Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.303
Κ εγώ παρακαλώΗ υποθεση σηκωνει τσιγαρο και ποτο.
Να σου βαλω ενα;
Κ εγώ παρακαλώΗ υποθεση σηκωνει τσιγαρο και ποτο.
Να σου βαλω ενα;
βαλεΗ υποθεση σηκωνει τσιγαρο και ποτο.
Να σου βαλω ενα;
Εγω για την δουλειά σου δεν είπα ποτέ ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι..Για ποιο πράγμα θα ήθελες να ντραπω?
Ο ειρμός της σκέψης σου είναι λίγο δύσκολο να ακολουθηθεί
Εφτασεεεεεε.Κ εγώ παρακαλώ
Εσυ αύριο το πρωί θα είσαι σούζα στα αφεντικά σου και στους φίλους σας του εφοπλιστέςΕλα ντε ρε φιλε Αν κατεβει καποιος εξωγηινος και τσακωθει με την Αννα , ο @Accountant θα συμμαχησει με τον εξωγηινο Τοση παρακμη
Κανένα πρόβλημα κορίτσι μου! Δεν έχω ιδέα ποια είναι η διένεξη αλλά ελεύθερα!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!
Εσύ αγόρι μου είσαι ειδική περίπτωση!
Δεν αναφέρθηκες στο όνομα μου αλλά τα λεγόμενα σου εμένα φωτογραφιζουν !!
Εγώ αγαπητέ φίλε φοράω παντελόνια και ξέρω να τα τιμάω σε αντίθεση με μερικούς μερικούς.
Δεν έχω ανάγκη από προμοτορες ούτε από αγαπουληδες !
Αν κάποιος έχει μηνύματα στο κινητό του που του λεω γράψε τώρα στο νήμα μου τον προκαλώ να το ανεβάσει!
Ούτε είμαι παπαγαλάκι να μου λένε οι άλλοι τι να γράφω!
Ξέρεις εσύ!!
Υ ..Γ..όπως ξέρεις και γιατί σε μπλοκάρω στο βαιμπερ γιατί ήσουν πολύ ενοχλητικός!
Αννα συγνώμη αν έκανα κατάχρηση στο νήμα σου !
Καλή συνέχεια!
don't touch that subject please you are going to say a lot of bullshits!!!!!!! πριν ξεκινησεις να μιλησεις για φορολογια και εφοπλιστες (τουλαχιστον οχι οσο ειμαι εδω και παροκολουθω) θα σου τονισω οτι και οι δυο μου γονεις (η μητερα μου εδω και καποια χρονια συνταξιουχος) ειναι σε πολυ μεγαλη ναυτιλιακη. εχω κατσει σε συγκεντρωσεις της εταιριας για τους υπαλληλους και τις οικογενειες του σε τραπεζι με εφοπλιστες μας εχουν φιλοξενισει στα σαλε τους στην Αραχωβα. και προφανως λογο οικογενειακου περιβαλλοντος (that is my point as you can see) μην πεταξεις τη ρουκετα που ετοιμαζεσαι γιατι δεν ισχυει καθολου για τους μεγαλους εφοπλιστες. αυτο δεν το λεω εγω αλλα 2 ανθρωποι με πανω απο 30 χρονια εμπειριας στη ναυτιλιακη λογιστικη και μεγαλες θεσεις εντος της εταιριας. please im begging keep your mouth shut!!!!!!Έλα εδώ να σου πω αν κάνω μοκο στους εφοπλιστές παλικάρι μου..
Σε προσέβαλα αφού με προσέβαλες δεν το ξεκαθάρισα?Εγω για την δουλειά σου δεν είπα ποτέ ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι..
Να το ξεκαθαρίσουμε..
Για τα υπόλοιπα που είπες..
Για τις προσβολές σου μήπως?
Για δες καλύτερα, μην γράφεις ότι σε συμφέρει..Πρώτα εσύ με είπες κακομοίρα και υπονόησες ότι είμαι ανίκανη να εργαστώ
Εξού κ η σκατιλα
Άλλη μια φορά δεν πειράζειΓια δες καλύτερα, μην γράφεις ότι σε συμφέρει..
Σκατιλα, ξινιλα, γελάκια κε το άλλο το πουστρακι κτλ
και να το έχει κάνει θα το πει;Κοπελιά η πορνεία δεν ειναι δουλειά. Δεύτερον εχεις πολυ μεγαλο όφελος, (150ε την ώρα)
ωστε να σου δημιουργείται το συναίσθημα της συμπαθειας σε οποιοδήποτε πελάτη που στα σκάει. Μηπως εχεις κανει κανα γαμησι δωρο σε κάποιον που τον συμπαθεις πολυ ? Άρρωστη σχεση με το χρημα βλέπω εγω οχι συμπάθειες... δες κάνα ψυχολόγο.
Ωραία να τους χαίρεσαι.. Στα αρχ@ιδια μας για τους φίλους σου μεγιστανες του πλούτουdon't touch that subject please you are going to say a lot of bullshits!!!!!!! πριν ξεκινησεις να μιλησεις για φορολογια και εφοπλιστες (τουλαχιστον οχι οσο ειμαι εδω και παροκολουθω) θα σου τονισω οτι και οι δυο μου γονεις (η μητερα μου εδω και καποια χρονια συνταξιουχος) ειναι σε πολυ μεγαλη ναυτιλιακη. εχω κατσει σε συγκεντρωσεις της εταιριας για τους υπαλληλους και τις οικογενειες του σε τραπεζι με εφοπλιστες μας εχουν φιλοξενισει στα σαλε τους στην Αραχωβα. και προφανως λογο οικογενειακου περιβαλλοντος (that is my point as you can see) μην πεταξεις τη ρουκετα που ετοιμαζεσαι γιατι δεν ισχυει καθολου για τους μεγαλους εφοπλιστες. αυτο δεν το λεω εγω αλλα 2 ανθρωποι με πανω απο 30 χρονια εμπειριας στη ναυτιλιακη λογιστικη και μεγαλες θεσεις εντος της εταιριας. please im begging keep your mouth shut!!!!!!
Για την ακρίβεια το είπα. Δεν διευκρίνισα όμωςκαι να το έχει κάνει θα το πει;
για να παρεξηγηθουν κάποιοι και να την πούνε γιατί όχι σε μένα μπάρμπα;
Ξέρεις Άννα αυτό το παιχνίδι να απαντάω με ερώτηση μπορω να το κάνω και εγω..Σε προσέβαλα αφού με προσέβαλες δεν το ξεκαθάρισα?
Καλά περιμένω τώρα να ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιοςΟύτε για μένα το πουστρακι είναι προσβολή
Δεν σε πιάνω τώρα ειλικρινάΞέρεις Άννα αυτό το παιχνίδι να απαντάω με ερώτηση μπορω να το κάνω και εγω..
Εσυ το ξεκινησες
μηπως εισαι πουστρακι τυπε;Ούτε για μένα το πουστρακι είναι προσβολή
Όχι ρε αυτός ειναι old πουστης.....μηπως εισαι πουστρακι τυπε;