Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
So, είναι κάτι "φυσιολογικό"; Είναι αποτελεσματικά τα χάπια, από την άποψη "τα παίρνω για κανα εξάμηνο και μετα είμαι κομπλέ"; Ο κίνδυνος για εθισμό που ανέφερα σε τί βαθμό υπάρχει;
δεν υπαρχει κινδυνος εθισμου.μπες γκουκλ  και θα δεις.αλλα ειναι τα εθιστικα

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Ελεος !!

δεν νομιζω σε θεματα υγειας να ειναι το google καλος συμβουλος !

ουτε ενα φορουμ βεβαια !

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
δεν υπαρχει κινδυνος εθισμου.μπες γκουκλ  και θα δεις.αλλα ειναι τα εθιστικα

δεν ειπες κανεις αυτο.λαθος καταλαβες

δεν νομιζω να καταλαβα λαθος, δες τι εγραψες πιο πανω.

δεν ξερεις αυτος που ψαχνει απαντησεις ποσο προθυμος ειναι να πιστεψει μια ανακριβεια, επειδη τον εξυπηρετει...

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν νομιζω να καταλαβα λαθος, δες τι εγραψες πιο πανω.

δεν ξερεις αυτος που ψαχνει απαντησεις ποσο προθυμος ειναι να πιστεψει μια ανακριβεια, επειδη τον εξυπηρετει...
ωραια διαβασε τωρα και τη ρωτησε το παληκαρι.το εψαξε το θεμα απλα δεν θυμοταν κατι.εξαλου υπαρχουν πολλα επιστημονικα σαιτ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ελεος !!

ουτε ενα φορουμ βεβαια !
Μα ωραιότατη μου δεσποινίς, αναλογιστείτε τί λέτε;
Ποιός άλλος είναι πιο κατάλληλος σύμβουλος εαν δεν ειναι ο γκούγκλης;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ελεος !!

ουτε ενα φορουμ βεβαια !

Δεν παίρνω εγώ αντικαταθληπτικά, ούτε έχω σκοπό να πω σε κανέναν να πάρει ή να μην πάρει. Δεν είναι δουλειά μου. Απλά ρώτησα αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία.

Μη ταράζεσαι.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν παίρνω εγώ αντικαταθληπτικά, ούτε έχω σκοπό να πω σε κανέναν να πάρει ή να μην πάρει. Δεν είναι δουλειά μου. Απλά ρώτησα αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία.

Μη ταράζεσαι.
ναι φιλε μου σου απαντησα πριν

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

Μη ταράζεσαι.

δεν ταραζομαι :)

απλα δεν νομιζω να μπορει να πει κανενας με σιγουρια, εκτος καποιου ειδικου, πως μπορει να δρασει ενα φαρμακο,
πολλες φορες πρεπει να ληφθει υποψη καποια προιστορια του ασθενη η αλληλεπιδρασεις με αλλες ουσιες κλπ

επισης
ο ογκος πληροφοριων που μπορει να βρει κανεις στο νετ
ειναι τοσο μεγαλος που αν δεν εχει κανεις ειδικες γνωσεις να φιλτραρει καποια πραγματα, πελαγωνει...

αλλα
προσωπικες αποφασεις ειναι αυτα
οπως θελει ο καθενας κανει
;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γνωμες,εμπειρειες αλλα και δραση στην σεξουαλικοτητα του αντρα
Πεσμενη λιμπιντο,πολυ αργη εκσπερματιση(συγκεκριμενο σκευασμα δινεται και ως θεραπεια στην προωρη εκσπερματιση)και μερικα κιλα σε λιγους μηνες.
Σε 20 μερες το πολυ λογικα θα πρεπει να πιασουν.Εξαρταται βεβαια η ουσια,η δοσολογια και ο λογος για τον οποιο τα παιρνεις

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πεσμενη λιμπιντο,πολυ αργη εκσπερματιση(συγκεκριμενο σκευασμα δινεται και ως θεραπεια στην προωρη εκσπερματιση)και μερικα κιλα σε λιγους μηνες.
Σε 20 μερες το πολυ λογικα θα πρεπει να πιασουν.Εξαρταται βεβαια η ουσια,η δοσολογια και ο λογος για τον οποιο τα παιρνεις
ενοεις το σεροξατ φιλαρακο

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Νταξει μη γραφετε μαλακιες, εγω εχω παρει τα παντα SSRI, SNRI, απο τοτε που εκοψα τα μπουρδελα, για χρονια τωρα.
Με την παροξετινη δεν μπορεις να χυσεις ευκολα. Ερχεσαι σε οργασμο παρα πολυ δυσκολα. Αυτο ρε.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Νταξει μη γραφετε μαλακιες, εγω εχω παρει τα παντα SSRI, SNRI, απο τοτε που εκοψα τα μπουρδελα, για χρονια τωρα.
Με την παροξετινη δεν μπορεις να χυσεις ευκολα. Ερχεσαι σε οργασμο παρα πολυ δυσκολα. Αυτο ρε.
και ποιο το αποτελεσμα στο σεξ

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γενικα εχεις καλη διαθεση και καβλωνεις, αλλα χυνεις δυσκολα, τραβουσα μια παχια μια μερα και για να καταλαβεις μεχρι να χυσω εκανε πληγες ο πουτσος μου.
Α ειχα διαβασει οτι ενας αγγλος σταματησε την ληψη μονος του κατα την διαρκεια των καλοκαιρινων του διακοπων για να απολαυσει το σεξ καλυτερα με την γυναικα του, και τελικα την σκοτωσε. Το δικαστηριο τον απαλλαξε.

αυτο με το σεροξατ και την ντουλοξετινη οχι με αλλα

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γενικα εχεις καλη διαθεση και καβλωνεις, αλλα χυνεις δυσκολα, τραβουσα μια παχια μια μερα και για να καταλαβεις μεχρι να χυσω εκανε πληγες ο πουτσος μου.
Α ειχα διαβασει οτι ενας αγγλος σταματησε την ληψη μονος του κατα την διαρκεια των καλοκαιρινων του διακοπων για να απολαυσει το σεξ καλυτερα με την γυναικα του, και τελικα την σκοτωσε. Το δικαστηριο τον απαλλαξε.
σαφως αφου ειχε το ακαταλογιστο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παντως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ο γιατρος μου'χε πει τοτε οτι οι επισκεψεις στα μπουρδελα ειναι τρομερη ψυχοσωματικη ασκηση και κατα περισταση λειτουργει καλυτερα και απο το χαπι και απο οποιαδηποτε ψυχοθεραπεια.

Χαπι και μπουρδελα δεν ειναι καλος συνδυασμος εκτος αν πληρωνεις προγραμματα της μιας ωρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom