Νέα

Ανεξάρτητες κοπέλες city tours

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzelen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tzelen

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και χαρα σας

Θα μου συγχωρεσετε μια ανοητη ερωτηση, μιας και νεος στο αθλημα, αλλα τις κοπελες που ειναι καταχωρημενες ως ανεξαρτητες στο site, πως τις βρισκει κανεις? Sorry, αλλα ειμαι και λιγο τεμπελης και βαριεμαι να ψαξω παραπανω  :P

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Γεια σας και χαρα σας

Θα μου συγχωρεσετε μια ανοητη ερωτηση, μιας και νεος στο αθλημα, αλλα τις κοπελες που ειναι καταχωρημενες ως ανεξαρτητες στο site, πως τις βρισκει κανεις? Sorry, αλλα ειμαι και λιγο τεμπελης και βαριεμαι να ψαξω παραπανω  :P
αμα δεν βρεξεις κωλο δυσκολα τρως ψαρι....

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ποιες λες?

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Kάνε ένα ριμαδοsearch...

Θα σου πέσει ο κ...ς?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Kάνε ένα ριμαδοsearch...

Θα σου πέσει ο κ...ς?
Παρόλο που έκανα το ρημαδόsearch που αναφέρει και ο παραπάνω φίλος και έψαξα κανένα 2ωρο το site εξακολουθώ να έχω την απορία πώς ενημερώνεσαι και κλείνεις ραντεβού με τις ανεξάρτητες κοπελιές(τρόπους επικοινωνίας:τηλ.email,ημερομηνίες κτλ.)!!!! :headbang: :headbang:
Υ.Γ.Εξαίρεση αποτελεί μόνο η Nikita!!!
:helpplea:

sz4

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μετά το ξανάνοιγμα του φόρουμ και για ευνόητους λόγους, δεν υπάρχουν πλέον συγκεντρωμένες αυτές οι πληροφορίες στην ενότητα cititours.
Ο μόνος δρόμος πια είναι το ψάξιμο στους διάφορους οδηγούς (εσκορτγκαιντ.τβ, εσκορτνιους.ευ, εσκορτςτουρς.κομ, κλπ κλπ).

Ας ελπίσουμε να ξαναλειτουργήσει το δικό μας ευρετήριο, έστω και με λιγότερες ευκολίες - μια ίσως δεν είναι σκόπιμο να επανέλθει η παλιά μορφή ...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μετά το ξανάνοιγμα του φόρουμ και για ευνόητους λόγους, δεν υπάρχουν πλέον συγκεντρωμένες αυτές οι πληροφορίες στην ενότητα cititours.
Ο μόνος δρόμος πια είναι το ψάξιμο στους διάφορους οδηγούς (εσκορτγκαιντ.τβ, εσκορτνιους.ευ, εσκορτςτουρς.κομ, κλπ κλπ).

Ας ελπίσουμε να ξαναλειτουργήσει το δικό μας ευρετήριο, έστω και με λιγότερες ευκολίες - μια ίσως δεν είναι σκόπιμο να επανέλθει η παλιά μορφή ...
Φίλε μάλλον έχεις λάθος,πρόλαβα και το παλιό site και με τις ανεξάρτητες υπήρχαν πάντα αυτά τα ζητήματα(εκτός και αν μου διέφευγε εμένα).
Υ.Γ.Επίσης θέλω να επανάλθει η παλιά μορφή περί citytours!!!! :rockon:

sz4

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλά, ότι πεις ...  :sunglasses: