Καλησπέραααααααα αγάπες μου καύλες μού από αύριο θα είμαι στην διάθεση σας για όλα μα όλα καύλες μού ❤❤❤❤❤❤❤
Καλησπερα μωρακι μου.... γρηγορα θα τα πουμε απο κοντα..... περιμενω σαν τρελος
Καλησπέραααααααα αγάπες μου καύλες μού από αύριο θα είμαι στην διάθεση σας για όλα μα όλα καύλες μού ❤❤❤❤❤❤❤
αχ μωρό μου οπότε θέλεις καύλα μου ❤❤❤❤Καλησπερα μωρακι μου.... γρηγορα θα τα πουμε απο κοντα..... περιμενω σαν τρελος
πόσο καυλα εισαι μωρο μου...οταν μου στηνεσαι ετσι με τρελλαινεις καυλα!!!!καύλες μού τις θέλω όλες αχ μωράκια μου αστέρια μου ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
πόσο καύλα είσαι Άννα..θα στο σκίσω το φόρεμα...αχ μωρό μου αστέρι μου
αχ καύλες μού
αχ καύλες μού από αύριο θα είμαι αθήνα έρωτες μου αγάπες μου αστέρια μου αχ τα θέλω όλα στό στόμα μου στην κωλάρα μου παντού μου
τι τραβαμε οι καψεροι που θα παει καποια μερα θα σε δουμε κ απο κοντα (ο τσιπρας φταιει)αχ καύλες μού από αύριο θα είμαι αθήνα έρωτες μου αγάπες μου αστέρια μου αχ τα θέλω όλα στό στόμα μου στην κωλάρα μου παντού μου
ναι σκορπιε.πιο black δεν γίνεται δεν έρχεται δυστυχώς την έχω ρώτησει αρκετές φορές.αλλά είναι τόσο καυλα που το παραβλεπεις αυτοτελικα ακομα δεν μας απαντησε.....black list το κεντρο ακομα?
ναι σκορπιε.πιο black δεν γίνεται δεν έρχεται δυστυχώς την έχω ρώτησει αρκετές φορές.αλλά είναι τόσο καυλα που το παραβλεπεις αυτο
μαν,καλυτερα παρε τηλ,η στειλε sms.Δηλαδη που κανει τα ραντεβου; Μονο σε προαστια;
μαν,καλυτερα παρε τηλ,η στειλε sms.