Νέα

Ανδρικός βιασμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ή καμιά φανατική λεσβία φεμινίστρια που να θέλει να ξεσπάσει στο κορμί σου όλη τη μανία και το μίσος της για τους άντρες. Απαραίτητα θα είναι butch, γεροδεμένη σαν ταύρος, με τρίχα στο πόδι και τις μασχάλες, με μουστάκι και με στρατιωτικές αρβύλες. Με τις αρβύλες θα σε πατάει στα @@ και μετά θα πάρει δικαίωση για όλες τις καταπιεσμένες γυναίκες του κόσμου που υποφέρουν κάτω από τον αντρικό ζυγό και την αδικία φορώντας το strap on για έμπειρους, με εξογκώματα και αγκάθια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ή καμιά γριά με τα βυζιά ως το γόνατο και αντί για κώλο ένα μάτσο κρεμασμένα κρέατα, μαζί με δυο μπράβους. Οι μπράβοι να σε κρατάνε, η γριά να βγάλει τη μασέλα και να ασελγεί πάνω σου με το ρυτιδιασμένο, σταφιδιασμένο στόμα της  :2funny: :2funny: :2funny:

Γουστάρωωωωωωωωωω!!! Φαφούτες βέβαια γιατί το κοροϊδεύεις; Δεν άκουσες η άλλη που του'κοψε το "μπαλάκι" με τα δόντια; Απαπαπαπαπα δε το διακινδυνεύωωωωωωωωωω!!! :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^^ τελικά όλοι έχουν μια ευκαιρία στον έρωτα  :smitten: :smitten:  :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στην αγκαλιά μου έλα και βγάλε τη μασέλα... :smitten: :smitten: :smitten:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ, να έρθει καμία 150 κιλά και τριχωτή, αξύριστη και άπλυτη να γελάω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ή καμιά γριά με τα βυζιά ως το γόνατο και αντί για κώλο ένα μάτσο κρεμασμένα κρέατα, μαζί με δυο μπράβους. Οι μπράβοι να σε κρατάνε, η γριά να βγάλει τη μασέλα και να ασελγεί πάνω σου με το ρυτιδιασμένο, σταφιδιασμένο στόμα της  :2funny: :2funny: :2funny:

Ή καμιά φανατική λεσβία φεμινίστρια που να θέλει να ξεσπάσει στο κορμί σου όλη τη μανία και το μίσος της για τους άντρες. Απαραίτητα θα είναι butch, γεροδεμένη σαν ταύρος, με τρίχα στο πόδι και τις μασχάλες, με μουστάκι και με στρατιωτικές αρβύλες. Με τις αρβύλες θα σε πατάει στα @@ και μετά θα πάρει δικαίωση για όλες τις καταπιεσμένες γυναίκες του κόσμου που υποφέρουν κάτω από τον αντρικό ζυγό και την αδικία φορώντας το strap on για έμπειρους, με εξογκώματα και αγκάθια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

weirdo_deluxe.jpg

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^ άντε ρε, εγώ απλώς είπα να προσέχει τι εύχεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πάλι καλά που η "κτηνωδία" που υπέστη ο συνφορουμίτης έγινε όπως έγινε, καθώς υπάρχουν και χειρότερα
(όπως ο δεσμοφύλαξ Big Bog στο Guantanamo Bay)...

Xαρακτηριστικές ατάκες "βιασμού" :2funny: :2funny: :2funny:

- Are you boys ready for your cockmeat sandwich?

- Ughhh, no???

- You better get hungry real fast, 'cause I got a WHOOOOLE lotta (cock meat)sandwich waitin' for ya!! (plop!!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- All guards at this prison are gay?

- Fuck no! Aint nothin gay about gettin your dick sucked. You the one that's gay for suckin' my dick.
  In fact, creeps me out just being around you fags!!!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
...μετά από 25 χρόνια πρέπει να πάω στη Νικολούλη να μου την βρει.
Το θέμα όμως είναι βαθύτερο...δεν σας είπα πως καθόλη την διάρκεια του sex με έβριζε αισχρά.
Αυτό την παιδική ψυχούλα μου την τραυμάτησε και της άφησε κατάλοιπα που μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να ξεπεράσω.
Το τι μπινελίκι ρίχνω στο κρεβάτι όποτε κάποια μου την θυμίζει δεν περιγράφεται...
Κατάλοιπα .....ε?? :think: :think: :think:ΚΤΕΟ είχε περάσει? :dancing: :dancing:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάθε πρόταση για βιασμό από γυναίκα δεκτή! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας :2funny: :2funny: :2funny:

Χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ, να έρθει καμία 150 κιλά και τριχωτή, αξύριστη και άπλυτη να γελάω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

^^^^ άντε ρε, εγώ απλώς είπα να προσέχει τι εύχεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις απόλυτο δίκιο βρε boomb..... βιάστηκα να προσφέρω τον εαυτό μου για να παραδοθεί στην πυρά του έρωτα...... Ανασκευάζω τη δήλωσή μου σε: Κάθε πρόταση για βιασμό από πιτσίlable γυναίκα δεκτή! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και στη σωστή τους διάσταση!

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
;) ;) ;)

Τρέλα!!!

Φαντασίωση που αξίζει "το βάρος του Χρυσού Οδηγού σε χρυσάφι".

Θα ήθελα να είμαι στη θέση της - αν και δεν νομίζω πως έχω το "τσαγανό" να κάνω κάτι τέτοιο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα ήθελα να είμαι στη θέση της - αν και δεν νομίζω πως έχω το "τσαγανό" να κάνω κάτι τέτοιο.

Αν ο σύντροφός σου, μπορεί να σου ανάψει αυτή τη σπίθα, τότε είναι πολύ εύκολο να εκτροχιαστείς, να αφεθείς στο ερωτικό ντελίριο, να παραδοθείς στις πρωτόγονες γενετήσιες ορμές σου και να αφήσεις τα ένστικτά σου να πάρουν το τιμόνι του πάθους. Αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος δίπλα σου, που να μπορεί να σε κάνει να θέλεις να τον βιάσεις....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...η γριά να βγάλει τη μασέλα και να ασελγεί πάνω σου με το ρυτιδιασμένο, σταφιδιασμένο στόμα της

Ξέχασες να πεις και για το μουστάκι (αντιστροφή ορμονών λόγω ηλικίας), για να κάνεις πιο πλήρη την περιγραφή...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ξέχασες να πεις και για το μουστάκι (αντιστροφή ορμονών λόγω ηλικίας), για να κάνεις πιο πλήρη την περιγραφή...
Χουαχαχχαααχχ, παράλειψή μου!! (αλλά με τροποποίηση)
Να νιώθεις τις πέντε μακριές και σκληρές τρίχες στο πηγούνι της γριάς ενώ θα σε γεμίζει σάλια  :2funny: :2funny: :2funny:

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χινωωωωωωω.
χινωωωωωωωω..........
ααααααααααα........
μμμμμμμμμ........
οοοοοοο...

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά αφού αρχίσατε να βγάζετε τα εσώψυχα σας ,να μοιραστώ και εγώ την θλιβερή και αποτρόπαια εμπειρία μου. Θα σας παρακαλούσα να δείξετε ευαισθησία και να μην με χλευάσετε έτσι όπως κάνατε με τον φίλο ΝΙΤΡΟ.Ήμουνα δεν Ήμουνα 15 χρονών ψηλό παιδί και γεροδεμένο , μπασκετμπολίστας γαρ, και έκανα μόνος μου προπόνηση στο Ιβανόφειο Θεσσαλονίκης. Εκείνο το καιρό είχε και ένα πανευρωπαϊκό τουρνουά στο Βόλεϊ γυναικών . Την ώρα που βαρούσα βολές μόνος μου , από την άλλη μεριά ήταν η Εθνική ομάδα Σουηδίας και προπονείτο για τον αυριανό αγώνα΄. Για να μην το πολυλογώ είχαν όρεξη για αβυσσαλέο σεξ, με ρώτησαν στην αρχή αν θα μπορούσα να τις τακτοποιήσω όλες , ή αν ήθελα να φωνάξω κανένα φίλο.Εγώ φυσικά κόμπλαρα και έκανα να φύγω, αλλά μάταια με καθήλωσαν και άρχισαν ΤΙΣ αναίσχυντες σεξουαλικές τους πράξεις. Όλες για οκτώ ώρες τουλάχιστον. Με κάθε τρύπα του κορμιού τους εγκλώβισαν το τρυφερό αλλά και τόσο σκληρό μου μόριο. Ακόμα έρχονται φριχτές εικόνες στα μάτια μου , οι λυσσασμένες μαινάδες με τα σμιλεμένα στήθη τους και τα καλοσχηματισμένα οπίσθια, και το πέος μου να χάνεται μέσα στο κορμί τους , ενώ  ταυτόχρονα να μην αφήνουν κανένα ΕΚΚΡΙΜΑ του να διαφύγει. Ας αρχίσουμε ένα γκρουπ ψυχοανάλησης για να βοηθηθούμε στο δράμα που περνάμε

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι δράμα είναι αυτό που περνάς φίλε ΤζόυΤζόυ!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ είχα μια δυσάρεστη εμπειρία με μαυρες μαζορέτες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom