Ρε παιδιά αφού αρχίσατε να βγάζετε τα εσώψυχα σας ,να μοιραστώ και εγώ την θλιβερή και αποτρόπαια εμπειρία μου. Θα σας παρακαλούσα να δείξετε ευαισθησία και να μην με χλευάσετε έτσι όπως κάνατε με τον φίλο ΝΙΤΡΟ.Ήμουνα δεν Ήμουνα 15 χρονών ψηλό παιδί και γεροδεμένο , μπασκετμπολίστας γαρ, και έκανα μόνος μου προπόνηση στο Ιβανόφειο Θεσσαλονίκης. Εκείνο το καιρό είχε και ένα πανευρωπαϊκό τουρνουά στο Βόλεϊ γυναικών . Την ώρα που βαρούσα βολές μόνος μου , από την άλλη μεριά ήταν η Εθνική ομάδα Σουηδίας και προπονείτο για τον αυριανό αγώνα΄. Για να μην το πολυλογώ είχαν όρεξη για αβυσσαλέο σεξ, με ρώτησαν στην αρχή αν θα μπορούσα να τις τακτοποιήσω όλες , ή αν ήθελα να φωνάξω κανένα φίλο.Εγώ φυσικά κόμπλαρα και έκανα να φύγω, αλλά μάταια με καθήλωσαν και άρχισαν ΤΙΣ αναίσχυντες σεξουαλικές τους πράξεις. Όλες για οκτώ ώρες τουλάχιστον. Με κάθε τρύπα του κορμιού τους εγκλώβισαν το τρυφερό αλλά και τόσο σκληρό μου μόριο. Ακόμα έρχονται φριχτές εικόνες στα μάτια μου , οι λυσσασμένες μαινάδες με τα σμιλεμένα στήθη τους και τα καλοσχηματισμένα οπίσθια, και το πέος μου να χάνεται μέσα στο κορμί τους , ενώ ταυτόχρονα να μην αφήνουν κανένα ΕΚΚΡΙΜΑ του να διαφύγει. Ας αρχίσουμε ένα γκρουπ ψυχοανάλησης για να βοηθηθούμε στο δράμα που περνάμε