Νέα

Anti spyware ενα καλο προγραμμα free mesw net θέλω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πειτε καμαι ιδεα για free antispyware mesw net ektos doctor

Επισκέπτης
file se eyxaristw poly...thelw spyware removal...ksereis an ekei pou mou les exei kapoio kalo free ?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
αυτο ακριβως σου εδωσα κι εγω

Επισκέπτης
Εβαλα το Spyware Doctor kai μου βρηκε αυτο πως εχω    Application.TrackingCookies  μου λεει ακριβως 1 απειλη και τρεις μολυνσεις(2 chatango.com kai tap-cdnrubiconproject.com ...Ομως πρεπει να το αγορασω λεει το Spyware Doctor gια να μου γινει αφαιρεση..Κανενας αλλος τροπος για να διαγραψω το Application.TrackingCookies  υπάρχει ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κατεβασε και δοκιμασε το spybot

Επισκέπτης
το κατεβασα και το εβαλα αλλα τζιφος ακομα...ειναι σοβαρο ? μου λεει οτι ειναι παντως χαμηλου κινδυνου αλλα ο υπολογιστης οταν ανοιγει στο λειτουργικο ζοριζεται λιγο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κατεβασε και το avast

Επισκέπτης
Για να γινω πιο επεξηγηματικος..Αβαστ ειχα ετσι και αλλιως και το εχω ακομα..Ομως πρωτα κατεβασα το spyware doctor και αρχικα μου βρηκε 14 μολυνσεις μετα κατεβασα και ετρεξα το spybot και κατι διορθωσε..Επειτα ξαναεβαλα το doctor και μου βρηκε  αυτο που προανεφερα..Με λιγα λογια το spybot με βρισκει καθαρο ενω το σπαι doctor  βρισκει Application.TrackingCookies..Το αβαστ βρηκε κατι ιους και τους εσβησε..Να βαλω το μακαφρι λετε ???

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Να βαλω το μακαφρι λετε ???
Σβήσε τα windows(ή κράτα τα & αυτά) και βάλε ubuntu να γλιτώσεις άπαξ και δια παντός.
29/04 βγαίνει η νέα έκδοση. Το κατεβάζεις δωρεάν εδώ:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom