Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
που ειναιαυτη η κριτική επιτέλους?

ας μας πει η Ζωή τότε πως πέρασε με τον karaman
χαχαχα κ που να ξέρω πoιος είναι εποπτεύαμε βεβια έναν γιατί ήταν σαν να περνάω τεστ αλά δν μπορώ να είμαι σίγουρη ...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
:kissass2:
χαχαχα κ που να ξέρω πoιος είναι εποπτεύαμε βεβια έναν γιατί ήταν σαν να περνάω τεστ αλά δν μπορώ να είμαι σίγουρη ...
χαχχαχα  δεν αποκαλειπτονται!!!!!!! Βαρεθεικα να περιμενω την κριτικη παω να βγαλω δικη μου αποψη!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πηγα βρε παιδια.!! εριξα πως το λενε αδεια να ποιασω γεματα.???  :grin:

Σημερα μπηκα στο φορουμ μετα απο καιρο και διαβαζω οτι η Αννα βαραει σφυρι σκαρπελο.!!  :2funny: και συν αυτο πρεπει να με περημενει να παω απο εκει....  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:

Οτι θα παω καποια στιγμη να την δω θα παω, αλλα να μπω δυσκολα, αφου ειμαι πιπινοσφαγεας.!  :rockon: :rockon:  ...και αν μπω δεν θα της πω τιποτα, παρα μονο εκει στα 4αρα θα την ποιασω απο τα μαλια και θα της ψυθιρισω στο αυτι...ειμαι ο καραμαν.!! (αυτο ειναι απο ανεγδοτο το ξερω.!!!)  :2funny: :2funny: :2funny:

ασε που απο εδω και περα εβαλα τριαινα κλειδαρια στον πουστο μου μεχρι τα χριστουγεννα...λεμε τωρα.!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
βαθμολογία πελάτη

καθαριότητα
καλά προκαταρκτικά
εργαλείο(μήκος κτλ)
φυσική κατάσταση

και άλλα που θα τα σκεφτεί η Ζωή

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Ζωή για την επόμενη εβδομάδα έχεις καθορίσει το πρόγραμμα σου?

Θέλω να σε γνωρίσω κι αν θες θα σου πω και το nickname στο site

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
παιδιά δεν θέλω τουλάχιστον από τη αρχή να ξέρω ποιος  είναι για να μην ακούσω ότι προσπαθώ επίτηδες  :-*

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πηγα βρε παιδια.!! εριξα πως το λενε αδεια να ποιασω γεματα.???   :grin:

Σημερα μπηκα στο φορουμ μετα απο καιρο και διαβαζω οτι η Αννα βαραει σφυρι σκαρπελο.!!  :2funny: και συν αυτο πρεπει να με περημενει να παω απο εκει....  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:

Οτι θα παω καποια στιγμη να την δω θα παω, αλλα να μπω δυσκολα, αφου ειμαι πιπινοσφαγεας.!  :rockon: :rockon:  ...και αν μπω δεν θα της πω τιποτα, παρα μονο εκει στα 4αρα θα την ποιασω απο τα μαλια και θα της ψυθιρισω στο αυτι...ειμαι ο καραμαν.!! (αυτο ειναι απο ανεγδοτο το ξερω.!!!)  :2funny: :2funny: :2funny:

ασε που απο εδω και περα εβαλα τριαινα κλειδαρια στον πουστο μου μεχρι τα χριστουγεννα...λεμε τωρα.!
έτσι αγόρι μου να παραμείνεις στα πιστεύω σου .....ο καραμαν μόνο με μικρά περνάει  :rockon: :rockon: :rockon:
αν εξαιρέσουμε βεβαία το μαράκι μας  :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδιά δεν θέλω τουλάχιστον από τη αρχή να ξέρω ποιος  είναι για να μην ακούσω ότι προσπαθώ επίτηδες  :-*

Ε καλα δεν ειναι και κακο να προσπαθεις .. σκευτομαι να ρθω με αθλητικη φανελα με τον αριθμο 7 πισω
και απο πανω να λεει Καραμαν  :2funny:

έτσι αγόρι μου να παραμείνεις στα πιστεύω σου .....ο καραμαν μόνο με μικρά περνάει  :rockon: :rockon: :rockon:
αν εξαιρέσουμε βεβαία το μαράκι μας  :rockon:

Σαν ποστ ανακουφησης μου ακουγεται  :cheesy: Γλυτωσαμε απο την μουμια , δε θα ρθει  :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ε καλα δεν ειναι και κακο να προσπαθεις .. σκευτομαι να ρθω με αθλητικη φανελα με τον αριθμο 7 πισω
και απο πανω να λεει Καραμαν  :2funny:

Σαν ποστ ανακουφησης μου ακουγεται  :cheesy: Γλυτωσαμε απο την μουμια , δε θα ρθει  :2funny:
και λίγα λες......

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Κοι,Κοι συναγωνιστες!!!!
μολις επεστρεψα εις την οικια του σπιτιου μου μετα απο πανηγυρικη(κατα game...) επισκεψη-καταθεση  στον οικο "La Femme". Τελικα αποδειχθεικε οτι αν διαβασω μια κριτικη του φιλου μου Gameover δεν θα πεσω εξω!!!Θεωρω την σημερινη επεισκεψη μια απο τις πλεον επιτυχημενες μου επισκεψεις στα ιδρυματα και την Ζωη σαν μια απο τις 3-4 καλυτερες επιλογες Ever!!! Αντι κριτικης σας παραπεμπω εδω

www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-34/#jr_review_34150]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-34/#jr_review_34150[/url]

μιας και συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα! Η προσωπικη μου αποψη τωρα.....Συνισταται αβλεπι και αντι να περιμενετε κριτικες πατε να διαμορφωσετε ιδιαν αποψη και θα με θυμαστε!!!

α μην ξεχασω ΠΙΠΑ ΓΙΑ OSCAR

[move][size=30pt] ΠΙΠΟΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!![/size][/move]

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Συνημμένα

• Karaman7.jpg
    Karaman7.jpg
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 17

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κοι,Κοι συναγωνιστες!!!!
μολις επεστρεψα εις την οικια του σπιτιου μου μετα απο πανηγυρικη(κατα game...) επισκεψη-καταθεση  στον οικο "La Femme". Τελικα αποδειχθεικε οτι αν διαβασω μια κριτικη του φιλου μου Gameover δεν θα πεσω εξω!!!Θεωρω την σημερινη επεισκεψη μια απο τις πλεον επιτυχημενες μου επισκεψεις στα ιδρυματα και την Ζωη σαν μια απο τις 3-4 καλυτερες επιλογες Ever!!! Αντι κριτικης σας παραπεμπω εδω

www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-34/#jr_review_34150]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-34/#jr_review_34150[/url]

μιας και συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα! Η προσωπικη μου αποψη τωρα.....Συνισταται αβλεπι και αντι να περιμενετε κριτικες πατε να διαμορφωσετε ιδιαν αποψη και θα με θυμαστε!!!

α μην ξεχασω ΠΙΠΑ ΓΙΑ OSCAR

[move][size=30pt] ΠΙΠΟΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!![/size][/move]

Είναι διπλή η χαρά για μένα όταν η γνώμη μου επηρεάζει θετικά έναν συναθλητή, πόσο μάλλον ένα φίλο σαν τον Μήτσο, νάσαι καλά αδελφέ και πάντα να περνάς καλά. :rockon:

Και επειδή μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να ξαναπώ κάποια πράγματα, και τα γράφω τελείως αντικειμενικά, είναι ευκαιρία μεγάλη τώρα που η κοπέλα είναι φρέσκια στη δουλειά να την επισκεφθεί κάποιος, έχει όρεξη και όραμα , της αρέσει αυτό που κάνει και το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι χαμογελαστή, είναι ευδιάθετη, είναι trendy, είναι η Ζωή σύμφωνα με το καλλιτεχνικό της όνομα, το αν έχει διάρκεια θα το δείξουν οι επόμενοι μήνες, προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έχει. :)

Το ξαναλέω ότι για μένα θα είναι η μοναδική μου επιλογή αυτό το διάστημα της συνειδητής αποχής μου από το άθλημα, για όλους όμως εσάς που είσαστε μάχιμοι μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Εγώ είχα την τύχη να την γνωρίσω προσωπικά καιρό πριν, όταν δεν ήταν ενεργή στο άθλημα, και να δημιουργήσω στο μυαλό μου μια φαντασίωση, μιας η εμφάνιση της σαν γυναίκα αποτελεί προσωπικά για μένα το απόλυτο θηλυκό, είχα λοιπόν τη τύχη να εκπληρώσω αυτή μου την φαντασίωση, και τη έζησα όσο πιο δυνατά μπορούσα, χωρίς βέβαια να έχω τελειώσει ακόμη.  :grin:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
είναι ευκαιρία μεγάλη τώρα που η κοπέλα είναι φρέσκια στη δουλειά να την επισκεφθεί κάποιος, έχει όρεξη και όραμα , της αρέσει αυτό που κάνει και το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι χαμογελαστή, είναι ευδιάθετη, είναι trendy, είναι η Ζωή σύμφωνα με το καλλιτεχνικό της όνομα, το αν έχει διάρκεια θα το δείξουν οι επόμενοι μήνες, προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έχει. :)

[/quote]
Αυτό που λες για ότι είναι χαμογελαστή, είναι ευδιάθετη παίζει μεγάλο ρόλο για μένα γιατί την έχω πατήσει με μουνάρες city-tour που έσταζαν ξινίλα και δεν μου σηκώθηκε καν και έχω κάνει τα γαμήσια της ζωής μου σε στούντιο με μέτριες κοπέλες στην εμφάνιση και με πολύ λιγότερα χρήματα.
Θα την επισκεφτώ σύντομα.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Αυτό που λες για ότι είναι χαμογελαστή, είναι ευδιάθετη παίζει μεγάλο ρόλο για μένα γιατί την έχω πατήσει με μουνάρες city-tour που έσταζαν ξινίλα και δεν μου σηκώθηκε καν και έχω κάνει τα γαμήσια της ζωής μου σε στούντιο με μέτριες κοπέλες στην εμφάνιση και με πολύ λιγότερα χρήματα.
Θα την επισκεφτώ σύντομα.

ακριβως ετσι ειναι φιλε μου!Αλλα η συγκεκριμενη κοπελα ειναι ΚΑΙ ανω του μετριου!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημέρα  :)

Stories