καμιά πληροφορία γι αυτή την "κοπέλα" έχουμε ρε παιδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
angelaG
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotsl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
την εχω παρει απο Συγγρου αρκετες φορες αλλα παλιοτερα. αποκλειστικα ενεργητικη, μετρια προσοντα
το ξυρισμα κοντρα οποτε τσιμπαει στο προσωπο
γενικα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι spaced out
καλη για την Συγγρου αλλα ως εκει
το ξυρισμα κοντρα οποτε τσιμπαει στο προσωπο
γενικα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι spaced out
καλη για την Συγγρου αλλα ως εκει
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Κάνει πιάτσα στη γέφυρα της Ν. Σμύρνης και φοράει πάντα μπότες. Τιμή 50 ευρώ στο σπίτι της στα 15 μέτρα. Βγαίνει πολύ αργά. Με εμένα δεν βιαζόταν και ήταν παθητική χωρίς στύση. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
ή έχετε πηδήξει διαφορετική τρανς, ή η συγκεκριμένη έχει διχασμένη προσωπικότητα...συμφωνω με ολα τα παραπανω με την διαφορα οτι σε μενα ηταν μονο ενεργητικη και σε οσες νυξεις τις εχω κανει για να ειναι παθητικη το προσπερναει.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εγώ της βγάζω το μουτζέ της.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
λατσα!!εγώ της βγάζω το μουτζέ της.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μπουτ λατσα, φιλενάδα :-*
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
μπουτ λατσα, φιλενάδα :-*
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
αν ήταν μπουγάτσα θα έπαιζα κι εγώ...
EasyRider2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 23
- Πόντοι
- 381
Κάνει πιάτσα στη γέφυρα της Ν. Σμύρνης στη γωνια και φοράει πάντα μπότες. Τιμή 50 ευρώ στο σπίτι της στα 15 μέτρα. Βγαίνει πολύ αργά. ειναι ενεργοπαθητική με καλη στύση 18εκ
kavlaskavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γενικά καλή, παλιότερα είχε καλύτερη στύση, τώρα θέλει να την δουλέψεις για να καβλώσει
Γενικά καλή, παλιότερα είχε καλύτερη στύση, τώρα θέλει να την δουλέψεις για να καβλώσει
Έτσι και καταλάβει ότι τη δουλεύεις θα σε πηδήσει μετά! ;)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
φαίνεσαι μορφωμένο παιδί με άριστες γνώσεις, καλωσόρισες. Φίλε Niced, εδώ είναι η εξήγηση για το θέμα μας παραπάνω.
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
respect please! στην ΝΑΤΑΣΑ γιατι στα καλυτερα της υπηρξε ενας απο τους μεγαλυτερους γαμιαδες
και ναι ειναι και χαρισματικος τυπος!εχω πολλα χρονια να την συναντησω την ειχα συναντηση τελευταια φορα σπιτι της πειραια κοντα ατον ΝΑΟ του ολυμπιακου....πρεπει να βγαινει αργα συγγρου....
και ναι ειναι και χαρισματικος τυπος!εχω πολλα χρονια να την συναντησω την ειχα συναντηση τελευταια φορα σπιτι της πειραια κοντα ατον ΝΑΟ του ολυμπιακου....πρεπει να βγαινει αργα συγγρου....
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
την συναντησα πριν απο καμια βδομαδα, πρεπει να ηταν η γεφυρα της ν.σμυρνης εκει που καθοτανε. σπιτι πολυ κοντα, καθαρος χωρος οπως και αυτη. και σε εμενα νατασα συστηθηκε, πολυ φιλικη, καλο σωμα και καλο εργαλειο (αν και δεν ειχε πολυ καλη στυση, ισως επειδη την πετυχα πολυ αργα, γυρω στις 5.00). απο οτι εδειξε της αρεσει να ειναι ενεργητικη, 50 το δωρο. το αξιζε λογω της ολης παρουσιας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 41K