αυτό ήθελα να μάθω. Σε ευχαριστώ πολύ Άννα.Αυτές τις μέρες επειδή μόλις επέστρεψα έχω πολλά μυνήματα αλλά όλα θα απαντηθούν
Καλή δύναμη να έχεις.
αυτό ήθελα να μάθω. Σε ευχαριστώ πολύ Άννα.Αυτές τις μέρες επειδή μόλις επέστρεψα έχω πολλά μυνήματα αλλά όλα θα απαντηθούν
Αλλαξε το ψευδώνυμο σε "Ασυμβίβαστη" ή "Ασυμβίβαστη Εταίρα" ή κάτι παρεμφερές.Συμβιβασμός και Άννα δεν πάνε μαζί
Αυτοπροτείνεσαι για τηλεφωνητής;Να κάνω μια ερώτηση...
Ο μέσος όρος αναμονής πόσο είναι?
Από πού και ως που σε συμφέρει η Πολυεθνική;Θα μας πεισ που θα επενδυσουμε και τι θα αγοραζουμε .Ναι γουσταρω την πολυεθνικη γιατι με συμφερει ναι και στην αποζημιωση αμε οχι θα μας κλεβουν οι ντοποιοι με το παραμυθι και καλα ποιοτητα ασε ρε .Το εμποριο ετσι παει και η ελευθερη αγορα οτι συμφερει το καθενα .Δεν πιστευω να εχουμε ρατσισμο στισ πολυεθνικεσ .Μου θυμιζει τον αλλον που λεει οτι οι πακιδες εχουν χολερα παραδειγμα το ιδιο και το συσκευασμενο σαντουιτς Στεργιου δεν καταλαβα τι εχει λεπρα.
Μήπως έχεις σπουδάσει εκτός φαρμακευτική και ψυχολογία - ψυχοθεραπεία Άννα ?Το κάνω κ αυτό αγάπη μ
Θα μπορούσε να πάρει κάποιος άλλος την θέση.. Και οταν στέλνεις να σου απαντάει "είσαι σε αναμονή μέσος όρος απαντήσεις 3 μέρες"Αυτοπροτείνεσαι για τηλεφωνητής;
Nαι γιατι εργασιακη γαλερα δημιουργουν μονο οι πολυεθνικεσ την αγορα την καθοριζει το κρατοσ αν θελει υποστηριζει την μικρομεσαια επιχειρηση και βαζει ενα πλαφον στο ρευμα .Ολοι παραδειγμα φοραμε αντιντασ νικε η οδηγουμε μπεμβε μερσεντα κλπ .Το παγκοσμιο εμποριο οφειλει ολουσ τιμεσ ποιοτητα εργασια κλπ αρκει να υπαρχει μεριμνα απο την πολιτεια και να μην αφηνει αυτουσ που πληττονται στην μοιρα τους .Από πού και ως που σε συμφέρει η Πολυεθνική;
Που δημιουργεί εργασιακή γαλέρα;
Που μοχλεύει την αγορά έως ότου κλείσουν όλοι;
Που συρρικνώνουμε το κέρδος προσπαθώντας να ανταγωνιστούμε τις πολυθνικές και παλεύουμ να πληρώσουμε το ρεύμα;
άσε τονε Ντιντερό και πιάσε μου το μπιμπερό...αμα θέλω αναλυω Ντιντερό μέχρι πρωίας
Ε Εντάξει μπορούσες κ λίγο καλύτερα νομίζωάσε τονε Ντιντερό και πιάσε μου το μπιμπερό...
Να σ πω την αλήθεια εγώ το προτιμώ έτσι το νήμαΑννούλα , γαμιετε πάλι το νήμα. Ανέβασε φωτο με τα αρβιλακια σου , να ασχολούμαστε με αυτό τουλάχιστον , γιατί σε λίγο θα αναλύσουμε τους νόμους του Engels περί οικονομίας.
Το κραταω για τίτλο της μελλοντικής μ ΑυτοβιογραφίαςΑλλαξε το ψευδώνυμο σε "Ασυμβίβαστη" ή "Ασυμβίβαστη Εταίρα" ή κάτι παρεμφερές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτοπροτείνεσαι για τηλεφωνητής;
Καταρχήν για να μην πέσουν να με Φάνε εδώ δεν έχω σπουδάσει φαρμακευτική, σε ενα ΙΕΚ φαρμακολογίας είμαιΜήπως έχεις σπουδάσει εκτός φαρμακευτική και ψυχολογία - ψυχοθεραπεία Άννα ?
Ειδικά για εσένα πολλά μέλη - φίλοι έχουν κάνει μεγάλη ανάλυση για το dress code σου , για τον τρόπο που απαντάς , για τις φωτογραφίες σου , για τις συναντήσεις σου κλπ κλπ και έτσι η κατάσταση συνεχίζεται …
" Απορώ " που τραγουδάει ο Πάριος .
Επιθετικό μάρκετινγκΜε μια ωραία νέα φωτογραφία θα κλείσουν στόματα ....και μετά θα σχολιάζουμε τι φοράς κτλ
και σταθερα υπερσαβουρα επισηςΤα McDonalds είναι κάτι σταθερό σίγουρα
Ακριβώςκαι σταθερα υπερσαβουρα επισης
Ποια ειναι στο βιντεο;Λίγο εκτός εποχής αλλά ?
Τρομερή καβλάρα!Λίγο εκτός εποχής αλλά ?
Μία από το χωριό,δε την ξέρουμε!!!Ποια ειναι στο βιντεο;
Εγώ? Προφανώς?Ποια ειναι στο βιντεο;
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΣ...Καλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε