Νέα

Άνοιξε πάλι το νέο μπουρδέλο στο Δοξάτο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxtester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxtester

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ανοιξε παλυ το κενουργιο μπουρδελο στο δοξατο !
ειχαν παει διακοπες τα παιδια φενετε ! :2funny:

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ωραίο νέο αυτό συνάδελφε.Μήπως ξέρεις όμως αν είναι ακόμα η ίδια κοπέλα?Η νεαρή ξανθούλα?Θα προτιμούσα μια αλλαγή γιατί έτσι κι αλλιώς 35 ευρώ ζητάνε και με το ρίσκο του αλκοτέστ μέχρι να φτάσεις εκεί!!!

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι και αγωνιστές ήττα μεγάλη!!!!Επίσκεψη στο συγκεκριμένο και με το ρίσκο του αλκοτέστ.Η κοπέλα άλλαξε ,η καινούρια είναι αδύνατη με πολύ μικρά βυζάκια με μακριά ίσια ξανθά μαλλιά.Μπήκα παρόλο που δεν είναι του γούστου μου αυτές οι μινιόν καταστάσεις.Πίπα καλή αλλά όχι επίμονη.Τελείωσε γρήγορα και μου λέει "έλα".Της λέω να έρθει από πάνω και μου λέει ότι δεν έρχεται!!!!Μετά τις 11 το βράδυ κουράζεται και δεν ανεβαίνει!!!!!!!!Πόσα θαυμαστικά πρέπει να βάλω?Δηλαδή πρέπει να βλέπουμε τα ρολόγια μας για να αποφασίσουμε πως θα πηδήξουμε????Ε όχι ρε φτάνει.Από μένα δεν ξαναπαίρνουν ούτε μισό ευρώ!!!Και είναι και 35 η ταρίφα....Στην Αθήνα βρίσκεις ότι γυναίκα γουστάρεις και με 15 και 20 ευρώ και σε ότι στάση θέλεις.Όταν δε σέβονται τον πελάτη και μάλιστα τον καλό  να μην περιμένουν πολλά.....Κρίμα και πάλι κρίμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom