Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Γενικα εχεις καλη διαθεση και καβλωνεις, αλλα χυνεις δυσκολα, τραβουσα μια παχια μια μερα και για να καταλαβεις μεχρι να χυσω εκανε πληγες ο πουτσος μου.
Α ειχα διαβασει οτι ενας αγγλος σταματησε την ληψη μονος του κατα την διαρκεια των καλοκαιρινων του διακοπων για να απολαυσει το σεξ καλυτερα με την γυναικα του, και τελικα την σκοτωσε. Το δικαστηριο τον απαλλαξε.

αυτο με το σεροξατ και την ντουλοξετινη οχι με αλλα
η ντουλοξετινη cumbalta εχουν καλα αποτελεσματα σε σεξ δραστηριοτητα

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οταν καποιος συμφωνα με στοιχεια ειναι ψυχικα ασθενης δε πηγαινει φυλακη αλλα διατασσουν τον εγκλεισμο του σε ψυχιατρικη κλινικη.
για πες μου τι θες να διορθοσω

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οταν καποιος συμφωνα με στοιχεια ειναι ψυχικα ασθενης δε πηγαινει φυλακη αλλα διατασσουν τον εγκλεισμο του σε ψυχιατρικη κλινικη.
Νομιζω για σχιζοφρενεια, και χοντρα πραγματα, τα συγκεκριμενα φαρμακα ειναι αντικαταθλιπτικα δεν ισχυει αυτο

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω για σχιζοφρενεια, και χοντρα πραγματα, τα συγκεκριμενα φαρμακα ειναι αντικαταθλιπτικα δεν ισχυει αυτο
εφοσον τη σκοτωσε δε θα ηταν ακριβως νορμαλ η κατασταση.σε ορισμενες περιπτωσεις μανιας ο ασθενης μπορει να υποφερει απο παραληρητικες ιδεες η ακομη και εχει την εντυπωση οτι παρακολουθειται η οτι καποια προσωπα συνομωτουν εναντιον του.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μην συγχεεις τις περιπτωσεις, απλως μια παρενεργεια ειναι οτι εαν τα κοψεις αποτομα νιωθεις ενα γαματο αισθημα θυμου ωσαν να εχεις χτυπησει αναβολικα. Εγω καθε μερα εδερνα καραγκιοζηδες στο δρομο που δεν οδηγουσαν σωστα

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μην συγχεεις τις περιπτωσεις, απλως μια παρενεργεια ειναι οτι εαν τα κοψεις αποτομα νιωθεις ενα γαματο αισθημα θυμου ωσαν να εχεις χτυπησει αναβολικα. Εγω καθε μερα εδερνα καραγκιοζηδες στο δρομο που δεν οδηγουσαν σωστα
εχεις οριακη διαταραχη;ποια η διαγνωση;η παρανοειδη διαταραχη

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εχω αγχωδη διαταραχη και θελω συνεχεια να σκιζω φοιτητριες και να δερνω και μερικες, αυτο. Και καταθλιψη

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πολυ περιεργα μας τα λες.σταθεροποιητη σου εδωσαν;

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχω αγχωδη διαταραχη και θελω συνεχεια να σκιζω φοιτητριες και να δερνω και μερικες, αυτο. Και καταθλιψη
μαλλον για αντικοινωνικη διαταραχη το βλεπω.ασκεις βια και εχεις ασκησει σωματικη και λεκτικη βια σε γυναικες;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
oρισμενα φαρμακα που χρησιμοποιουνται για την αντιμετωπιση ψυχιατρικων παθησεων οπως ψυχωσεις κτλ μειωνουν την ερωτικη επιθυμια στο πλαισιο μιας γενικοτερης επιδεινωσης της ψυχικης υγειας του ασθενη
ναι αλλά όπως πολύ σωστά έκανες τη διάκριση για ψυχώσεις και άλλα και όχι για την απολή κατάθλιψη. Εγώ που έπαιρνα το cipralex για μεγάλο διάστημα δεν είδα καμμιά διαφορά

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οχι, ειμαι πολυ ευγενικος, απο το σχολειο ειμουν το καλυτερο παιδι, απλως καποιες σαυρες με κοροιδευαν επειδη ημουν ησυχος. Ξυλο ριχνω μονο πανω στο γαμισι, και να βριζω με εμαθε μια που γουσταρε να τη βριζουν.

Τι σταθεροποιητη και μαλακιες λες ρε δημητρακη, μη λες μαλακιες, η εναρξη και η ληξη γινονται σταδιακα γι'αυτο ακριβως το λογο.

Αλλα θελω να τις δειρω και να τις γαμισω ανελεητα, κυριως τα μπαζολια

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλά όπως πολύ σωστά έκανες τη διάκριση για ψυχώσεις και άλλα και όχι για την απολή κατάθλιψη. Εγώ που έπαιρνα το cipralex για μεγάλο διάστημα δεν είδα καμμιά διαφορά
αναλογα τη δοσολογια και την νοσο αγαπητε μου

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η σιταλοπραμη ειναι μια κατηγορια απο μονο του.δρα στους β αδρενργικους υποδοχεις και βοηθα την στυση αρκετα

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειναι ψυχοαναληπτικο των 10 επαιρνες;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειναι ψυχοαναληπτικο των 10 επαιρνες;
ναι ένα κάθε πρωϊ για μερικούς μήνες παράλληλα με ψυχανάλυση όμως..( υποστηρικτικά για να μπορέσουμε να δουλέψουμε τα δύσκολα μέρη).. μόλις με έφερε εκεί που ήθελε τα σταματήσαμε κι έκτοτε ελάχιστες φορές έχω νειώσει την ανάγκη..αλλά ούτως ή άλλως συμφωνούμε... ανάλογα την περίπτωση και κυρίως την δόση σίγουρα πάντως τα αντικαταθλιπτικά λογικά πρέπει να είναι πιο ήπια από τα ηρεμηστικά τύπου landose ή lexotanil..( υποθέτω).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom