Νέα

Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eιστε Υπερ η Κατα της Εφαρμογης Του Νομου

• Υπερ

Ψήφοι: 177 67,3%
  • Κατα

Ψήφοι: 86 32,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    263

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Ρε whois συμφωνώ με όσα γράφεις για Αμερική. Αλλά αφού ξέρεις ότι βλάπτει εσένα κοφτό το γαμιδι. Είναι σαν να παραδέχεσαι τον εθισμό στην νικοτίνη που ανήκει στην κατηγορία των ναρκωτικών ουσιών και παράλληλα θέλεις να είσαι θύμα των καπνοβιομηχανιων.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ρε whois συμφωνώ με όσα γράφεις για Αμερική. Αλλά αφού ξέρεις ότι βλάπτει εσένα κοφτό το γαμιδι. Είναι σαν να παραδέχεσαι τον εθισμό στην νικοτίνη που ανήκει στην κατηγορία των ναρκωτικών ουσιών και παράλληλα θέλεις να είσαι θύμα των καπνοβιομηχανιων.
τα γουστα πληρωνονται τυπε μου..
Ολοι απο κατι θα πεθανουμε..
Προς το παρον δεν επιρρεαζει τις αποδοσεις μου σε κανεναν τομεα..Εξαλλου πιστευω ακραδαντα πως εκτος της υγιεινης διατροφης κλπ που συμβαλλει ενεργα στην αριστη υγεια μου,το ολο θεμα υγειας ειναι κ γονιδιακο..ΕΧΩ ΚΑΛΟ DNA..ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ..ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ..

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1

γιατι να μην καταργηθουν και τα αμαξια?γιατι να εισπνεουμε το καυσαεριο σας?  :heavymetalbig:

αλλα ξεχασα αυτο δεν γινεται στο εξωτερικο  :S

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μεχρι το 1980 οποιοσδηποτε καπνιζε οπουδηποτε... Μα οπουδηποτε....
Καποιοι μυρωδιαδες (κατι σαν τους σημερινους βεγκαν) βαλανε ιδεες στον τοτε προεδρο των ΗΠΑ Τζιμι Καρτερ να στραφει κατα του καπνισματος, και αυτος ο κοπανος* τους ακουσε. Με το που αρχισε λοιπον τα πρωτα δειλα αντικαπνιστικα μετρα στραφηκανε εναντιον του οι καπνοβιομηχανιες με πρωτη πρωτη την Φιλιψ Μορις. Ο Τζιμακος το καταλαβε αλλα ηταν πλεον αργα και ηδη ειχε αρχισει ο προεκλογικος αγωνας με αντιπαλο τον καλυτερο προεδρο που ειχε ποτε η Αμερικη (μετα τον Λινκον) τον πρωην μετριο ηθοποιο Ροναλντ Ρηγκαν, ο οποιος ειχε πιασε το νοήμα και πηρε με το μερος του τους καπνοβιομηχανους, πραγμα που προσπαθησε να κανει και ο Καρτερ, αλλα δεν του βγηκε. Αποτελεσμα; Εχασε τις εκλογες. (Εξ ου και το "κοπανος") Εν τω μεταξυ το αντικαπνιστικο κινημα ειχε γινει μοδα με την γνωστη καταληξη. Εφτασε σε σημειο υστεριας με κυριους εκφραστες πρωην καπνιστες οι οποιοι ειχαν και εχουν συμπεριφορα γενιτσαρου...
Στην Ελλαδα τα πρωτα μετρα κατα του καπνισματος παρθηκαν καπου το 1979 επι υπουργιας Δοξιαδη. Τοτε σε πρωτη φαση απαγορευτηκε το καπνισμα στα αστικα λεωφορεια, και μετα επεκταθηκε στα υπεραστικα, σινεμα, κλπ κλπ κλπ..
Παντως και οι δυο πλευρες εχουν τα δικια τους. Εγω ειμαι καπνιστης αλλα φυσικα καποια πραγματα με ενοχλουνε, οπως το να βλεπω να καπνιζουν στα μπαλκονια των νοσοκομειων πχ. Αυτο δεν θα το δεις ουτε στην Ουγκαντα... Ευτυχως εδω και 2,5 χρονια καπνιζω IQOS  οποτε καπνιζω οπου θελω και δεν ενοχλω κανενα. Οταν λεω οπου θελω, εννοω σε τιποτα μεγαλα ξενυχταδικα, ή σε δωματια ξενοδοχειων που ειναι μη καπνιστων, σε καμια ταβερνα, κλπ κλπ. Επειδη δεν μυριζει, δεν ενοχλει, και ο καπνος που βγαζει ειναι ελαχιστος και μαλιστα διαλυεται αμεσως, σε ελαχιστες δε περιπτωσεις που καποιο κουτσαβακι πηγε να μου την πει απλα το εχω γραψει στα παπαρια μου.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Δεν διαφωνώ. Εδώ είναι μπανανία γιατί όπως είπα το ίδιο το κράτος που αποτελείται από κυβερνώντες που κι αυτοί είναι ανίκανοι, ανεύθυνοι, ωχαδερφισμός, δεν μπορούν να επιβάλουν τον νόμο. Ούτε οι ίδιοι δεν λαμβάνουν σοβαρά τους νόμους που έχουν υπογράψει οι ίδιοι.

