Νέα

Ανεμολόγιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για τους ξενύχτηδες που δεν πέτυχαν γυναικεία συντροφια και την βρίσκουν ραδιοφονικά στον Σκαϊ στις 01:00 κάθε καθημερινή υπάρχει μια εκπομπή που βγάζει ακροατές (3 λεπτα περίπου ο καθένας) και μιλάνε για ότι τους κατέβει (συνήθως κοινωνικά-οικονομικα-πολιτικα κτλ)Ειδικα για όσους δουλευουν είναι καταπληκτική παρέα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Και ο Κώστας Λαβίθης που κάνει την εκπομπή, είναι πολύ καλός στη δουλειά του.
Κρατάει ισοροπίες, έχει χιούμορ, και σέβεται τον κάθε μαλάκα που παίρνει τηλέφωνο.
Έχουν ακουστεί ΠΟΛΥ ωραίες ατάκες, ΠΟΛΛΑ νούμερα, υπάρχουν "μόνιμοι" τύποι που έχουν ενδιαφέρον, και έχω την εντύπωση ότι μερικοί που βγαίνουν στον αέρα, μπαίνουν και εδώ...

Σ-Κ δεν έχει εκπομπή.
ΣΚΑΙ radio = 100,3 στην Αθήνα, ξέχασες να το πεις tomito.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σε ευχαριστώ φίλε για το συμπληρώμα.
Φαίνεται ότι βρεθήκαν τουλάχιστον 2 που ακούν Λαβίθη.
Για να δούμε θα δηλωσουν παρόν και άλλοι?

chesterfield

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
5ος.  Δηλωνω φαν . Τον ακουγα επι ενα χρονο καθε βραδυ στη βαρδια στο ρανταρ. Να ναι καλα το παιδι!

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η εκπομπή σήμερα έχει θεματική βραδιά.
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Ρε παιδιά,

Ποιός είναι ο "Θωμάς" που έστειλε στο Λαβίθη "το ιδανικό 24ωρο" για τη γυναίκα και για τον άντρα, που το ξεπατίκωσε απο εδώ?

Το "για τη γυναίκα" το διάβασε ατόφιο, (στις 2 παρα δέκα) αλλά στο "για τον άντρα" ζορίζεται, με τόσες πίπες που έχει μέσα!
Να ακούσουμε!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
6ος :)
και τρελός φαν του Διηνεκη... :dancing:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Φίφης και Χρήστος junior.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.156
Πόντοι
1.206
απ'τις καλυτερες εκπομπες με εξαιρεση τα κομματοσκυλα που παιρνουν τηλεφωνο και λενε τις παπαριες τους

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ από μικρός ακούω , είναι ωραία Φυλιανή παρέα.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
γαμαει το ανεμολογιο

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ακουω το Ανεμολογιο στο Σκάι απο το 2005-6 περιπου..
Γενικα ειναι μια πολυ καλη συντροφια για μοναχικους ανθρωπους, ηλικιωμενους, αλλα και νεοτερους..

Φανταζομαι πως για να υπαρχει ακομα η εκπομπη, μαλλον δεν την ακουω μονο εγω..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πολύς κόσμος ακούει.
Κατά καιρούς έχουν πάρει τηλέφωνο διάφοροι πολιτικοί, εγώ έχω ακούσει τον Κακλαμάνη (πάνω από 1 φορά) και τον Παυλόπουλο.
Έχουν ξεκινήσει και άλλοι εκπομπή παρόμοια με του Λαβίθη (σε άλλους σταθμούς) αλλά δε φτούρησαν.
Μερικές φορές ακούγονται και διάφορα νούμερα. Όλα τα επιτρέπει ο Κ.Λ.

