You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα από Φυλής 65
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ptr2112
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αυτη ρε φιλε πρεπει παντρευτικε και μετα να πεθανε!!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ελα ρε σοβαρα εχω καιρο να την δω ειναι σιγουρο αυτο???
απο τι πεθανε???
πας γυρευοντας ρε ανθρωπε για δουλεμα.
Επισκέπτης
απ οτι ακουστικε την πατησε φορτηγο
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
απ οτι ακουστικε την πατησε φορτηγο
τι εισαι εσυ ρε?μην χασεις ευκαιρια
Επισκέπτης
ρε φιλε σε παρακαλω...........για την αννα την ξανθουλα 1.68 περιπου αυτη δεν λες???????? ε πεθανε . τι να κανουμε? πηγενε αναψε κανα κερακι
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
φιλε μου κανε μια καλυτερη περιγραφη,καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο που μπορει να ειχε ποτε δουλευε κλπ μηπως ερθει καμια ιδεα σε καποιον απο εμας...μας ειπες λιγα στην αρχη.
Επισκέπτης
εχει και ενα σαπιο δοντι διπλα στον φρονιμιτη και το ενα μουνοχειλο ειναι πιο μεγαλο!!!!!πειστηκες τωρα?????????
ζωη σε λογου μας
ζωη σε λογου μας
Επισκέπτης
θα τα εβαψε,μια με μικρα βυζια ελληνιδα δεν λες?
Επισκέπτης
την επομενη φορα που θα πας σε εκλησια αναψε και κανα κερακι......ηταν καλη πουτανα!!
Φίλε ptr2112, χτες γύρω στις 15.30 πέρασα από φυλής 65, το πρωτο μετά το βενζινάδικο και είδα μία Αννα ελληνίδα. Ίσως να είναι αυτή που αναζητάς, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν πήρα. Ήταν γύρω στο 1.65, λεπτούλα με καστανό μέτριο μαλλί και μικρό σχετικά στήθος. Μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση, ότι με κοίταζε με ένα ιδιαίτερο γλυκό βλέμα, έκατσε και μου έπιασε την κουβέντα, χωρίς να εξαφανιστεί αμέσως στο δωμάτιο και μου έδωσε την αίσθηση καινούργιας στο επάγγελμα. Θα δοκιμάσω άλλη φορά. Δεν ξέρω αν είναι η αννα που έψαχνες, ελπίζω να βοήθησα....Ενταξει θα το κανο φιλε μου ναι ηταν καλη ειδικα για εμενα που εχω κινητικα προβληματα και εδειχνε την υπομονη που πρεπει
Ήταν στο γωνιακό αμέσως πριν το βενζινάδικο, ανεβένεις τη σκάλα......kolaz στο ισόγειο την είδες στο 65;Διότι εκεί την ίδια περίπου ώρα ήταν μια πολύ ωραία γκόμενα.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Ρε παιδια πηγα εγω χτες σ'αυτην αλλα δεν εμεινα και πολυ ικανοποιημενος τη ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε ποντια αλλα εγω για αλβανιδα την εκοψα. παντως ελληνιδα δεν ειναι με τιποτα. ασε που ηθελαν ξυρισμα τα ποδια της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις