Βομβαρδισμός τις τελευταίες ημέρες.
Είναι πολλά τα 150 για 1 ώρα την σήμερον ημέραν, βλέπεις. Ίσως γιαυτό. Αλλά, όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι σίγουρα χάρμα οφθαλμών (μας).
Βομβαρδισμός τις τελευταίες ημέρες.
Συγνωμη, αλλα το εχει ανεβασει η κοπελια. 200€ ειναι κομπλε. Οσο αγοραζουν το προϊόν θα ανεβαινει η τιμη. Νομος της αγορας. Προσωπικη γνωμη, ειναι υπερτιμημενη. Δεν ειναι λαθος σκεψη απο τη στιγμη που πουλαει. Εγω παντως οταν αγορασω την επομενη φορα θα παρω μοντελο για πακετο κομπλε 20€-30€ παρακατω. Οικονομικη συσκευασια με καλη ποιοτητα.Είναι πολλά τα 150 για 1 ώρα την σήμερον ημέραν, βλέπεις. Ίσως γιαυτό. Αλλά, όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι σίγουρα χάρμα οφθαλμών (μας).
Σας θέλω επάνω μου
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Πόσο???..!!!Συγνωμη, αλλα το εχει ανεβασει η κοπελια. 200€ ειναι κομπλε. Οσο αγοραζουν το προϊόν θα ανεβαινει η τιμη. Νομος της αγορας. Προσωπικη γνωμη, ειναι υπερτιμημενη. Δεν ειναι λαθος σκεψη απο τη στιγμη που πουλαει. Εγω παντως οταν αγορασω την επομενη φορα θα παρω μοντελο για πακετο κομπλε 20€-30€ παρακατω. Οικονομικη συσκευασια με καλη ποιοτητα.
Κατανοητή η αγωνία σου να "υποστηρίξεις" τις νέες σου (εξωφρενικές!) τιμολογιακές απαιτήσεις, αλλά το ποστάρισμα τόσων φωτός μάλλον αντίθετο αποτέλεσμα φέρνει. Εκτός του ότι καθιστά προφανές το γεγονός πως δεν έχεις δουλειά, τουλάχιστον όση θα ήθελες εσύ, μας δίνεις overdose πληροφοριών κι είναι κάπως σαν να σε έχουμε πάρει χωρίς καν να σε συναντήσουμε...
την αγωνια βασικα την εχει αυτος που ανεβαζει τις φωτος της εδω (και προφανως δεν ειναι η ιδια) και που επισης προφανως ζει απο τις υπηρεσιες της κοπελας.Προσωπικα θεωρω πιο τιμιο και ειλικρινες , να επαναφερουν τις τιμες και να πουν οτι απλα εκαναν μια λαθος κινηση.