είτε τα παρεξηγήσατε. Αντικαταθλιπτικά (για τον οποιονδήποτε λόγο) δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Απλά μετέφερα εδώ αυτά που μού είχε πει κάποτε επί του θέματος φίλος ψυχίατρος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εγω το καταλαβα και σου απαντησα παραπανω ;)Κύριοι, νομίζω πως είτε δεν διαβάσατε προσεκτικά αυτά που έγραψα είτε τα παρεξηγήσατε. Αντικαταθλιπτικά (για τον οποιονδήποτε λόγο) δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Απλά μετέφερα εδώ αυτά που μού είχε πει κάποτε επί του θέματος φίλος ψυχίατρος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ειχες δικαιο διομηδη.τελικα πηγαν καλα οι δουλειες στο μαγαζι[size=20pt]θεματάρα [/size]
*θα εχει κίνηση το μαγαζί σου
PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Εγώ πρέπει να ομολογήσω πως μου αρέσει και το νέο avatar της gloria και πως μου δημιουργεί διάφορους συνειρμούς . Οπότε θα χρειαστώ φάρμακα μόνο σε περίπτωση που μου αποκαλύψει πως δεν είναι γυναίκα.
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
καβλωσες;Εγώ πρέπει να ομολογήσω πως μου αρέσει και το νέο avatar της gloria και πως μου δημιουργεί διάφορους συνειρμούς . Οπότε θα χρειαστώ φάρμακα μόνο σε περίπτωση που μου αποκαλύψει πως δεν είναι γυναίκα.
PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Κυριολεκτικά μιλώντας όχι. Αλλά με έφτιαξε η ιδέα μιας ψυχιάτρου να μιλάει με τα ρεμάλια εδώ. Αντίθετα ας πούμε η Velvy είναι απλά ειρωνική. Συμφωνείς φαντάζομαι πως εδώ , όπως και στη ζωή , το δύσκολο είναι να μην βρίζεις . Ε η Gloria δεν βρίζει.καβλωσες;
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σε βλεπω φτιαγμενωΚυριολεκτικά μιλώντας όχι. Αλλά με έφτιαξε η ιδέα μιας ψυχιάτρου να μιλάει με τα ρεμάλια εδώ. Αντίθετα ας πούμε η Velvy είναι απλά ειρωνική. Συμφωνείς φαντάζομαι πως εδώ , όπως και στη ζωή , το δύσκολο είναι να μην βρίζεις . Ε η Gloria δεν βρίζει.
PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Gloria βλέπεις προπηλακίζομαι για χάρη σου και μάλιστα ανορθόγραφασε βλεπω φτιαγμενω
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ειναι οκ ατομοGloria βλέπεις προπηλακίζομαι για χάρη σου και μάλιστα ανορθόγραφα
PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Την ξέρεις; Μίλα
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ψαξε παλιες σελιδεςΤην ξέρεις; Μίλα
PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Τι να πω; Γι αυτό εσύ είσαι ειδήμων κι εγώ νέος. Τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι θα τα διαβάσει αυτά και θα ΔΏΣΕΙ ΣΗΜΕΊΑ ΖΩΗΣ.
PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Το κοιτάω και είναι λίγο τρομακτικό . Κοιτάζω δηλαδή όλα τα μηνύματα της . Από μια τέτοια ανάγνωση , παρόλο που δεν μπορείς να ταυτοποιήσεις κανέναν , αντλείς όμως ψήγματα προσωπικών δεδομένων που εκ παραδρομής μας ξεφεύγουν εδώ. Πάντως την πάω μόνο και μόνο που συναγελάζεται με όλους εμάς. Ίσως βέβαια να είναι αρκετά έξυπνη για να μαθαίνει από εδώ πως σκεπτόμαστε. Όχι ότι σκεπτόμαστε δηλαδήψαξε παλιες σελιδες
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
κανεις δεν ξερει.κανει την πρακτικη της στο μπου κομΤο κοιτάω και είναι λίγο τρομακτικό . Κοιτάζω δηλαδή όλα τα μηνύματα της . Από μια τέτοια ανάγνωση , παρόλο που δεν μπορείς να ταυτοποιήσεις κανέναν , αντλείς όμως ψήγματα προσωπικών δεδομένων που εκ παραδρομής μας ξεφεύγουν εδώ. Πάντως την πάω μόνο και μόνο που συναγελάζεται με όλους εμάς. Ίσως βέβαια να είναι αρκετά έξυπνη για να μαθαίνει από εδώ πως σκεπτόμαστε. Όχι ότι σκεπτόμαστε δηλαδή
PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Μάλιστα. Είμαστε δηλαδή κλινικές περιπτώσειςκανεις δεν ξερει.κανει την πρακτικη της στο μπου κομ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δεν κανω κατ΄ οικον επισκεψεις, και ουτε γαμαω στρακια. Συγνωμη.
Πιστευω ομως οτι το βλημα ειναι η μονη σου ελπιδα.
εεεε θα σε μαλωσω. αφου αξιζει καλυτερα!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
;)ειχες δικαιο διομηδη.τελικα πηγαν καλα οι δουλειες στο μαγαζι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154