Όσο για την περίπτωση του ξένου που ανέφερες όντως υπάρχουν τέτοια περιστατικά, αλλά νομίζω ότι είναι λίγα. Ζαβοι υπάρχουν και σε ξένες χώρες. Η πλειοψηφία μας ενδιαφέρει πως φέρεται.
Αντε να βγητε για ελεγχο και θα φατε καλα
η ζωη σας ειναι μεσα σε ορια ελεγχομενα κατι σαν τον ιποδρομμο
ελευθεριες μηδεν ολοι στο μαντρι καποια μερα θα σας βαλουν να γαματε με προγραμμα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
γιατι να μην καταργηθουν και τα αμαξια?γιατι να εισπνεουμε το καυσαεριο σας?  :heavymetalbig:

αλλα ξεχασα αυτο δεν γινεται στο εξωτερικο  :S
Να μην εκπέμπουν ρύπους τυπε. Αλλά όσο υπάρχει πετρέλαιο να πουληθεί για καύσιμο αυτό δεν θα γίνει γιατί πώς θα ζήσουν οι πάμπλουτοι Αραβες ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Μεχρι το 1980 οποιοσδηποτε καπνιζε οπουδηποτε... Μα οπουδηποτε....
Καποιοι μυρωδιαδες (κατι σαν τους σημερινους βεγκαν) βαλανε ιδεες στον τοτε προεδρο των ΗΠΑ Τζιμι Καρτερ να στραφει κατα του καπνισματος, και αυτος ο κοπανος* τους ακουσε. Με το που αρχισε λοιπον τα πρωτα δειλα αντικαπνιστικα μετρα στραφηκανε εναντιον του οι καπνοβιομηχανιες με πρωτη πρωτη την Φιλιψ Μορις. Ο Τζιμακος το καταλαβε αλλα ηταν πλεον αργα και ηδη ειχε αρχισει ο προεκλογικος αγωνας με αντιπαλο τον καλυτερο προεδρο που ειχε ποτε η Αμερικη (μετα τον Λινκον) τον πρωην μετριο ηθοποιο Ροναλντ Ρηγκαν, ο οποιος ειχε πιασε το νοήμα και πηρε με το μερος του τους καπνοβιομηχανους, πραγμα που προσπαθησε να κανει και ο Καρτερ, αλλα δεν του βγηκε. Αποτελεσμα; Εχασε τις εκλογες. (Εξ ου και το "κοπανος") Εν τω μεταξυ το αντικαπνιστικο κινημα ειχε γινει μοδα με την γνωστη καταληξη. Εφτασε σε σημειο υστεριας με κυριους εκφραστες πρωην καπνιστες οι οποιοι ειχαν και εχουν συμπεριφορα γενιτσαρου...
Στην Ελλαδα τα πρωτα μετρα κατα του καπνισματος παρθηκαν καπου το 1979 επι υπουργιας Δοξιαδη. Τοτε σε πρωτη φαση απαγορευτηκε το καπνισμα στα αστικα λεωφορεια, και μετα επεκταθηκε στα υπεραστικα, σινεμα, κλπ κλπ κλπ..
Παντως και οι δυο πλευρες εχουν τα δικια τους. Εγω ειμαι καπνιστης αλλα φυσικα καποια πραγματα με ενοχλουνε, οπως το να βλεπω να καπνιζουν στα μπαλκονια των νοσοκομειων πχ. Αυτο δεν θα το δεις ουτε στην Ουγκαντα... Ευτυχως εδω και 2,5 χρονια καπνιζω IQOS  οποτε καπνιζω οπου θελω και δεν ενοχλω κανενα. Οταν λεω οπου θελω, εννοω σε τιποτα μεγαλα ξενυχταδικα, ή σε δωματια ξενοδοχειων που ειναι μη καπνιστων, σε καμια ταβερνα, κλπ κλπ. Επειδη δεν μυριζει, δεν ενοχλει, και ο καπνος που βγαζει ειναι ελαχιστος και μαλιστα διαλυεται αμεσως, σε ελαχιστες δε περιπτωσεις που καποιο κουτσαβακι πηγε να μου την πει απλα το εχω γραψει στα παπαρια μου.
Λευτέρη δηλητήριο είναι και αυτό που καπνίζεις. Προτείνω φορητή συσκευή εξαέρωσης/εξάχνωσης που μπορεί να βάλεις μέσα και έλαιο CBD και να εισπνεεις. Πολλοί καπνιστές έχουν βρει την υγεία τους έτσι και διέκοψαν το κάπνισμα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
ελευθεριες μηδεν ολοι στο μαντρι καποια μερα θα σας βαλουν να γαματε με προγραμμα
Τι λες τύπε ; Για ποιο έλεγχο μιλάς ; Μήπως είσαι κανένας τραμπούκος των πάσης φύσεως ελεγκτών ;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
επειδη υπαρχει μια πολυ περιεργη σιωπη οσο αφορα την νομοθεσια για τον αντικαπνιστικο νομο