Υπήρξε και μια εκπομπή για το CERN, που ήταν εξαιρετική.
Ευτυχώς την έγραψα.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Πολύς κόσμος ακούει.
Κατά καιρούς έχουν πάρει τηλέφωνο διάφοροι πολιτικοί, εγώ έχω ακούσει τον Κακλαμάνη (πάνω από 1 φορά) και τον Παυλόπουλο.
Έχουν ξεκινήσει και άλλοι εκπομπή παρόμοια με του Λαβίθη (σε άλλους σταθμούς) αλλά δε φτούρησαν.
Μερικές φορές ακούγονται και διάφορα νούμερα. Όλα τα επιτρέπει ο Κ.Λ.

Υπήρξε και μια εκπομπή για το CERN, που ήταν εξαιρετική.
Ευτυχώς την έγραψα.

Θα σου φανει αστειο τωρα, αλλα μου θυμιζει εποχες τζερονυμο γκρουβυ, με αλεξανδρο πετρακα, κλπ
Ο Λαβιθης εχει καταφερει και κανει μια εκπομπη σαν του πετρακα, αλλα με αλλες ηλικιες.

Στον τζερονυμο ακουγαμε το βραδυ τα κοριτσακια να καβλαντιζουν με τα αγορακια και να κανουν αφιερωσεις, τωρα στο σκαι ακουμε τα παππουδια να καβλαντιζουν με τα πολιτικα και να κραζουν ο ενας τον αλλον.

Θα συμφωνησω ομως στο οτι κατα καιρους παιρνουν και σωστοι τυποι, γνωστοι, διασημοι, επιστημονες..
Κ αυτο πιστευω οτι τη σωζει την εκπομπη, οι "γνωριμιες"..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Καλως τα μας.....  :2funny:  :2funny:
Τελικα, τιποτα δεν ξεφευγει απο το bourdela
Αυτο το σαιτ εχει καταφερει να απορροφησει ΟΛΗ την κοινωνια, απο ακρη σε ακρη

Το Ανεμολογιο το ακουω πολυ συχνα- σχεδον καθε νυχτα (απο 5 λεπτα μεχρι και ολοκληρο)
Εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι η μοναδικη ζωντανη εκπομπη μεσα στη νυχτα, οποτε αν θες να χαζεψεις/ δεν εχεις τι να κανεις, αναγκαστικα πας εκει
Εχει κανει μια παρομοια προσπαθεια κι ο Τσιλιμιδης, αλλα εκει ειναι ακομα χειροτερα... Κουτσοι, στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα. Παιρνει ο καθενας και λεει ο,τι να ΄ναι.... Κατι γεροι τραγουδανε και κανουνε κανταδες, κατι γριες παιρνουν και λενε για τα νιατα τους...

Τουλαχιστον ο Λαβιθης εχει καταφερει να κρατησει ενα επιπεδο πολιτικης/ επικαιροτητας, κι οχι ο καθενας να λεει τον καημο του
Επισης, συχνα εχει θεματικες

Το 95% αυτων που παρεμβαινουν ειναι σαπιοι, κι ο ιδιος ο παρουσιαστης δεν ειναι και απο τα μεγαλυτερα τζιμανια της πιατσας, ωστοσο κανει καλη διαχειριση του "αερα"
Υπαρχουν καποιοι λιγοι ακροατες που ειναι πολυ γαματοι τυποι- κατω απο 2% οσων παρεμβαινουν.

Πραγματικα, απορω ποσοι απο ' δω μεσα ξερουν τη συγκεκριμενη εκπομπη. Ας κανουμε μια μικρη δημοσκοπηση- νομιζω εχει ενδιαφερον! (λογικα ειναι αρκετοι, γτ εχουμε μπολικους ξενυχτηδες)

ΥΓ Ο Λαβιθης εχετε καταλαβει τι κομμα ειναι? Παντα ηθελα να μοιραστω με καποιον αυτη την απορια, αλλα δεν ηξερα με ποιον...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Απ' ότι φαίνεται, από το 2006 το συζητάμε!

Τότε δεν υπήρχε κρίση!  Δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom