Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ολοι κρυβουμε εναν μικρο ψυχολογο μεσα μας.  :tooth:
Πχ εσυ, εισαι πορνιδιο αλλα μπαζο και γαμιεσαι μονο με πακια και τα βραδια κλαις μονη σου στο ντουζ, που δεν εχεις ακομα καταφερει να βρεις τον πριγκιπα.  :dancing:
Sigmund_Freud_LIFE.jpg
Του τα βαλές τα γυαλιά πιστεύω.... :humpleg: :rockon:

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλα αυτο ειναι γενικο κακο πλεον ....

Στην παρουσα φαση της ελλαδας ο μισος πληθυσμος εχει πεσει σε καταθλιψη....

Υποθετω οτι οι αγορες εστω και περιττες κανουν τον ασθενη να ξεχναει οτι τον βασανιζει εστω για ενα διαστημα....
Μετα προβαινει σε επομενη αγορα και ουτω καθεξης...... και παει λεγοντας
εκει πονταρουν πλεον τα καταστηματα

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλα αυτο ειναι γενικο κακο πλεον ....

Στην παρουσα φαση της ελλαδας ο μισος πληθυσμος εχει πεσει σε καταθλιψη....

Υποθετω οτι οι αγορες εστω και περιττες κανουν τον ασθενη να ξεχναει οτι τον βασανιζει εστω για ενα διαστημα....
Μετα προβαινει σε επομενη αγορα και ουτω καθεξης...... και παει λεγοντας
αλλο καταθλιψη και αλλο διπολικη διαταραχη πολυ σας κουρασα τωρα λεω να μην γραψω ξανα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εκει πονταρουν πλεον τα καταστηματα
Αστοχο αυτο φιλε μου....

Δεν υπαρχει ρευστο ουτε για τα βασικα σε παρα πολλους πλεον, αφου δεν υπαρχουν δουλειες....

Δες ποσες επιχειρησεις εχουν κλεισει και ποσες θα κλεισουν ακομη ....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Του τα βαλές τα γυαλιά πιστεύω.... :humpleg:
Και συνεχιζω.
Εσυ εισαι πουστης και μαλακας, που μπηκες στο φορουμ για να βρεις κανεναν πουτσο αλλα κρατιοσουνα και τελικα ακομα δεν τα εχεις καταφερει.
Βλεπεις καθε βραδυ αντρικες τσοντες αλλα δεν εχεις καταφερει να τραβηξεις μαλακια ακομα, και νομιζεις οτι εχεις καποιο παθολογικο προβλημα. Η αληθεια ομως ειναι οτι στον υπνο σου σε λουζουν πακια ολοκληρο, και πρεπει να το παρεις αποφαση πως αυτος εισαι, αυτα γουσταρεις!
Next.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αλλο καταθλιψη και αλλο διπολικη διαταραχη πολυ σας κουρασα τωρα λεω να μην γραψω ξανα
Μα απο την καταθλιψη δεν καταλληγει εκει ?

Δεν μας κουρασες και τα λες πολυ ωραια !!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ολοι κρυβουμε εναν μικρο ψυχολογο μεσα μας.  :tooth:
Πχ εσυ, εισαι πορνιδιο αλλα μπαζο και γαμιεσαι μονο με πακια και τα βραδια κλαις μονη σου στο ντουζ, που δεν εχεις ακομα καταφερει να βρεις τον πριγκιπα.  :dancing:

Έλα δεν είναι ωραίο αυτό :(
... καλύτερα αγάμητη που δν με γαμάν τα πάκια με αυτοκτονικές τάσεις που λέει κ ο λαδάκης κ φυσικά κάτι από αυτά τα ψυχανώμαλα που λέει η γιατρός του σάιτ  :boobies: :boobies:

οχι για την αγαπητη βιλμα που επιμενει οτι ειμαι κλωνος σωνει και καλα ας μας το πουν οι διαχειριστες

Τς τς τς ... μεταξύ μας ήμαστε  :)

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μα απο την καταθλιψη δεν καταλληγει εκει ?

Δεν μας κουρασες και τα λες πολυ ωραια !!!!!
ειναι μια αλλη μορφη καταθλιψης απλα.δεν θεραπευονται με αντικαταθ.αλλα δυστηχως με λιθιο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έλα δεν είναι ωραίο αυτό :(
... καλύτερα αγάμητη που δν με γαμάν τα πάκια με αυτοκτονικές τάσεις που λέει κ ο λαδάκης κ φυσικά κάτι από αυτά τα ψυχανώμαλα που λέει η γιατρός του σάιτ  :boobies: :boobies:
Ξεχασα να πω οτι μερικες φορες σας γαμανε με την βελβυ τα πακια και μετα κλαιτε μαζι στο ντουζ κανοντας και κανενα λεσβιακο.
Καλα μιλαμε γαμαω  :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και συνεχιζω.
Εσυ εισαι πουστης και μαλακας, που μπηκες στο φορουμ για να βρεις κανεναν πουτσο αλλα κρατιοσουνα και τελικα ακομα δεν τα εχεις καταφερει.
Βλεπεις καθε βραδυ αντρικες τσοντες αλλα δεν εχεις καταφερει να τραβηξεις μαλακια ακομα, και νομιζεις οτι εχεις καποιο παθολογικο προβλημα. Η αληθεια ομως ειναι οτι στον υπνο σου σε λουζουν πακια ολοκληρο, και πρεπει να το παρεις αποφαση πως αυτος εισαι, αυτα γουσταρεις!
Next.
Πόσα σας χρωστάω γιατρέ;;; :)

Μου λύσατε το ψυχολογικό μου πρόβλημα μια κ καλή. :)

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παιδια μην φευγουμε απ το θεμα.ας μιλησουν και ατομα ποσο και αν επηρεαστηκε η σεξουαλικοτητα τους

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
οχι για την αγαπητη βιλμα που επιμενει οτι ειμαι κλωνος σωνει και καλα ας μας το πουν οι διαχειριστες
Καλημέρα. Τώρα εμένα που με φτιάχνουν  οι γόβες της Glorious Γκλόριας στο avatar καθώς και η πιθανότητα να είναι όντως γυναίκα , γιατί γιατρός πιθανότατα είναι, μου χρειάζεται αγωγή , ή είμαι νορμάλ;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ξεχασα να πω οτι μερικες φορες σας γαμανε με την βελβυ τα πακια και μετα κλαιτε μαζι στο ντουζ κανοντας και κανενα λεσβιακο.
Καλα μιλαμε γαμαω  :rockon:

Τα πάκια πάντως πάντα υπάρχουν για όλους  :2funny:, σαν το φωτόλια του κοσμά  :boobies:

Ψαρώνει κόσμος με την Μαριάννα ρε φίλε  :dancing: , απελπιστική η κατάσταση  :helpplea:

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημέρα. Τώρα εμένα που με φτιάχνουν  οι γόβες της Glorious Γκλόριας στο avatar καθώς και η πιθανότητα να είναι όντως γυναίκα , γιατί γιατρός πιθανότατα είναι, μου χρειάζεται αγωγή , ή είμαι νορμάλ;
θα χρειαστεις λογικα φαρμακοθεραπεια και ψυχαναληση :o

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειπες πριν ''δυστυχως με λιθιο''

Τι ειναι το λιθιο, πως χορηγειται και τι ακριβως κανει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom