Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.765
- Πόντοι
- 7.636
Καλα να περνάςΣε καμιά βδομάδα πάνω κάτω
Καλα να περνάςΣε καμιά βδομάδα πάνω κάτω
απλο ειναι ορισμενοι θελουν οταν εχουν καυλες να γαμανε οποια κοπελα θελουν με τους ορους που θελουνΕγώ παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί Κ να πράττει έτσι ένα κορίτσι είναι κακό? Δικαίωμα της κάθε κοπέλας να διαχειρίζεται τη φαση της όπως θέλει νομίζω. Κ το να θέλει κάποιο κορίτσι για ένα διάστημα να μην είναι ανοιχτή για καινούριους αλλά μόνο για τους δικούς της είναι απολύτως σεβαστό Κ δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχλεί τον οποιονδήποτε
Ε αυτό είναι παράνοιααπλο ειναι ορισμενοι θελουν οταν εχουν καυλες να γαμανε οποια κοπελα θελουν με τους ορους που θελουν
Και τι μουνακι...........να τα λέμε και αυτάΕ αυτό είναι παράνοια
Δικό μας το μουνακι δικοί μας και οι όροι
....μη μου το θυμιζεις τωρα ρε αλανι μου ομορφο!!!!Ε αυτό είναι παράνοια
Εγω νομιζα οτι αν στείλείς 3 φορές μήνυμα στο bou , ανοίγει η γραμμή τηλεφώνου σου.Ρε αγαπούλα είμαι διακοπές ειπαμεεε, λίγη υπομονή. Στείλε βαιμπερ μια χαρά δουλεύει το κινητό
ΜούναροςΚαι τι μουνακι...........να τα λέμε και αυτά
οταν εισαι ετοιμη για ραντεβου θελω να σε δω ξανα!!!!!! καιρο εχουμε να τα πουμε απο κοντα!!!!!!!!!!Ε αυτό είναι παράνοια
Σταμάτα εσύ ΣατανάΕγω νομιζα οτι αν στείλείς 3 φορές μήνυμα στο bou , ανοίγει η γραμμή τηλεφώνου σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μούναρος
Μεχρι τώρα μόνο με την Άννα μου εχει συμβεί να της κάνω στοματικό και να τρέμει..Εγω νομιζα οτι αν στείλείς 3 φορές μήνυμα στο bou , ανοίγει η γραμμή τηλεφώνου σου.
Μούναρος
Μην βιάζεσαι εσύοταν εισαι ετοιμη για ραντεβου θελω να σε δω ξανα!!!!!! καιρο εχουμε να τα πουμε απο κοντα!!!!!!!!!!
Χχχχμμμμμμμμ...........Μεχρι τώρα μόνο με την Άννα μου εχει συμβεί να της κάνω στοματικό και να τρέμει..
Μέχρι Τώρα.. Το Ξαναλέω...
Ρε Μαλάκα... φτανει.. ολες θα τα καταπιούνε ;οταν εισαι ετοιμη για ραντεβου θελω να σε δω ξανα!!!!!! καιρο εχουμε να τα πουμε απο κοντα!!!!!!!!!!
γιατι???/...η Αννουλα ειναι παιδαρος προσχαρη και σε κανει σκονη...οποτε λογικο δεν ειναι να θελω να την δω ξανα?????????Μην βιάζεσαι εσύ
Χχχχμμμμμμμμ...........
καλα η ιωαννα δεν ετρεμε εκτος απο οτι εχυνε?Μεχρι τώρα μόνο με την Άννα μου εχει συμβεί να της κάνω στοματικό και να τρέμει..
Μέχρι Τώρα.. Το Ξαναλέω...
η αγαπημενη μας Αννουλα ειναι τιμη μου οταν τα καταπινει και κοντευω να παθω εγκεφαλικο!!!!!!!Ρε Μαλάκα... φτανει.. ολες θα τα καταπιούνε ;
Φυσικααα αγαπημένεοταν εισαι ετοιμη για ραντεβου θελω να σε δω ξανα!!!!!! καιρο εχουμε να τα πουμε απο κοντα!!!!!!!!!!
Εχω γράψει οτι έχυνε ποταμια.. Εγω Ετρεμα με αυτα που έβλεπα.καλα η ιωαννα δεν ετρεμε εκτος απο οτι εχυνε?
μην μας τα χαλας τωρα.........δεν ειναι ωρα αγαπημενε μου φιλε!!!!!!!!!!...μας τα'χετε κανει zeppelin με την Ιωαννα σας