gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
λογικά ναιζωη θα σε δουμε την τεταρτη που μας ερχεται
λογικά ναιζωη θα σε δουμε την τεταρτη που μας ερχεται
α εσύ ήσουν μωρό μου :-*Η Ζωή ξέρει να σε κάνει να τελειώσεις ακόμα και όταν είσαι λιωμένος από την δουλειά.
Σ΄ευχαριστώ ζωή για χθες το απόγευμα.
Είπες κάτι θ ανακοινώσεις.
Φιλάκια.
α εσύ ήσουν μωρό μου :-*
ναι αλήθεια είναι χθες όταν ήμουν μαζί σου στο δωμάτιο με ήρθε στο μυαλό 2 έξτρα σπέσιαλ προγράμματα ...
kalhmera agoria !!!!!
ναι αλήθεια είναι χθες όταν ήμουν μαζί σου στο δωμάτιο με ήρθε στο μυαλό 2 έξτρα σπέσιαλ προγράμματα ...
... ακόμα και όταν είσαι λιωμένος από την δουλειά.
α εσύ ήσουν μωρό μου :-*
χαχαχ το κανεις να εχει αγωνια????
απαγορεύεται σε νόμιμο στούντιο να δουλεύουν κοπέλεςΔεν ξέρω Ζωή τι σκέφτεσαι αλλά εγώ αυτό που πιστεύω λείπει από την Θεσσαλονίκη και δεν το έχει κάνει κανένα μαγαζί ακόμα είναι τα ντουέτα δύο κοπέλες ταυτόχρονα αυτό θα έσπαγε ταμεία.
Γνωστά πρώην στουντιοκόριτσα της πόλης τα οποία έχουν τώρα πάρει προαγωγή σε city-tour girls ζητάνε 400 ευρώ την ώρα για ντουέτο και δεν κατεβαίνουν ούτε στα 300 την ώρα.
απαγορεύεται σε νόμιμο στούντιο να δουλεύουν 2 κοπέλες στην ίδια βάρδια
με ήρθε στο μυαλό 2 έξτρα σπέσιαλ προγράμματα ...
απαγορεύεται σε νόμιμο στούντιο να δουλεύουν κοπέλες
δεν έχει σχέση η άδεια αλλά βάρδιααπαγορευεται ταυτοχρονα βασει νομου να δουλευοθν μαζι δυο και περισσοτερες κοπελες σε μια αδεια
όσες θέλεις κοπέλες βάζεις ,αλλά όχι μαζί ...ναι ρε με τοχουν πει και εμενα αυτο, και οι βαρδιες απαγορευονται
επειδη εχω σχοληθει με αδειες λιγο γιατι δεν βγαζετε δυο αδειες στο ονομα ακομα μιας κοπελας-πατρονας στο μαγαζι χωροζοντας σε δυο επιχειρησεις τα δυο δωματια και καθε δωματιο να εχει αλλο ΑΦΜ αφου θα ειναι δυο πατρονες που θα εχουν απλως κοινη εισοδο!!και μετεπειτα αχωντας ο ιδιος χωρος απο δυο αδειες ασκησης επαγγελματος μπορειτε να τις επινυκιαζετε στις κοπελες πχ τη δικη σου αδεια πχ στι λορα η οποια θα εχει αδεια εργασιας εκδιδομενης και της αλλης πατρονα θα επινυκιαζετε στη λιλλη η οποια παλι θα εχει αδεια εργασιας εκδιιδομενης!!!όσες θέλεις κοπέλες βάζεις ,αλλά όχι μαζί ...
παλι καλα τυπε.......προσοχη δεν ειμαι δικηγορος
αννα ζουμε παρτουζα να σε δουμε.......όσες θέλεις κοπέλες βάζεις ,αλλά όχι μαζί ...
απαγορεύεται σε ίδιο νούμερο π χ Ανδρέου Γεωργίου 34 να λειτουργούν 2 οίκοι ανοχής εμείς έχουμε άλλη μεταχείριση από τα αλλά επαγγέλματα δυστυχώς αυτή είναι η ευρωπαϊκή Ελλάδα ...επειδη εχω σχοληθει με αδειες λιγο γιατι δεν βγαζετε δυο αδειες στο ονομα ακομα μιας κοπελας-πατρονας στο μαγαζι χωροζοντας σε δυο επιχειρησεις τα δυο δωματια και καθε δωματιο να εχει αλλο ΑΦΜ αφου θα ειναι δυο πατρονες που θα εχουν απλως κοινη εισοδο!!και μετεπειτα αχωντας ο ιδιος χωρος απο δυο αδειες ασκησης επαγγελματος μπορειτε να τις επινυκιαζετε στις κοπελες πχ τη δικη σου αδεια πχ στι λορα η οποια θα εχει αδεια εργασιας εκδιδομενης και της αλλης πατρονα θα επινυκιαζετε στη λιλλη η οποια παλι θα εχει αδεια εργασιας εκδιιδομενης!!!
μην μπερδευετε την αδεια ασκησης με την αδεια εργασιας εκδιδομενης
πολυπλοκο αλλα ειναι παραθυρο του νομου στην ελλαδα αλλα το δυσκολο ειναι να βρεις συνπατρομνα ενω μουτζες βρισκεις ευκολα!!!
προσοχη δεν ειμαι δικηγορος
εσύ αγορι μου ουτε μονο με εχεισ δειαννα ζουμε παρτουζα να σε δουμε.......