rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.269
- Πόντοι
- 3.446
Γιατί δεν έχουμε δει κέρασμαΓιατί να μην είναι???
Γιατί δεν έχουμε δει κέρασμαΓιατί να μην είναι???
ΚαλοφάγωτοΓιατί δεν έχουμε δει κέρασμα
Μπροσταρισσα στην εργατική πρωτομαγιά δεν το βλέπω αλλά σε καμιά διαδήλωση με φεμιναζι να διαδηλώνουν κατά των πελατών των σεξεργατριων πολύ πιθανόΛες;;;; Να τη δω μπροστάρισσα στην εργατική Πρωτομαγιά να διαδηλώνει και τι στον κόσμο!!!
Αν συμβεί αυτό που λες δε μας συμφέρει διότι τότε κομμένες οι συναντήσεις. Κοινώς θα επιβάλλουν αυστηρές ποινές για μας τους πελάτεςΜπροσταρισσα στην εργατική πρωτομαγιά δεν το βλέπω αλλά σε καμιά διαδήλωση με φεμιναζι να διαδηλώνουν κατά των πελατών των σεξεργατριων πολύ πιθανό
Ελπίζω να έχει ήδη συνέλθει ... σιδερένια Αννούλα !!Μια μικρή πτώση και έχω μερικά ραμματακια τίποτα σοβαροο
Ευχαριστώ πολύ
Γιατί να διαδηλώσω ενάντια στους πελάτες μου λολλΜπροσταρισσα στην εργατική πρωτομαγιά δεν το βλέπω αλλά σε καμιά διαδήλωση με φεμιναζι να διαδηλώνουν κατά των πελατών των σεξεργατριων πολύ πιθανό
Αυτό δεν είναι μακριά από την αλήθειαΛες;;;; Να τη δω μπροστάρισσα στην εργατική Πρωτομαγιά να διαδηλώνει και τι στον κόσμο!!!
Μικρή σημασία έχει αυτόΓιατί είναι το πραγματικό όνομα;
όχι ρε πούστη μου...Αυτό δεν είναι μακριά από την αλήθεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη μου πεις ότι θα τραγουδάς και αυτό;Αυτό δεν είναι μακριά από την αλήθεια
ΑμεΜη μου πεις ότι θα τραγουδάς και αυτό;
tony εσύ?
Δηλαδή παίζει να μου σκάσεις στο ραντεβού ντυμένη σαν τον Βελουχιώτη με γενειάδα και αρματωμένη;
Αν σε φτιάχνει εσένα έτσιΔηλαδή παίζει να μου σκάσεις στο ραντεβού ντυμένη σαν τον Βελουχιώτη με γενειάδα και αρματωμένη;
Θα φέρω και ξυράφι μαζί μου να σε ξουρίσω κόντρα κιόλαςΑν σε φτιάχνει εσένα έτσι
Μου κάνει εντύπωση που κάθεσαι και επιχειρηματολογείς για τα αυτονόητα! Δεν αφήνεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω!Αν είχα κομμωτήριο και αποφάσιζα εγώ να το κλείσω για δύο μήνες θα ήμουν υποχρεωμένη να δώσω κάποια εξήγηση?
Το ωράριο μας το καθορίζουμε εμείς και δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή για να απαιτούν να ξέρουν τι το καθορίζει. Αν είναι δυνατόν με το entitlement.
Η μόνη περίπτωση που ΟΦΕΊΛΕΙΣ να εξηγήσεις είναι σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού, αλλιώς ποιος ακριβώς μας υποχρεώνει να εξηγούμε πότε πόσο και γιατί θα πάρουμε time off
Πολύ πιθανό να έχεις δίκιοΜου κάνει εντύπωση που κάθεσαι και επιχειρηματολογείς για τα αυτονόητα! Δεν αφήνεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω!
Εκτός από στοιχείο του χαρακτήρα σου είναι και και χαρακτηριστικό της νεότητας που νομίζει/ελπίζει ότι θα αλλάξει τον κόσμο. Μεγαλώνοντας συμβιβάζεσαι και κατανοείς ότι δεν ότι η βλακεία είναι ανίκητη και δεν ασχολείσαι.
Γενικό ήταν το σχόλιο μου με αφορμή την παραπάνω τοποθέτηση
να κανει η μαναΓιατί να μην είναι???