Μάλλον θες άσκοπη συζήτηση (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν σε ειρωνεύομαι ούτε θέλω αντιπαράθεση απλά αυτό μου δίνεις να καταλάβω .. αν κάνω λάθος τότε συγνώμη ) .. Λοιπόν τα λέω μια χαρά διότι για να είμαστε ειλικρινής κανέναν μας δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή , νομίζω ότι αυτό είναι αυτονόητο . Εγώ ρώτησα αν δουλεύει η Άννα και περιμένω να ακούσω ένα ναι η όχι , τέλος ..δεν τα λες καλά..μακάρι να μην την ξαναδουμε και να έφυγε από αυτόν τον χώρο εάν έχει και παιδί...μην τα κάνουμε όλα ένα για το πήδημα…
στην τελική όποιος θέλει γεμάτο το site κοπέλες είναι ..υπάρχουν το ίδιο καλές και ίσως και καλύτερες!
Αν σταμάτησε τότε θα κλείσει ένας ωραίος κύκλος μαζί της και από εκεί και πέρα ας ζήσει όπως θέλει και όπως ονειρεύεται .. Αν πάλι δουλεύει θα ήθελα να την ξανασυναντήσω και εγώ (και όσοι έχουν περάσει καλά μαζί της )..
Τρλος πάντων κακός ρωτάω διότι απ’οτι βλέπω δεν ξέρει κανένας να απαντήσει με σιγουριά .. Το αν δουλεύει η όχι θα το μάθουμε κάποια στιγμή ..