Νέα

Angel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 880
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/angel-r/]Angel_R[/url]

Stelios
Σεπτεμβρίου 17, 2007

Με κάποια καθυστέριση να γράψω το review μου για Angel από
Το ραντεβού ήταν την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι για δίωρο. Οι εντυπώσεις ανάμικτες:

Το κορίτσι για τα δικά μου κριτίρια είναι πανέμορφο πλησιάζοντας πολύ σε αυτό που εγώ θεωρώ ιδανικό. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό και άλλους μπορεί να μην τους εντυπωσιάσει τόσο. Οι φωτογραφίες στο site είναι 100% πραγματικές.

Από την αρχή που την συνάντησα ήταν πολύ ψυχρή και αρχικά φοβήθηκα ότι τσάμπα έσκασα το χρήμα. Δεν κάνει πολλά από αυτά που γράφρει το site όπως ακάποτο, CIM και 69 χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Αρχικά δεν ήθελε και να φιλάει στο στόμα αλλά αυτό γρήγορα το ξεπέρασε. Συμμετοχή είχε καλούτσικη αλλά το εντυπωσιακό ήταν αυτό που περιγράφει και ένας συνάδελφος στην κριτική του στο site, το πόσο στενή ήταν. Πραγματικά αντίστοιχο μου έχει τύχει μόνο με μικροκαμωμένη ασιάτισα στο Λονδίνο.

Στο διάλειμα στην κουβέντα μου είπε ότι είχε πολύ κακό ύπνο το βράδυ και ήταν πολύ κουρασμένη και γι' αυτό και η λίγο ψυχρή αρχικά υποδοχή. Εκεί την άφησα να χαλαρώσει λίγο και καταλήξαμε να είναι ξαπλωμένη και να λαγοκοιμάτε στην αγκαλιά μου, να της κάνω μασάζ σε όλο το σώμα και να αφήνει μικρά βογκητά. Πραγματικά το δέρμα της ήταν σαν μεταξένιο και ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα το παραπάνω πασπάτεμα.

Το ραντεβού τελείωσε με ένα δεύτερο γύρω σεξ στον οποίο είχε αρκετά μεγαλύτερη συμμετοχή.

Συμπέρασμα: Αν η εμφανισή της ήταν χειρότερη θα την χαρακτήριζα πολύ μέτρια περίπτωση σε επίπεδο υπηρεσιών και συμμετοχής. Μονο και μόνο όμως γιατί είναι τόσο όμορφη - για τα δικά μου πάντα δεδομένα - και της μοναδικής απόλαυσης που προσφέρει το πολύ στενό της μ.... πιθανόν να την ξαναέπαιρνα.

Spyridonas
Οκτωβρίου 17, 2007

επιτελους η επιστροφη μου στα CT(καιρο περιμενα αυτη τη μερα)

review απο angel(independant) 19 Μαιων
κανονιστηκε το ραντεβουδακι(outcall) χθες με 3-4 sms
σημερα μαλιστα μου εστειλε και για επιβεβαιωση
εφτασε το απογευμα για 2ωρο date που ισως να γινοταν και 3 ή 4 ωρες αλλα ειχε την εθνικη
ωραια κοπελα εμφανισιακα σου θυμιζει μαθητριουλα και οχι καμια pro
τζινακι και ενα αμανικο και κοντο μπλουζακι που εδειχνε το piercing στον αφαλο
αφου περασαμε κατι λιγοτερο απο μια ωριτσα με κουβεντουλα και στη γλωσσα της περασαμε  στο ψητο
φιλακια αν και γενικα λεει δεν κανει που εξελιχθηκαν σε DFK
ωραιο σωμα με πιασιματακια αλλα λεπτη
πλουσιο στηθος μαλλον C+ αλλα λιγο πεσμενο
αρχισαμε με φιφα με σκουφακι αν και ηλπιζα να ηταν alkapoto
τιποτα το ιδιαιτερο απλα ευχαριστο
μετα ανεβηκε απο πανω και οντως μπορω να πω οτι εχει υπεροχο γατακι
ξυρισμενο και στενο
αν και γενικοτερα σε ολο το date εδειχνε φοβερα τρακαρισμενη η αποροφιμενη σε κατι εδειχνε σιγα σιγα να το απολαμβανει
μετρια συμμετοχη και κυριως την κουμανταρα εγω
φανηκε να τελειωνει οταν την ειχα απο πανω και οταν την ειχα στα τεσσερα
γενικα εριξα ενα βολι και την μαμουσα για καμια ωρα και ενα τεταρτο
αν και περασαμε τις 2 ωρες κατα κατι δεκαλεπτα  εδειξε να απολαμβανει την ωρα που περασαμε μαζι
τελειωσα με φιφα λεγοντας της να με κοιταει στα ματια
ταυλα μπορω να πω
ελεω εθνικης και ισως επειδη μαμουσα αρκετη ωρα ειπαμε να το αφησουμε στο 2,5ωρο και να συνεχισουμε οταν ξαναερθει,φευγει αυριο το πρωι
μπορω να πω οτι περασα καλα και οτι ενιωσα οτι ημουν με την κοπελα μου και οχι με ενα CT
ισως να οφειλεται οτι το μαμησα με την ομιλια και ενιωσε και εκεινη καλα κατι το οποιο φανηκε και στο sex
γενικα αυτο ηθελα και θελω γενικοτερα
να νιωσει η οποιαδηποτε οικεια για να αποδωσει οσο καλυτερα γινεται και οχι προσποιητα
το μονο που με χαλασε καπως ηταν οτι ηταν καπως τρακαρισμενη και ωρες ωρες φιανοταν να ηταν αλλου
ισως επειδη μιλησαμε στη γλωσσα της, ισως επειδη φευγει αυριο ισως να σκεφτεται τι κανει
γενικα πολυ καλο GFE experience αν και θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο κατι το οποιο ελπιζω να γινει την επομενη φορα που θα μας ξαναεπισκεφτει

αυτα τα ολιγα απο εμενα
ελπιζω να βοηθησα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom