trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
απλα γνωριζα τον τιτλο μονοΤαινία του 1972 με τον σπουδαίο Βιτόριο Γκάσμαν, με ριμέικ το 1992 με τον επίσης σπουδαίο Αλ Πατσίνο.
απλα γνωριζα τον τιτλο μονοΤαινία του 1972 με τον σπουδαίο Βιτόριο Γκάσμαν, με ριμέικ το 1992 με τον επίσης σπουδαίο Αλ Πατσίνο.
Το δεύτερο το έχω δει άρεσε πολύ στη μαμά μουΤαινία του 1972 με τον σπουδαίο Βιτόριο Γκάσμαν, με ριμέικ το 1992 με τον επίσης σπουδαίο Αλ Πατσίνο.
μπα ο πρωταγωνιστης εφυγε τον εκοψε η παραγωγη λογο χαμηλης τηλεθεασηςΕίσαι μικρή ακόμα!
Όταν έρθεις στην ηλικία μου όλα θα τα βλέπεις διαφορετικά!
Αααα!! Καλά σε όλες τις κοπέλες μιλάω και κάνουμε χαβαλέ!
Κάποιοι ίσως με θεωρούν χαζοχαρουμενη αλλά δεν πειράζει προτιμω το γέλιο από το κλάμα!!
Υ Γ....ρε αγόρια μου σας παρακαλώ ας ηρεμήσουμε λίγο!
Λυπηθείτε με που νυστάζω αλλά συγχρόνως θέλω να παρακολουθώ και το σήριαλ στο νήμα της Άννας 24 !!
Πρέπει να πάρω παράδειγμα κ εγώ να μην τα παίρνω όλα τόσο σοβαρά!Είσαι μικρή ακόμα!
Κάποιοι ίσως με θεωρούν χαζοχαρουμενη αλλά δεν πειράζει προτιμω το γέλιο από το κλάμα!!
Λυπηθείτε με που νυστάζω αλλά συγχρόνως θέλω να παρακολουθώ και το σήριαλ στο νήμα της Άννας 24 !!
Καλα και εσυ τον πηρες στα σοβαρα τωρα. Εχω ακουσει εγω....Μάλλον τα κάνει "γαργάρα" γιατί έτσι τον εξυπηρετεί.
Άλλωστε ούτε ο πρώτος είναι, ούτε θα είναι κι ο τελευταίος.
δεν το εχω δει να πω την αληθεια ειμαι περισσοτερο του action fantasy movies comedy συγκεριμενες πολεμικες-ιστορικες ή κοινονικου περιεχομενου τυπο ματωμενα διαμαντια(μου διαφευγει αν ο τιτλος της ταινιας αυτη με τον ντι καπριο ειναι στον ενικο ή στον πληθυντικο)Το δεύτερο το έχω δει άρεσε πολύ στη μαμά μου
Το δεύτερο το έχω δει άρεσε πολύ στη μαμά μου
Καλα και εσυ τον πηρες στα σοβαρα τωρα. Εχω ακουσει εγω....
Τι κρίμα!!μπα ο πρωταγωνιστης εφυγε τον εκοψε η παραγωγη λογο χαμηλης τηλεθεασης
μικρές αλλά έξυπνες και σοφές με μεγάλη υπομονήΕίσαι μικρή ακόμα!
Πολύ γυναικείο άρωμα στο νήμα σήμερα κ έχω πάρει τα πάνω μου
Πανσεληνος ειναι η πισω κινηση σου Σπακονιε Νοτσεκαι δεν ειναι πανσέληνος σήμερα
Και με όμορφο χαμόγελο σαν το δικό σου !!μικρές αλλά έξυπνες και σοφές με μεγάλη υπομονή
να εισαι καλαΚαι με όμορφο χαμόγελο σαν το δικό σου !!
Κυρία μου βλέπω στο νήμα σου κάνεις τα μπανακια σου και ζηλεύω!!
Πάντα να περνάς όμορφα!
Εγώ δεν ξέρω, είστε καλός δάσκαλος?Κορίτσια...
Μια και γίνατε εσείς τρεις, κι εγώ ένας, και δεδομένου ότι έχετε "παιχνιδιάρικη" διάθεση, να έρθω να παίξουμε μια μπιρίμπα;
Τι να παίξουμε??Κορίτσια...
Μια και γίνατε εσείς τρεις, κι εγώ ένας, και δεδομένου ότι έχετε "παιχνιδιάρικη" διάθεση, να έρθω να παίξουμε μια μπιρίμπα;
Εγώ δεν ξέρω, είστε καλός δάσκαλος?