θερμη παρακληση εαν την γνωριζει ο οποιοσδηποτε δικηγορος ας την αναφερει εδω

δυστυχως τα ραδιοταξι εχουν μια περιεργη σιωπη για το θεμα αυτο αλλα "εφαρμοζουν τον νομο αυτο"

και επεισης διαφορα sites αναφερουν το ρεζουμε και οχι την ουσια με την αναφορα καθ αυτη  του αντικαπνιστικου νομου

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
τυπε για την ωρα,και φουμα-φουμα στα βοτσαλακια  :headbaning1:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τυπε για την ωρα,και φουμα-φουμα στα βοτσαλακια  :headbaning1:
δυστυχως ειμαστε στο πρωτο πρωτο βημα σε οσα αναφερει το παρακατω μελος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
επειδη υπαρχει μια πολυ περιεργη σιωπη οσο αφορα την νομοθεσια για τον αντικαπνιστικο νομο

θερμη παρακληση εαν την γνωριζει ο οποιοσδηποτε δικηγορος ας την αναφερει εδω

δυστυχως τα ραδιοταξι εχουν μια περιεργη σιωπη για το θεμα αυτο αλλα "εφαρμοζουν τον νομο αυτο"

και επεισης διαφορα sites αναφερουν το ρεζουμε και οχι την ουσια με την αναφορα καθ αυτη  του αντικαπνιστικου νομου

Εδω ειναι η εγκυκλιος που βγηκε προσφατα.
Στην αρχη της, αναφερεται και ΟΛΗ η σχετικη νομοθεσια.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δυστυχως εφαρμοστηκε "στα γρηγορα" καθως επεισης και με τις "υποδειξεις" του μπεχρακη

επρεπε να ειχε γινει διαβουλευση η δημοψηφισμα

εχουν βαλει μεσα τουρλου τουρλου ενα σωρο νομοθεσιες του παρελθοντος συγκεντρωμενες σε ενα νομοσχεδιο

νομικα δεν στεκει

θα το κοιταξω με δικηγορο  για τυχον αστικες και ποινικες ευθυνες

πολλυ φοβαμαι  οτι λογω των αρνητικων απαντησεων απο τα ελληνικα δικαστηρια (οπως γινεται σε πολες περιπτωσεις) μαλλον πρεπει να παει το ζητημα σε ξενους οργανισμους
λογω στο οτι καταπαταει την ελευθερια δικαιωματων των ελληνων πολιτων καταπατωντας αρθρα του συνταγματος για τις ελευθεριες των ελληνων πολιτων  ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να εχει γινει δημοψηφισμα

θα επανελθω συντομα 

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Γουστάρω δημοψηφίσματα τύπε.

