Νέα

Αντιεπαγγελματικό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hobbbistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hobbbistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
388
Πόντοι
21
Ερώτηση ...

Είναι αντιεπαγγελματικό να σε αφήσει μια κοπέλα του χώρου με το πουλί στο χέρι επειδή κατά τη διάρκεια του π@δ@ματος ξεκ@άυλωσες λίγο ή υπάρχει άγραφος κανόνας που λέει πως δεν υπάρχει 2η ευκαιρία ; Μιλάμε για studio και για φάση που έπαιξε μετά από κάνα 10λεπτο το πολύ .. :think: :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.424
Πόντοι
12.756
Ερώτηση ...

Είναι αντιεπαγγελματικό να σε αφήσει μια κοπέλα του χώρου με το πουλί στο χέρι επειδή κατά τη διάρκεια του π@δ@ματος ξεκ@άυλωσες λίγο ή υπάρχει άγραφος κανόνας που λέει πως δεν υπάρχει 2η ευκαιρία ; Μιλάμε για studio και για φάση που έπαιξε μετά από κάνα 10λεπτο το πολύ .. :think: :S

κατσε να δει την ερωτηση σου το ιατρικο τμημα του μπου και θα παρεις ολοκληρωμενες απαντησεις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ερώτηση ...

Τύπε μου καλησπέρα, είμαι ο δρ. duskolieggrafi, εκ του ιατρικού team του μπου.κομ, μετεκπαιδευθείς εις την κλινική του δρ. απολύτου. Θα χρειαστώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, καθώς και λεπτομερές ιατρικό ιστορικό, αλλά από μια πρώτη εκτίμηση μάλλον πάσχεις από οξεία μαλακίτιδα. Μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, άλλωστε ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού είναι φορείς και παρόλο που εκδηλώνουν συμπτώματα δεν το αντιλαμβάνονται. Η βιβλιογραφία προτείνει ως ενδεδειγμένη θεραπεία τη στείρωση.

Σε λίγο θα σε αναλάβει και κάποιος συνάδελφος του νομικού τμήματος, ώστε να σε κατατοπίσει σχετικά με τις κανονιστικές διατάξεις που διέπουν τον πουτανιακό χώρο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
Τύπε μου καλησπέρα, είμαι ο δρ. duskolieggrafi, εκ του ιατρικού team του μπου.κομ, μετεκπαιδευθείς εις την κλινική του δρ. απολύτου. Θα χρειαστώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, καθώς και λεπτομερές ιατρικό ιστορικό, αλλά από μια πρώτη εκτίμηση μάλλον πάσχεις από οξεία μαλακίτιδα. Μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, άλλωστε ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού είναι φορείς και παρόλο που εκδηλώνουν συμπτώματα δεν το αντιλαμβάνονται. Η βιβλιογραφία προτείνει ως ενδεδειγμένη θεραπεία τη στείρωση.

Σε λίγο θα σε αναλάβει και κάποιος συνάδελφος του νομικού τμήματος, ώστε να σε κατατοπίσει σχετικά με τις κανονιστικές διατάξεις που διέπουν τον πουτανιακό χώρο.

vre vre

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ερώτηση ...

οταν ξεκαυλωνεις κατα την πραξη σημαινει οτι εισαι φαλλοκρατης και σεξιστης και βαζεις την εμφανιση της κοπελας(εργαζομενης, γσεε αδεδυ κλαδικες κ.ο.κ.) πανω απο τον εσωτερικο της κοσμο.
καλα εκανε και σε παρατησε.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
147
Πόντοι
16
Είναι αντιεπαγγελματικό να σε αφήσει μια κοπέλα του χώρου με το πουλί στο χέρι επειδή
Να σου πω δικό μου περιστατικό, και κρίνε μόνος σου:
Μετάξι (€10), όχι στούντιο (€50), με μια που είχαμε κάπως "παραγνωριστεί" (λόγω πολλαπλών λήψεων και δικιάς μου άψογης συμπεριφοράς πάντα), μου συνέβη το ίδιο:
Δεν μου σηκωνόταν με τίποτα.
Ο λόγος ήταν ότι με είχε ταράξει στο μπλα-μπλα με διάφορα δικά της, οπότε καμία συγκέντρωση, άντε να σου σηκωθεί έτσι. Με τίποτα, παρά τα καλά προκαταρκτικά της (ακα τσιμπου κλπ).

Τελικά (μετά από 25-30 λεπτά) της είπα "Άσ'το, θα έρθω καμιά άλλη φορά, δε γίνεται σήμερα" και την έδιωξα απ' το δωμάτιο.
Πολύ προβληματίστηκε.
Ντύθηκα και πήγα να φύγω και βγήκε απ' την κουζίνα, με κυνήγαγε στη σκάλα να μου δώσει πίσω τα 10 εύρώ (τα οποία δεν δέχτηκα όμως).

Σύγκρινε συμπεριφορές.

Τελικά πήγα και γάμησα παραδίπλα, όπου δεν είχα πρόβλημα. Είναι η στιγμή, είναι η διάθεση, είναι δεν ξέρω τι, συμβαίνει όμως (δεν είμαστε μηχανές, άνθρωποι είμαστε), κι όταν συμβεί, η πουτάνα πρέπει να ξέρει να το αντιμετωπίσει κι αυτό.

Άσχετα με το ποιος φταίει, και δεν είναι πάντα ο ίδιος ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ερώτηση ...

Με το γαριδάκι στο χέρι θες να πεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom