ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
αννουλα καλημερα καλο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ αστερι μας:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αννουλα καλημερα καλο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ αστερι μας:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σε σεξυ γραματεα δεν εχουμε κατι αννουλα!Καλη εβδομαδα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου και ευχαριστω για τα υπεροχα μηνυματακια σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
απο κοντα οτι θελεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σε σεξυ γραματεα δεν εχουμε κατι αννουλα!
Καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αννουλα καλημερα καλο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ αστερι μας
Μωράκι το θέμα είναι ποτέ θα έρθεις Θεσσαλονίκη.... Θέλω να σε σκίσω....Καλο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μου και οπως δειχνει απομακρυνετε απο την χωρα μας η κακοκαιρια.
Ενα μεγαλο κουραγιο στους ανθρωπους που παθανε μεγαλες ζημιες απο το νερο και οχι μονο
ενα ομορφο διημερο για οσους μεινουνε αθηνα με ενα μεγαλο χαμογελο στα χειλη και μια ζεστη συντροφια
για τα ΜΩΡΑ μου στη Θεσσαλονικη ελπιζω να μπορεσω για λιγες μερουλες να ερθω να τα πουμε απο κοντα :-* :-* :-* φιλακια πολλα πολλα και καυτα σε ολους σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ευχαριστω για τα ομορφα λογια σουΗ Άννα ειναι απο τα καλυτερα παιδια. Σέβεται και γουσταρει ότι κανει. Φοβερη σε οτι κανει και πολυ καλη συμμετοχη.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα αννουλα καλημερα σε ενα υπεροχο κοριτσι μια γλυκια παρουσια
καλησπερα αννουλα παντα απο τα καλυτερα παιδια του χωρουΚαλησπερα γλυκα και χαριτωμενα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.ενας υπεροχος καιρος ικανος να ανεβασει την ερωτικη μας λιμπιντο ψηλα και να απολαυσουμε αυελειωτες ερωτικες στιγμες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλό παιδί, καλό κορμί...
καλησπέρες !!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα αννουλα παντα απο τα καλυτερα παιδια του χωρου
και καλο παιδι και κορμι θανατηφοροΚαλησπερα γλυκα και χαριτωμενα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.ενας υπεροχος καιρος ικανος να ανεβασει την ερωτικη μας λιμπιντο ψηλα και να απολαυσουμε αυελειωτες ερωτικες στιγμες
Καλησπέρα κι απο μένα Αννούλα! μετα απο τόσα καλά λόγια που διαβάζω θέλω να σε γνωρίσω κι απο κοντά! Το τηλέφωνό σου που μπορώ να το βρώ για να κανονίσουμε?Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου απο σημερα και παλι μαζι για την εκπληρωση των ερωτικων σας επιθυμιων :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα το βρεις εδω :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα κι απο μένα Αννούλα! μετα απο τόσα καλά λόγια που διαβάζω θέλω να σε γνωρίσω κι απο κοντά! Το τηλέφωνό σου που μπορώ να το βρώ για να κανονίσουμε?