Από τα κανονικά όμως όχι τα γιαλατζί που κάνουν το ΟΧΙ ένα υπερήφανο ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

Έτσι τουλάχιστον για να μετρηθούμε και να δούμε ποιος καταπατά ελευθερίες και δικαιώματα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μικρε

απο την ωρα και την στιγμη με διαταγμα αποφασισομεν και διατασομεν σου απαγορευουν την ατομικη σου ελευθερια να καπνιζεις οπου θελεις εξαιρουμενου τους δημοσιους χωρους
η να μην καπνιζεις μεσα σε ταξι ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
σημαινει ενα πραγαμα
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

και ποσο μαλλον οταν δεν ξεκινανε διαβουλευση η δηοψηφισμα για το εαν συμφωνει ο ελληνικος λαος η οχι

τα κολλυβα τα εχουν στο ζωναρι τους

ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΑΚΗΣ  και ολα τα αλλα αποβρασματα που ξεκινησαν να βιαζουν  το συνταγμα και τους νομους στα μετρα τους

υγ¨και το χειροτερο απο ολα? να μην σου λενε τα ραδιοταξι την νομοθεσια εκτρωμα του νομου αυτου    εχουν δεχτει τρελο bulling και απειλες για κλεισιμο των επιχειρησειων τους

υγ2¨ηδη ξεκινησαν αλλη νομοθεσια για τα εργασιακα οπως αναφερει ο σκαι μολις τωρα

οι ανθρωποι ειναι ακρα επικυνδινοι για την δημοκρατια

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μικρε

απο την ωρα και την στιγμη με διαταγμα αποφασισομεν και διατασομεν σου απαγορευουν την ατομικη σου ελευθερια να καπνιζεις οπου θελεις εξαιρουμενου τους δημοσιους χωρους
η να μην καπνιζεις μεσα σε ταξι ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
σημαινει ενα πραγαμα
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

και ποσο μαλλον οταν δεν ξεκινανε διαβουλευση η δηοψηφισμα για το εαν συμφωνει ο ελληνικος λαος η οχι

τα κολλυβα τα εχουν στο ζωναρι τους

ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΑΚΗΣ  και ολα τα αλλα αποβρασματα που ξεκινησαν να βιαζουν  το συνταγμα και τους νομους στα μετρα τους

υγ¨και το χειροτερο απο ολα? να μην σου λενε τα ραδιοταξι την νομοθεσια εκτρωμα του νομου αυτου    εχουν δεχτει τρελο bulling και απειλες για κλεισιμο των επιχειρησειων τους

υγ2¨ηδη ξεκινησαν αλλη νομοθεσια για τα εργασιακα οπως αναφερει ο σκαι μολις τωρα

οι ανθρωποι ειναι ακρα επικυνδινοι για την δημοκρατια
Tο ταξί το πληρώνεις για να σε μεταφέρει κάπου, όχι για να αυξήσεις τις πιθανότητες καρκίνου του πνεύμονα στον ταξιτζή. Ούτε επίσης του επόμενου επιβάτη.
Άκου συνταγματική εκτροπή. Πολύ εύκολες τις έχεις τις βαριές εκφράσεις τύπε.

Joker3

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
20
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους.Joker salonica

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Tο ταξί το πληρώνεις για να σε μεταφέρει κάπου, όχι για να αυξήσεις τις πιθανότητες καρκίνου του πνεύμονα στον ταξιτζή. Ούτε επίσης του επόμενου επιβάτη.
Άκου συνταγματική εκτροπή. Πολύ εύκολες τις έχεις τις βαριές εκφράσεις τύπε.
οχι τυπε μου

οταν πληρωνεις ταξι ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σημαινει οτι μπορεις να καπνιζεςις μεσα εφοσον τους εχεις πει οτι θελεις κουρσα για καπνιζοντες

εχουν ηδη καταπατησει το συνταγμα χωρις ΚΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

επαναλαμβανω εχουν ηδη ξεπερασει την κυβερνηση τσαουσεσκου σε στερησεις δημοκρατιας και αφθαιρεσιας
ηδη ξεκινησαν απο χτες να βαζουν χερι στα εργασιακα  με παρομοια  συντομη νομοθεσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom