Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι ένα κάθε πρωϊ για μερικούς μήνες παράλληλα με ψυχανάλυση όμως..( υποστηρικτικά για να μπορέσουμε να δουλέψουμε τα δύσκολα μέρη).. μόλις με έφερε εκεί που ήθελε τα σταματήσαμε κι έκτοτε ελάχιστες φορές έχω νειώσει την ανάγκη..αλλά ούτως ή άλλως συμφωνούμε... ανάλογα την περίπτωση και κυρίως την δόση σίγουρα πάντως τα αντικαταθλιπτικά λογικά πρέπει να είναι πιο ήπια από τα ηρεμηστικά τύπου landose ή lexotanil..( υποθέτω).
εφοσον αισθανεσαι καλυτερα και ο γιατρος σταματησε την αγωγη δεν υπαρχει κανενα προβλημα.ειναι ηπιο το φαρμακο αυτο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:2funny: :2funny:
Καλα το θρεντακι θα γινει epic.
Δεν υπαρχετε ζωα.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
1)Ξυλο ριχνω μονο πανω στο γαμισι, και να βριζω με εμαθε μια που γουσταρε να τη βριζουν.
2) Αλλα θελω να τις δειρω και να τις γαμισω ανελεητα, κυριως τα μπαζολια
Το πρώτο μοιάζει πιο πολύ με mind game...δηλαδή τριπάκι που μπήκες και απλά ανακάλυψες πως σου αρέσει και φυσικά υποθέτω πως αρέσει και στις συντρόφους σου ( αλλιώς γιατί να μπουν στο κόπο και στον πόνο).. το 2) μου φαίνεται αντικοινωνικό γιατί το εντοπίζεις στα μπαζόλια, οπότε μάλλον βγάζεις θυμό...και οργίλη απαξίωση σε ΄,οτι θεωρείς αντιαισθητικό... οπότε αυτό κοίταξε το :)

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ναι αλλά όπως πολύ σωστά έκανες τη διάκριση για ψυχώσεις και άλλα και όχι για την απολή κατάθλιψη. Εγώ που έπαιρνα το cipralex για μεγάλο διάστημα δεν είδα καμμιά διαφορά
σου εχω στειλει μνμ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μάριε, θέλω κι εγώ διάγνωση. Τουλάχιστον 3 γραμμές ε. :grin:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σου εχω στειλει μνμ
το είδα. μύνημα Δεν πρόσεξα διαφορά ίσως γιατί δεν με απασχολούσε σαν θέμα. Λογικά όμως και ίσως η Gloria μπορεί να βοηθήσει γιατί δείχενι να γνωρίζει, η βελτίωση της διάθεσης μου μπορεί όντως να βλετίωσε και την "λειτουργικότητα μου"

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το είδα. μύνημα Δεν πρόσεξα διαφορά ίσως γιατί δεν με απασχολούσε σαν θέμα. Λογικά όμως και ίσως η Gloria μπορεί να βοηθήσει γιατί δείχενι να γνωρίζει, η βελτίωση της διάθεσης μου μπορεί όντως να βλετίωσε και την "λειτουργικότητα μου"
οκ την βρηκαμε την ακρη ;)

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μας συγχωρεις, ειχαμε στειλει το κοκκινο χαλι στο καθαριστηριο.
κυριε δε σας γνωριζω και δε σας επιτρεπω να μου απευθυνετε το λογο χωρις την αδεια μου με τοσο ειρωνικο υφος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κυριε δε σας γνωριζω και δε σας επιτρεπω να μου απευθυνετε το λογο χωρις την αδεια μου με τοσο ειρωνικο υφος
Ενταξει, αν ειχα εστω και μια αμφιβολια, μου εφυγε τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom