Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα
Σε όλους τους αγαπούληδες αντ/συν - αγωνιστές
και φυσικά στην Αννούλα μας και τα κορίτσια της
:rockon: :rockon: :rockon:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
πέμπτη   lara 10.00 - 19.00  lili 19.00 - 5.00

παρ/σάβ  lara 10.00 - 20.00  lili 20.00 - 6.00

Κυριακή  lara 10.00 - 19.00  lili 19.00 - 5.00

δευτέρα  Zwh - ??????????????????????????????????????

τρίτη καλά Χριστούγεννα

τετάρτη πέμπτη  Zwh - ??????????????????????????????????????

Εγώ πάλι Ζωή κάτι σου χρωστάω  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και την άλλη εβδομάδα θα περάσω να σε ξεχρεωσω.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δευτέρα  Zwh - ??????????????????????????????????????
τρίτη καλά Χριστούγεννα
τετάρτη πέμπτη  Zwh - ??????????????????????????????????????

Οχοχο τι χωσιμο εφαγες !  :birdman:  σου την σκασαν τα πιπινια  , στην πιεση σ εχουν  :s&m_2:
Καλες γιορτες στα κοριτσια και καλη ξεκουραση  :)

Ανουσκα εσυ καλες γιορτες και καλη δυναμη  :P , παρε μπολικα μελομακαρονα να εχεις να τρως να δυναμωνεις  :rockon:
( και για να τα τσακισω αν τυχει και βρεθω κατα κει  :cheesy: )

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους ...  :grin: :) :grin:

Σήμερα έβαλα την πρώτη μου κριτική ... ελπίζω να φανώ χρήσιμος ... η βαθμολογία είναι αυτή που μου επέτρεπε να βάλω το σύστημα (την μέγιστη) οπότε δεν είναι αυτή που πραγματικά ήθελα να βάλω. Επίσης να αναφέρω ότι το θέμα που διαπραγματευόμαστε εδώ είναι τόσο υποκειμενικό ώστε η κάθε κριτική κρύβει προσωπικά στοιχεία ... και εγώ αυτά άρχισα να ψάχνω από την αρχή που διάβαζα κριτικές και όταν διαπίστωσα ότι "ταιριάζω" με τα γραφόμενα συγκεκριμένων συναθλητών ... τις διάβαζα και τις ακολουθούσα με μεγαλύτερη πίστη από των υπολοίπων ... και δεν αισθάνομαι χαμένος ... τι αντίθετο θα έλεγα ... και τους Ευχαριστώ!

Σορρυ για το καθηστερημενο καλως ορισμα , Καλως ηρθες λοιπον τελικα  μικρε γιγαντα και καλα ...
Χριστουγεννα ντε  :cheesy:

Την κριτικη σου την διαβασα και χαιρομαι που εχεις πιασει το νοημα και ξερεις να βοηθιεσαι απο τις εμπειριες των αλλων
η να τις αγνοεις οταν κατι δε σου ταιριαζει ...

Οσο για το

7.  ... και μια παρότρυνση ... κύριε jo κάντε την υπέρβαση ... δεν θα χάσετε !!!
Την εχω κανει ... παω φοροντας  κρανος και της τον σφυριζω που και που  :fuck2:   :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Λοιπον δεν ειναι θεμα υπερβασης οπως την ενοεις ,  το οτι την αποκαλω θειτσα ειναι περιπεκτικο
msp_flapper.gif
index.php
http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106727.0;attach=459830;image[/img[/URL]]
αλωστε η διαφορα ηλικιας μας δεν ειναι τετοια που να δικαιολογει τον χαρακτηρισμο  ;D
η Αννουσκα μετραει σαν γυναικα και το "γιγαντακι" μου θα με ειχε παροτρινει πολυ πριν απο σενα  :P
καταλαβαινω οτι η παροτρινση σου ειναι σαν ευχη να περασω οσο καλα και συ και σ ευχαριστω γιαυτο
ομως οι συγκυρίες  ειναι τετοιες που μαλλον δε θα επιτρεψουν επαγγελματικη συνεργασια  :think:

Εσυ ειναι νεος "αθλητης" ?  :think: Για κανε μια μινι αυτοπαρουσιαση αγαπητε πρωην leecher  :dancing:

Συνημμένα

• msp_flapper.gif
    msp_flapper.gif
    495 bytes · Εμφανίσεις: 28

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Σορρυ για το καθηστερημενο καλως ορισμα , Καλως ηρθες λοιπον τελικα  μικρε γιγαντα και καλα ...
Χριστουγεννα ντε  :cheesy:         ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Την κριτικη σου την διαβασα και χαιρομαι που εχεις πιασει το νοημα και ξερεις να βοηθιεσαι απο τις εμπειριες των αλλων
η να τις αγνοεις οταν κατι δε σου ταιριαζει ...

Οσο για το
Την εχω κανει ... παω φοροντας  κρανος και της τον σφυριζω που και που  :fuck2:   :cheesy: :cheesy: :cheesy:                           ΣΩΣΤΟΣΣΣΣ

Λοιπον δεν ειναι θεμα υπερβασης οπως την ενοεις ,  το οτι την αποκαλω θειτσα ειναι περιπεκτικο
msp_flapper.gif
index.php
http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106727.0;attach=459830;image[/img[/URL]]
αλωστε η διαφορα ηλικιας μας δεν ειναι τετοια που να δικαιολογει τον χαρακτηρισμο  ;D
η Αννουσκα μετραει σαν γυναικα και το "γιγαντακι" μου θα με ειχε παροτρινει πολυ πριν απο σενα  :P
καταλαβαινω οτι η παροτρινση σου ειναι σαν ευχη να περασω οσο καλα και συ και σ ευχαριστω γιαυτο                 [b] ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ [/b]
ομως οι συγκυρίες  ειναι τετοιες που μαλλον δε θα επιτρεψουν επαγγελματικη συνεργασια  :think:                       [b] :think: :think: :think:[/b]

Εσυ ειναι νεος "αθλητης" ?  :think: Για κανε μια μινι αυτοπαρουσιαση αγαπητε πρωην [u][b]leecher[/b][/u]  :dancing:               [b]sorry, but honestly, Ι do not understand[/b] ... όσο για την αυτοπαρουσίαση ... σιγά σιγά ... ντρέπομαι καλε  ;D
[/quote]

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερεεεεες  :tits2:

Χεχε ειδες που σε καταλαβα ? Συναγαπουληδες ψαχνεις , ωραιος  :cheesy:

sorry, but honestly, Ι do not understand ... όσο για την αυτοπαρουσίαση ... σιγά σιγά ... ντρέπομαι καλε  
Τιποτα , μη δινεις σημασια , περιπεκτικο ειναι κι αυτο επισης  :grin:

Αντε καλα αφου ντρεπεσαι , με την ησυχια σου ...

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
τουλάχιστον ένα spelling τις λέξης leecher;;;  :think: :think: :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τουλάχιστον ένα spelling τις λέξης leecher;;;  :think: :think: :think:

In computing and specifically Internet, a leech is one who benefits, usually deliberately, from others' information or effort
but does not offer anything in return, or makes only token offerings in an attempt to avoid being called a leech.

Αυτος που διαβαζει - ρωταει , αλλα ποτε δεν ερχετε να πει τι εκανε τελικα , ερχετε οταν θελει να ξαναδιαβασει - ρωτησει
Ο πουστης που λενε και στο χωριο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλακιες , αστεισμοι που καναμε κατα καιρους παλιοτερα , μη δινεις σημασια  :P

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
In computing and specifically Internet, a leech is one who benefits, usually deliberately, from others' information or effort
but does not offer anything in return, or makes only token offerings in an attempt to avoid being called a leech.

Αυτος που διαβαζει - ρωταει , αλλα ποτε δεν ερχετε να πει τι εκανε τελικα , ερχετε οταν θελει να ξαναδιαβασει - ρωτησει
Ο πουστης που λενε και στο χωριο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλακιες , αστεισμοι που καναμε κατα καιρους παλιοτερα , μη δινεις σημασια  :P

καλόοοοοοοοοοοοο ... δεν είχε πάει το μυαλό μου στους seeder kai leecher .... αχαχαχαχαχαχαχ ... αλλά δεν φταίω εγώ ... αχαχαχαχαχαχαχ ... η ανικανότητά μου ... ή προβληματικό μπου.κομ ... που δεν δεχόταν τις αιτήσεις μου !!! ... νά σαι καλά ... κλαίω από τα γέλια

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να τα πουμε ?  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=460027;image[/img[/URL]]

Τρίγωνα, κάλαντα, τραγουδανε ουλοι
κάθε σπίτι μια φωλιά για εναν  αγαπουλη
Εη !
τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά
ήρθαν τα Χριστούγεννα Χρονια μας Πολλααααααα

Χο - χο , Καλα χριστουνεννα σε ολους , εκτος απο την Αννα
Αυτη δε χρειαζετε ευχες , σιγουρα θα εχει τα ποιο [b]γαματα[/b] Χριστουγεννα απ ολους  :fuck2:

Χρονια πολλα Ανουσκα  :grouphug:

[url=http://postimage.org/image/90sgdzg0j/][img]http://s5.postimage.org/90sgdzg0j/k_ALANTA.jpg[/url]

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
χρονια πολλα σε ολους τους λαφαμουληδες

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
jo κάτσε να τελειώσω κ μετά θα σε βρίσω  :tickedoff:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
jo κάτσε να τελειώσω κ μετά θα σε βρίσω  :tickedoff:

:2funny: Τι εγινε παλι ?  τι φωναζεις ?  :think:

Αντε φτανει τοσο , σχολασαμε . Πανε φτιαξε κανα κουραμπιε , θα περασω μαλλον αυτες τις μερες  :cool2:
πηρα και καινουριο κρανος να ξες  αν ερθει κανεις με ροζ κρανος , αλλος θα ειναι ...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
:2funny: Τι εγινε παλι ?  τι φωναζεις ?   :think:

Αντε φτανει τοσο , σχολασαμε . Πανε φτιαξε κανα κουραμπιε , θα περασω μαλλον αυτες τις μερες   :cool2:
πηρα και καινουριο κρανος να ξες  αν ερθει κανεις με ροζ κρανος , αλλος θα ειναι ...
πήρα τα χαιρετίσματα  :tickedoff: είσαι μια... τι να σου πω  :tickedoff:
αλά και εγώ τον ισοπέδωσα τον έκανα ένα με το στρώμα :2funny: προσπαθούσε να μου ξεφύγει >:( αλλά δεν το κατάφερε  :dancing:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πήρα τα χαιρετίσματα  :tickedoff: είσαι μια... τι να σου πω  :tickedoff:
αλά και εγώ τον ισοπέδωσα τον έκανα ένα με το στρώμα :2funny: προσπαθούσε να μου ξεφύγει >:( αλλά δεν το κατάφερε  :dancing:

Χαχαχα σου την εσκασα  :cheesy:

[move]
index.php
[/move[/URL]]

Α γιαυτο δεν εδωσε σημεια ... "Ζωης" ο αλλος  και γω λεω δε θα του αρεσε εκει που τον εστειλα και δε μου μιλαει
αλλα αυτος μαλλον χει ξαχασει το ονομα του , ποσο μαλλον το δικο μου  :cheesy:

Συνημμένα

• strjokeylr9.png
    strjokeylr9.png
    44 KB · Εμφανίσεις: 36

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like