Νέα

Ανταλλαγή «Συλλογών» offline

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αγαπητοί συναγωνιστές,
όπως θα παρατηρήσατε, πρόσφατα ελήφθη η απόφαση από τους Διαχειριστές του αγαπημένου μας site για την διαγραφή όλων των "Συλλογών".
Από την άλλη, το internet είναι ΓΕΜΑΤΟ φωτογραφίες, σε τέτοιο βαθμό που ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να προλάβει κάποιος να δει έστω και τις καθημερινές ανανεώσεις των διαφόρων sites...
Προτείνω λοιπόν να κάνουμε μια "ομάδα" που θα αναλάβουμε ν' αποθηκεύουμε καθημερινά το υλικό από κάθε site της προτίμησής μας κι εν συνεχεία θα το αντιγράφουμε σε cd-dvd και θα το διανείμουμε μεταξύ μας... πχ μέσω π.χ. κάποιας συνάντησης που θα οργανώνουμε μια φορά την βδομάδα!
Με αυτό το τρόπο όλοι θα είμαστε ενημερωμένοι για το σύνολο των νέων ενημερώσεων... ;)
Τι λέτε λοιπόν ???

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά κάπως χρονοβόρα θα έλεγα.Εξάλλου δεν μπορούν όλοι να συναντηθούν σε κάποιο μέρος αφού είναι από διάφορα μέρη της ελλάδος.Από την άλλη πολλοί δεν θα θέλουν να συναντηθούν με άλλους για να κρατήσουν την ανωνυμία τους.Τι να πω δοκίμασε με pm σε άτομα που θεωρείς ότι ενδιαφέρονται και είναι εμπιστοσύνης.

Επισκέπτης
Nομιζω οτι ειναι δυσκολο, εως πολυ δυσκολο φιλε duracell...

Αφ'ενος οι συγκεντρωσεις ειναι σχεδον παντα ολιγομελεις, αφ' ετερου θες να γινονται και εβδομαδιαιες...

Το καλο του σιτε, ειναι οτι φτιαχνεις ενα φραπε, αραζεις στην πολυθρονα σου και πληκτρολογεις...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Σαν ενναλακτικη λυση καλη ακουγεται (αν και δυσκολη).
Αλλα οπως δηλωσε και ο Αλεξ, οι συλλογες κατεβηκαν προς το παρον και ΟΧΙ διαγραφηκαν

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά κάπως χρονοβόρα θα έλεγα. Δοκίμασε με pm σε άτομα που θεωρείς ότι ενδιαφέρονται και είναι εμπιστοσύνης.

Συμφωνώ... αλλά το πρότεινα σαν εναλλακτική λύση!
Τελος πάντων, αν κάποιοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται... ας μου στείλουν PM να το κουβεντιάσουμε αναλυτικά!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ρε μάγκες, μη λέτε-κάνετε μαλακίες (συγγνώμη κιόλας)....
Αν εγώ είμαι μπάτσος, ασφαλίτης κάτι τέτοιο τέλος πάντων και δώσω με κάποιον ραντεβού και τον μπαγλαρώσω για διακίνηση πορνογραφικού υλικού .... τι θα γίνει μετά...??? Μου λέτε ???
Δεν αξίζει για 1-2 ή και 52 DVD να γίνεις εξιλαστήριο θύμα... Αξίζει?

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω την εντυπωση οτι το πορνογραφικο υλικο
μπορει να διακινειται προσωπικα
και φυσικα χωρις ???,

και φυσικα να μην ειναι παιδικο
(αν και τετοια ανωμαλια δεν εχω δει εδω μεσα, ευτυχως)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom