Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
φιλε επαρχιωτη απο οσο γνωριζω,αυτα τα φαρμακα σε μικρες ποσοτητες καθυστερουν την εκσπερματιση.υπαρχουν καποια που το κανουν περισοτερο π.χ σεροξατ και αλλα σε μικροτερη μορφη.στην στυση εχουν ασημαντη επιδραση.παντως ειναι μαλακια να τα περνεις για αυτο το λογο εκτος αν κινδινευεις να σε σουταρει η γκομενα ;)

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παντως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ο γιατρος μου'χε πει τοτε οτι οι επισκεψεις στα μπουρδελα ειναι τρομερη ψυχοσωματικη ασκηση και κατα περισταση λειτουργει καλυτερα και απο το χαπι και απο οποιαδηποτε ψυχοθεραπεια.

Χαπι και μπουρδελα δεν ειναι καλος συνδυασμος εκτος αν πληρωνεις προγραμματα της μιας ωρας.
θα θελα να τα πουμε π.μ για αυτη την αποψη.ενδιαφερον

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κύριοι, νομίζω πως είτε δεν διαβάσατε προσεκτικά αυτά που έγραψα είτε τα παρεξηγήσατε. Αντικαταθλιπτικά (για τον οποιονδήποτε λόγο) δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Απλά μετέφερα εδώ αυτά που μού είχε πει κάποτε επί του θέματος φίλος ψυχίατρος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Κύριοι, νομίζω πως είτε δεν διαβάσατε προσεκτικά αυτά που έγραψα είτε τα παρεξηγήσατε. Αντικαταθλιπτικά (για τον οποιονδήποτε λόγο) δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Απλά μετέφερα εδώ αυτά που μού είχε πει κάποτε επί του θέματος φίλος ψυχίατρος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
εγω το καταλαβα και σου απαντησα παραπανω ;)

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Εγώ πρέπει να ομολογήσω πως μου αρέσει και το νέο avatar της gloria  :lheel: :lheel: και πως μου δημιουργεί διάφορους συνειρμούς . Οπότε θα χρειαστώ φάρμακα μόνο σε περίπτωση που μου αποκαλύψει πως δεν είναι γυναίκα.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ πρέπει να ομολογήσω πως μου αρέσει και το νέο avatar της gloria  :lheel: :lheel: και πως μου δημιουργεί διάφορους συνειρμούς . Οπότε θα χρειαστώ φάρμακα μόνο σε περίπτωση που μου αποκαλύψει πως δεν είναι γυναίκα.
καβλωσες;

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Κυριολεκτικά μιλώντας όχι. Αλλά με έφτιαξε η ιδέα μιας ψυχιάτρου να μιλάει με τα ρεμάλια εδώ. Αντίθετα ας πούμε η Velvy είναι απλά ειρωνική. Συμφωνείς φαντάζομαι πως εδώ , όπως και στη ζωή , το δύσκολο είναι να μην βρίζεις . Ε η Gloria δεν βρίζει.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Κυριολεκτικά μιλώντας όχι. Αλλά με έφτιαξε η ιδέα μιας ψυχιάτρου να μιλάει με τα ρεμάλια εδώ. Αντίθετα ας πούμε η Velvy είναι απλά ειρωνική. Συμφωνείς φαντάζομαι πως εδώ , όπως και στη ζωή , το δύσκολο είναι να μην βρίζεις . Ε η Gloria δεν βρίζει.
σε βλεπω φτιαγμενω :jerking:

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Τι να πω; Γι αυτό εσύ είσαι ειδήμων κι εγώ νέος. Τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι θα τα διαβάσει αυτά και θα ΔΏΣΕΙ ΣΗΜΕΊΑ ΖΩΗΣ.

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
ψαξε παλιες σελιδες
Το κοιτάω και είναι λίγο τρομακτικό . Κοιτάζω δηλαδή όλα τα μηνύματα της . Από μια τέτοια ανάγνωση , παρόλο που δεν μπορείς να ταυτοποιήσεις κανέναν , αντλείς όμως ψήγματα προσωπικών δεδομένων που εκ παραδρομής μας ξεφεύγουν εδώ. Πάντως την πάω μόνο και μόνο που συναγελάζεται με όλους εμάς. Ίσως βέβαια να είναι αρκετά έξυπνη για να μαθαίνει από εδώ πως σκεπτόμαστε. Όχι ότι σκεπτόμαστε δηλαδή

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το κοιτάω και είναι λίγο τρομακτικό . Κοιτάζω δηλαδή όλα τα μηνύματα της . Από μια τέτοια ανάγνωση , παρόλο που δεν μπορείς να ταυτοποιήσεις κανέναν , αντλείς όμως ψήγματα προσωπικών δεδομένων που εκ παραδρομής μας ξεφεύγουν εδώ. Πάντως την πάω μόνο και μόνο που συναγελάζεται με όλους εμάς. Ίσως βέβαια να είναι αρκετά έξυπνη για να μαθαίνει από εδώ πως σκεπτόμαστε. Όχι ότι σκεπτόμαστε δηλαδή
κανεις δεν ξερει.κανει την πρακτικη της στο μπου κομ :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom